Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
válasz
BRABUS113 #168 üzenetére
A gépemnek semmi baja, vinnie kellene a gamet.
Ezen a fórumon is sokan panaszkodnak rá, az én gépemnél sokkal komolyabb konfigokat is "megfektetett". Fentvan minden windows update, legújabb nv driver is, szóval én mindent megtettem.
Hát reménykedek itt is ez lesz mert a game meg tetszik.
-
Ideg
aktív tag
Hát ne haragudj, de ennek a konfignak szerintem kellene hoznia LOW beállításokon legalább a fluid élményt, ha nem is a 60fps-t, de 40-50 et legalább. Az official system requirements-et hozza bőven. Nézek majd teszteket launch után ilyen configgal, hátha rendbe hozzák addigra, de addig nem veszem meg a gamet, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy menni fog ezzel.
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Sok helyen olvastam , hogy optimalizálási gondok vannak és én is tapasztaltam, hogy a jelenlegi configommal kb élvezhetetlen volt a játék. Kinek mi a tapasztalata?
Nekem i7 8750h, 16gb ram, gtx 1060 6gb van, de low beállításokon is csak 25 fps em volt, nem is bírtam így sokáig, aztán otthagytam. Viszont érdekes, hogy a gpu meg proci korántsem pörgött maxon, szinte csak langyos volt a levegő amit a noti nyomott.
Mit gondoltok megoldódik ez a probléma launch day-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép OFF
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Politika
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest