Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synaptic
senior tag
-
Laraxior
titán
Hogyan lehet növelni a tier szintet? Annyit latok, hogyha teszek be valami dekoraciot, akkor arra kapok par pontot. A hazlistat is latom, de mivel csak nem olyan regen vettem meg igy nem tudom mi a helyzet vele.
Az a helyzet, hogy a furniture az nalam lvl1.Sőt az elejen minden vackot kidobaltam amit kaptam disz gyanant
Mindenesetre eleg jol megy a szeker igy az osszevonas utan, orrverzesig mennek a trainek.
Az elite ladakat hany orankent lehet begyujteni ugyanott? Mert elofordult, hogy bementem a tobbiekkel, de nekem csukva voltak, csak a kisebbek voltak nyitva, gondolom nem ugyanaz a spawn idő.
Illetve az asmodeum-phoenixwave-glittering ebony- runic leather négyesen nem lehet valahogy gyorsitani, illetve tobbet termelni? Nekem egy bonuszt sem adtak még, mindig csak pontosan 10 dbot. -
Nem lehet a szemükre vetni, hogy nem dolgoznak, szép lista... az zavar egyedül, hogy csűrik-csavarják ezt az expertise farmot, valami más endgame is jöhetne már...
"Initial spawn areas now have barriers preventing enemies from entering."
Végre.. tök alap dolog lett volna már az elején is. Az ember legszívesebben befejelné a monitort, mikor farmolják a kezdőhelyen és meg se tud moccanni."Using a consumable will now cancel aiming." Eddig ez volt?
-
-
Laraxior
titán
Ne már... van két nap szabadom, ez a dekadens brigád biztosan tönkrevágja az egészet, megint szerverdown lesz időtlen időkig, mire online lesz a dolog, és be tudsz lépni, akkor a trading lesz megint letiltva.
Pedig már pont elszántam magam a fegyvercraftra, legalább 150-ig el kell kínlódni... aztán ki tudja, még a végén én is ilyen standard voidbentes vacakban fogok szaladgálni. -
Laraxior
titán
Igen, ma nekem is tobbszor feljott, pedig épp csak felreneztem...
Nem tudom minek eroltetik még.. Uresek a szerverek, kutyat se erdekli ha valaki fel napig afk...
Igazabol engem a gold dupe sem izgat, mint ahogy a valo eletben sem foglalkozom mas penzevel, csak a sajatommal, ugyis csak azt tudom elkolteni, maset nem.
Sanszos, hogy ez a jatek nem fogja megerni hogy jojjon a terkep folytatasa, azaz nagyobb terulet, meg a 60-as szint megemeleset sem. -
Synaptic
senior tag
Tegnap este voltam először dynasty ban ne mááá
cyberwarfare Egy "kis" szerver oldali technikai malőr.
-
-
-
Laraxior
titán
Csodás...de a mai napot is sikerült elszarniuk ezzel, hogy semmit nem lehetett se adni, se venni.
Végigrohantunk Myrkgardon, tele lett a batyu... utána kétszer egymás után Shipyardon, mondanom sem kell, hogy semmit sem tartottam meg. A repair parts kiakadt 2000-en...Nagy unalmamban legalább meglett a 175-ös mining, meg a harvester
-
Mondjuk már egy 3-4 napos rollback is olyan dolog, hogy ahhoz oda kell csapni valami ingame ajándékot, különben baromi morcos lesz a community. Az NW szerintem pont abban a stádiumban van, ahol nagyon hájjal kell/kellene kenegetni a játékosbázist, hogy ne lankadjon az érdeklődés és ne kopjanak ki az első 1-2 hónap után.
-
-
-
mikromanus
veterán
Hát passz. Nekem is bedobta ezt a "Hibaüzenetet". majd 3 perc játék után kifagyott. Azóta semmi se elérhető (még a régiók, karakter, szerverek se töltődnek be, mint a karbantartás alatt)...
szerk:
No, mégis betöltött, de nagyon nem megy a karakter képernyőtől a betöltő ablakba már... -
-
Laraxior
titán
Ment, elég sok embertol.
Jol ertem, hogy minden teruletfoglalasos mokahoz kell15k arany?
Azert ha oda-vissza mennek a foglalasok, akkor az nagy baj lehet. Ugyanis a kuldeteseket amik tobb penzt hoznak, egyszer megcsinalod es annyi. A visszaterok meg nem sokat adnak.
Olvastam a forumon is hogy erre panaszkodnak... -
Laraxior
titán
Ó, már jóideje. Közben már szintet is léptem
#1309 whitezo88 Az előfordulhat, mert én tök kezdő vagyok
De azért akadtam össze Brightwoodban, ami ugye elvileg max lvl35-ös map lenne, olyan medvével amelyiket csak úgy sikerült eltakarítani, hogy volt mellettem még egy ember, szintén olyan lvl45 körüli, és sikerült tábort húzni pár méterre. Amíg az egyik meghalt, addig a másik ütötte azt a dögöt.Így nagy nehezen sikerült legyűrni.
De nincs jelezve sehol, hogy több embert kívánna a dolog, bezzeg az Azoth fa két emberes, holott oda tényleg nem kell.
Nah mindegy, azért haladok -
gabranek
senior tag
Sajnos ez a frakciós transzfer nálam felejtős, mert rossz oldalhoz csatlakoztam anno...szinte az összes terület lila, én meg sárga vagyok
Egyébként hány háza lehet egy karakternek? Arra gondoltam, hogy a messze lévő városokban veszek házakat és így talán könnyebben ugrálhatok egyik helyről a másikra. -
Ellia
addikt
-
mikromanus
veterán
Jujj de jó! Legyen Guild Bank!
Nálunk az egyik "admin" abbahagyta vagy besérült és le akart lépni. Felajánlotta a Discord serverünket ingame goldért a többi adminnak. Aztán törölte amikor nem kapott lóvét érte. Ez ilyen magyaros megoldás.
A másik míves magyaros eset meg az volt mikor valami guild tevékenység akadt. Mondják az egyszeri magyar usernak: "mennyé' a csoportoddal!" az meg csak kódorog mindenfelé. Írtak neki még kétszer, meg CAPS LOCK-kal (mert ugye vélhetően a Discord ami alapelvárás volt az túl casual neki), végül kidobták. Óh, az a fröcsögés ami még órák múlva is ment... Az atrocitás után persze annyira online és figyelmes lett, hogy kb mindenkinél elküldje az anyjába (csak nyersebben) a guild vezetőt aki kidobta. Megesik, no. Apró férleértések, magyaros vitakultúra...
-
Ellia
addikt
Err szimplán hasonló megoldás kellene, mint a gw2-ben - amiben ranghoz kötik a dolgokat + itt ki kellene egészíteni azzal, hogy egyszerre nem lehet kivenni ekkora összeget (ha fizetni kell akkor az menjen a guild "számlájáról"), vagy, ha a beállított játékosok jóváhagyják...
-
-
Rendo84
senior tag
Úgy látom sok mindent javítanak ebben a patchben.
De pl ami számomra teljesen lehangoló viszont, hogy minden érc, minden fa, stb ugyan oda spawnol vissza ahol előzőleg volt. Így már bejáratott köröm van pl iron ércre egy mapon, ahol már kívülről fújom hová kell mindig visszatérnem. Legalább olyan szintű véletlen generálás működhetne benne, hogy egy ércet egy 50m-es sugarú körben helyezzen el véletlenszerűen.Horgászat ami előny: 2-3 csillagos hot spotot keresni (gyorsabb a horgászás + ritkább halak jönnek), minél nagyobb szintű mapon, a lehető legjobb peca bottal, minél jobb csalikkal, minél magasabb horgász szint képességgel, illetve vásárolni olyan tárgyakat (pl valamilyen armorban), amik a horgászathoz plusz skilleket adnak. Így gyakran lehet olyan halakat fogni, amikből drága itemek fognak jönni, amik drágán eladhatóak. Akár napi 30-60 min pecázással is már szép összegre lehet szert tenni.
-
Igen, az feltűnt, hogyha néha erőt veszek magamon és fent vagyok sokáig, akkor téged szoktalak látni, bár nincs külön wave/emote gomb, így többnyire elfutunk egymás mellett.
Egyébként a chat is ilyen furcsa, hogy a szűrések baromi zavaróan vannak megoldva, ha rossz csatornán vagy, akkor nem látsz bizonyos dolgokat (lehet lehet állítani, mint a legtöbb MMOban, még nem néztem). Vagy ez, vagy egy csomóan kerülnek a játékban.
-
Laraxior
titán
Hja, ha nagyon ramegy az ember akkor fel lehet tolni, nemelyik varoshazas kuldetes 3000XP-t ad.
Csak hat ugye nem art feltolni a favagast, kofejtest, harvestinget meg a többit is normalis szintre, hogy ne mindenhol csak a piros x-et lasszk, hogy nem lehet még piszkalni
Kuldetesek kozul hogy tudom kivalasztani hogy a fokuldetes menjen? Vagy hol talalom hogy melyik szal lesz az? Van egy csomo sarga kockam a terkepen, amik ugye kuldetest adnak...
Nem mellesleg elkezdtem egy halaszkuldetest lvl 20 korul, most 33-as vagyok, de mar elkuldott egy lvl60-as teruletre... -
Ebből balhé lesz:
You can move your character to any world in your region, except:You cannot move your character to a full world.
Nem ezt ígérték, volt hivatalos tweet is, ahol írták, hogy worldwide lesz és nyugodtan játszanak barhol, ahol nincs queue. Azon meg sem lepődöm, hogy a 2. kör már fizetős lesz.
-
-
mikromanus
veterán
A szakmákat fel lehet húzni, csak épp nem lesz hol lecraftolni a pöpec high-end geart amire már meglenne a tudásod és anyagod. Mondjuk a gear épp nem gond, mert talán végül csak megnő addigra a város és hamar azt a szintet vagy nyersanyag mennyiséget amúgy se nagyon éred el. A közepesebb hasznos holmik már neccesebbek(T3-4 toolsok, ládák, táskák)... Meg ha esetleg kisebb csapatok vannak, akkor a városok is lassabban lesznek befoglalva. Addig meg semmi nem megy feljebb. Nehezebb lesz kereskedni is, mert kisebb a piac. Az alacsony népességnek vannak azért buktatói.
-
Rendo84
senior tag
Én azért ennek annyira nem örülök, mert olyan EU szerveren vagyok, ahol a 3 nap alatt kb 6x léptem be és egyszer sem kellett még várni.
Ezzel azt fogják elérni, hogy minden szerveren sorok lesznek. Lehet nem több ezres, de a pár száz is már kellemetlenséget fog okozni. Így nem csak a fele játékos állomány hanem mindenki elégedetlen lesz.
-
-
Ti is a Muspelheim-en vagytok? Maradtok is ott?
Kis szösszenet: ugye tegnap írtam, hogy a BA osztotta az észt, hogy mekkora királyok és mindenkinek szívesen, hogy a szerver 30%-a nekik köszönhetően olcsóbban craftol, stb. Na, mára a lvl 1-25ös területen/városnál már 1.6x és 1.2x-3es lett a craft és a refine (ez high/med tax rate). Tipikus magyar csoda, ami 3 napig tartott - szó szerint -.
-
Hrigh_77
tag
Igen, sejtem hogy így lesz. Csak egy valami motoszkál erősen az én egyszerű agyamban, hogy a marketing ugye látja mennyi fogyott. A darabszámot elosztom 2000-l, megvan mennyi szerver kéne minimum. Erre indulnak a tizedével úgy, hogy globális névfoglalás van, mindenki aki él és mozog, az elsőkén megnyíló, európai szervereke logol. És utána meg megy a pingvinezés, hogy nem bírják. Ennyire ezt nem lehet véletlenül elkúrni, ezt tervezni kellett
-
törölt tag
Igen. Most nézem én is, hogy milyen sok új low populációs szeró lett pár vagy 0 fős q-val.
Már most jó lenne egy transfer. a lvl 22es karim már hoznám is el a 3000+ q-s szeróról.
Most épp próbálom össze szedni az ismim, hogy mi legyen, mert gyorsan szeretnénk Everfallt a magunkévá tenni. -
whitezo88
nagyúr
Ez engem is meglepett. Este még 3500+ volt Muspelen most fél10-kor 0 sor. Stat oldal szerint tegnap a csúcs 180E EU játékos volt, most 125E már. Ezen a szerón 1700 ember van bent, még van hely. Mivel volt szerver down, sok AFK-ot is kivágtak, az is benne lehet. Sok egy helyben futó ember volt tegnap.
Mondjuk az ausztráloknál az Utopia nem semmi, 6363 a sor, 91h várakozással
de több ottani szerver is még 3000+os
-
whitezo88
nagyúr
BA-ba én pont nem kerültem be de barátnőm igen, mesélte este többórás fejtágítás volt náluk az egész guildnek, meg reggel 6-tól már gyülekező volt Discordon, nem csoda
Sokezer órám van WOW-ban, egy időben komolyan vettem a raidelést, de már régóta nem tudom. Játszani akarok, nem dolgozni, hogy ilyen kötelességeim legyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő