Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Megéri megvenni?
Amazonról ha megveszem beaktiválható itthon? -
savior
őstag
Helló.
Nem találom az Artemis szervert, pedig már elmúlt 17 óra. Még nem lőtték fel? -
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Az amikor lehet akkor előhívható. Simán csak hosszú az újratöltődése. Kb olyan mint a Khapri és a skorpió boss. Mindkettő 30 percenként jön elő. A bogár nappal. Az elvileg belefér kétszer egy nap (90 perc a nappal). A skorpió meg 30, vagy 60 perc és van egy random respawn lehetősége. A garantált megjelenése így napi egy. A legyőzése után van egy perc, vagy 30 másodperc aktiválni az obelisket és megnézni a rúnát. (+más rúna van azt hiszem nappal és este az ajtón). Elég szivatós.
A nagy piramis melletti oltár rész ahol az a főpap miniboss csonti megjelenik jó hely. Elérhető íjjal 4 extra boss és egymáshoz közel jelenik meg kb 4 különböző boss ott alapból is. Jóféle named itemeket lehet szerezni. (str és agility ringek, meg egy hammert például)
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Heliopolisban a piramis tetejen az elite zonaban van egy boss akit a runakkal lehet elohivni. Azt miert ejszaka jo ha előjön? Ott volt egy halom ember, lattam pont van lehetoseg, de volt aki sirt, hogy ne, mert varniuk kell most meg egy jatekbeli napot.
Nem igazan ertettem, valasz sem jott ra, szoval utana inkabb mar hagytam a francba.
Valaminolyasmit talaltam, hogy nem is ugyanaz spawnol nappal es ejszaka...
Risen Storm Tefkhonsunut = Night
Thunder Antaeus Atumnem = Day
Jah meg a spawnidőt azert a Castrum Principumban kicsit redukalhatnák, főleg a cyclops fészekben, meg ahol a Juperion, vagy mi a neve főboss van. Eleg durva arrafele az élet.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha még nem javították, akkor a corrupted resistes cuccok is sav ellenállást adnak (ami +15-öt ad a max ellenállásra). A tömjén (incense) is megemeli a max limitet. Az életerőd arányában mindenképp sebződsz a savban, azaz teljes védelem nincs. Amíg van a védelmedből, addig azért kezelhető. Amint az eltűnik onnan kezdve kegyetlen gyorsan oxidálódik a kolléga. pity-puty halott vagy ha a tócsában maradsz. Érdekes rendszer, de nekem nagyon kényelmetlen. Főként a böszme nagy gyíkok és a gyomorsav (?) dobáló egyéb szörnyek mellett. De akinek kell egy kis kén, meg jóféle drop, az rágyúrhat és jól is járhat összességében.
#2193la_cc
Nem nullázza le a meglévő karakterét. Persze csak ha van szabad karakterhelye még. Ez új szerver és új karakter. Teljesen független a korábbiaktól.A steramerek meg ha jól értem saját szervert is kapnak majd november 18-án. Addig meg mehetnek kockulni és népszerűsíteni az "igazi" fresh start szerverekre.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Vettem komplett chitin cuccot, de valamikor az sem mukodik, gyakorlatilag tok random, hogy mennyit megy le az eleterom. Az ancientward ruham is fullrubys, aztan megis van amikor nem sikerul beszaladnom heliopolisba
de amugy jo moka az uj map
-
nejad
aktív tag
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nehézvértezet, meg 610-625 GS, aztán jön a csonti íjász. Tik-tik-tik... burning, meg miegymás, aztán ott is a halálközeli élmény. Vagy berambózol, aztán 2-3 körbevesz és kinyír mintha pucéran rohangásztál volna. Igazán kellemes.

A savas tavacskák se rosszak. Bevetődsz kinyitni a ládát, aztán... argh ... oldódik a probléma.
(kicsit rá kell ezekre készülni, de még úgy is szivatós tud lenni)#2189Rendo84 Mindig muris egy új kezdet. Mivel nem kell semmit törölni és nincs igazából kötelező "to do lista", azaz bármikor vissza lehet térni, így nincs kockázat. Mókázgathat bárki amíg kedve tartja és ha nem jön be bármikor visszatérhet a régi karakteréhez.
Az új szerver azt jelenti, hogy kb mindenben lehet "versenyezni". Az első lvl50-100-150 a gathering/crafting skillekben érni fog valamit. A régi szerveren kb semmi súlya nincs az ilyesminek. Mindenki elér mindent, semminek nincs ára, vagy ha van, akkor az a szerver már alapból halott. Az új szerver móka és kacagás. Legalábbis egy darabig. Meg jó belépési pont az újaknak is akik ki akarják próbálni, de nem akarnak nagy hátrányból indulni.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Azert remelem a skorpiofeszket javitják, mert vicces, hogy azon a kornyeken nagyon nincsen hang.
A tobbivel nincs kulonosebb gondom, max egy kicsit heliopolisban lehetne nerfelni az enemyt
-
mikromanus
veterán
Ebben a patchben nem sok újítás jön. EZ nem arra van. Kis kiigazítás az új "fresh start" serverek előtt. Az utóbbi évben viszont rengeteg minden változott ami kényelmetlen volt sokaknak:
- olcsóbb a teleport, nem függ a cipelt súlytól és távolságtól (max 20 azoth az ára)
- nincs belépő kulcs a dungeonokba. napi-heti limit van, de az elég bőséges és a játékosok 99%-nak nem igazi korlát (valami 25/nap, meg 25/hét korlát van azt hiszem). Van extra nehézségi szint a dungeonokon extra jutalommal (mutated dungeons)
- könnyebb a felszerelés szintezése lvl60 felett. Nem csak elite chest run az opció. A dungeonok dobják szarásig a jobb itemeket. Különböző tevékenységekre színes kavicsokat kapsz amit át lehet váltani "gypsum orb"-ra. Ez napi egy garantált gear upgradet jelent az adott itemtípusra. 600 felett shardokat ad amiből lehet upgradelni a GS 590 feletti itemeidet (ha már elérted a 600-at). A dungeonok és az elit chestek is dobnak ilyen umbral shardokat
- a lvl 54 (?) és afeletti minibossok egyedi (named) itemei garantált 590 GS szinten esnek. Azaz egyszer kifarmolod és nem kell bíznod a szerencsédben, hogy nem 475 GS lesz. Ha jó, akkor mehet az upgrade 625-re.
(alacsonyabb szinten vannak ilyen garantált named itemek és másfajta nem garantált szintűek is. De magas szinten minden named item fejleszthető 590-es)
-átalakították a kezdő szintezős main questet. Könnyebb, gördülékenyebb és érdekesebb. A kezdő zónákat is teljesen átgyúrták. Sokkal változatosabb és szórakoztatóbb minden
- szintezéshez nem kötelező dungeonokat csinálni. ki lehet hagyni a korábbi ilyen quest ágat és lehet nyomulni anélkül is.,
- bármelyik városból eléred az összes város storage ládáját és ingyen pakolgathatsz kedvedre a városok közt. Ez jó sok hely és könnyebb pakolgatás mindenkinekEmellett vannak új dungeonok, új szép nagy zóna sok érdekességgel és fantasztikus új elhalálozási módokkal. Jó egyedi/nevesített kifarmolható itemek (fegyverek, ring, earring, stb). Az új hellyel új elite chest run lehetőség, meg stockpile körút akinek az tetszik. Új armor az új fenyegetések ellen, új anyagok, extratámadó "skill" kövek, fejlesztett gemek a felszerelésbe és sok más (visszatérőknek) új cucc...
-
törölt tag
WAVE 1 – NOVEMBER 2, 4:00 PM UTC
Central Europe | Artemis
South America | Artorius
US-East | Medea
US-West | Yonas
WAVE 2 - NOVEMBER 2, 5:00 PM UTC
Central Europe | Gawain
US-East | Myrddin
WAVE 3 - NOVEMBER 2, 6:00 PM UTC
Central Europe | Apophis
US-East | Devourer
WAVE 4 - NOVEMBER 2, 7:00 PM UTC
Central Europe | Cleopatra
South America | Gaea
US-East | Amarah
US-West | Ennead
Australia | Sutekh -
törölt tag
Rengeteg mindenen változtattak. Érdemes elolvasni a patch-note-ot erről. [link]
Az új szervereken csak új karaktert lehet kezdeni. Nincs transzfer.
Én is várom a holnapot.
Megnézek egy új karit.Ha neked 36os a karid, akkor mindenképpen az új szerveren, friss karival vágnék neki.
-
savior
őstag
Helló.
Olvastam hogy most jön a nagy patch és holnap fellőnek pár új szervert. Azt akarom kérdezni hogy mik lesznek a lényegi újítások? Érdemes e az új szervereken nekikezdeni? Ti melyik szeróra mentek?
A régi karakterem talán 36os szintig vittem el, de most lehet megint elkezdeném, csak egy újal. -
Fl3x
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Sztem a játék mélysége alatt a kihívásra gondolt, nem a combaton akat meg a szeme.
340órát toltam bele a kezdetektől, még az előrendelői bétába is 80-100 körül és órási potenciál volt a játékban, de a fejlesztők hozzá nem értése lehúzta ezt is Wc-n. Szóval adjál nekik időt, olyan 3-5 év minimum, addigra megtanulnak programozni és talán lesz a játékból valami (bár kétlem, mert elég sokat olvastam utána annó és órási gondok vannak az alap motorral amit használnak) addig ne is erőltesd, mert nem lesz jobb. -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az instákban mit csinálsz? Craftolsz?
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hány instát toltál ki m10-en gold-ra? Azért van nehézség és """mélység""", max. csak nem jutottál el oda...

-
Rendo84
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nézz videókat melyik karakterrel, milyen taktikákkal kell harcolni. Bele lehet tanulni és szeretni, ettől vannak sokkal rosszabbak hidd el.
-
BoneDragon
veterán
1 hét próbálkozás után végre bejutottam, mindig sor volt... Ez a játék nem nekem való. Legutóbb erre 1 hónap után jöttem rá, most 5 perc után. Egyszerűen ez a fhos combat rendszer az őrületbe kerget. Ennél gagyibbat már ki se lehetne találni. Meh.
-
törölt tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nov 2.
Idő és db nincs megadva. -
adamkaa777
senior tag
Sziasztok lehet tudni a fresh server pontosan mikor indulnak és hány db lesz belőlük ?
-
Rendo84
senior tag
Ha valakinek lesz tapasztalata az új map-ról, nyugodtan ossza meg a véleményét.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen, viszont tényleg nagyon sokat változott a game 10 hónap alatt. Szóval megéri visszatérni, ha annó bejött.
-
Delávégá
tag
Érdekes, egyikkel se találkoztam. Nem azt mondom hogy akkor nincs, de olyan kevés embernél jöhet elő hogy ott valami más lehet. Az hogy valamit szándékosan bugoltatnak nem fognak tudni mit kezdeni, ugyan ez az exploit, ban-t kockáztatnak vele. Én 4 hete jöttem vissza kereken azóta olyan 100 expeditiont toltam le de egyik bugal se találkoztam, mármint se nálam se csapattársnál és a chaten se látok panaszkodókat.
De ha fosbugos az egész, miért kínzod vele magad? Állításod szerint..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
la_cc
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
1500 óra után bizonygatni, hogy fosbugos az egész?

Az elmúlt napokból pár: OPR-ben eltünik az alsó HUD (nem látod, hogy mennyi a HP/MP/stamina) vagy a scoreboard nem jön elő. Lehetséges exploit, hogy az ellenfél elviszi a Baroness-t pedig nincsenek is ott, hordó sincs lent. 625-ös szürkefegyókban nyomulnak sokan, ez nem tudom, hogy javult-e. Instában néha nem lehet fegyvert váltani, néha segített a meghalás, néha nem. Szintén instában, van, hogy befagy a karakter egy pózban, és csak gyalogolni tud, és semmi egyéb funkció, pl inverntory, nem jön elő. Autorun rendszeresen elmegy. Tegnap tudtam M9-et nyitni, pedig még nincs kiütve.
Bónusz említés, hogy pár hete napokig nem volt trade, mert bugoltatták a craft trófeákat és fix 600-as cuccokat lehetett csinálni.
-
Delávégá
tag
Ha szarbugos minden akkor hogy indul el a játék?
A nagy WoW-ban a mai napig vanak exploitok, némelyik több éves, de mondhatnám hogy van olyan outdoor mechanika ami hol működik-hol nem. Érdekes módon én nem találkoztam olyan buggal ami rontott volna a játékélményen, azt nem tagadom hogy akad benne jópár de nincs kihatással a játékomra. Amúgy meg üdv a játékok világában!
-
Laraxior
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Azóta sokkal haladósabb lett, gyorsabban lehet utazni, fejlődni. Már várom az uj mapom, ami.elegge hatalmas lett, PTRen kiprobaltam. Van vagy 8-10 shrine az utazashoz
-
L_ajos
őstag
Nagyon vonz hogy visszanézzek játszani. Csak tudnám hova ahol értelmes és segítőkész társaság is van.
Egyedül a LOTRO az eddig ahol ezt megtaláltam és a NW-t azért is hagytam abba.Meglátjuk.
-
Laraxior
titán
Oktober 18-án érkezik az új terulet a jatekba.
-
la_cc
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Én a Nysa-n pl. nem is érzek laggot, annyi, hogy az instában később spawn-nolnak le a mobok, de ez kb. azóta van, hogy megnövelték a szerver limetet valahogy.
-
Laraxior
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nem kell hozza semmi. Csak inditod aztan csatlakoznak
-
A dungeonökhöz még mindig kulcsokat kell farmolni?
-
mikromanus
veterán
válasz
nyamsas
üzenetére
Ja, szegény vagy. Ingyé' adták volna, mer' neked jár, ugye? Még te teszel szívességet hogy hajlandó voltál kipróbálni (féláron).
Az új szerver csak a meglévő játékosok kezelésére van és nem új gazdaságért. A játékosok nagyja nem nulláról indult. Mégis mire számítottál? Ha nagyon szaggat, akkor talán lejjebb kellene venni a grafikát, vagy a felbontást. Ha nem fut jól kenyérpirítón, akkor kompromisszumkésznek kell lenni.

-
nyamsas
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
A kereskedelmet szépen elintézték, már az új szerón is, a Fae-n. Nincs 4 napja, hogy indult a szeró, ott kezdtem karaktert.
Tegnap este 2x crashelt a szerver, egymás után. Kevés ez a 7 szerver. A laggokról nem is beszélve. A 20 Euro-s árat megérte, de 40-et nem adtam volna érte.. -
mikromanus
veterán
válasz
Rendo84
üzenetére
Felmész 60-ra, azt' jóvanakkor... Vagy kb 500-as GS-en. Innen a magasabb szintű monstereket lehet farmolni és az növeli a drop alapján a szintet. Erre jó módszer a csapatos elite chest run. Ez a "hagyományos régi" módszer.
A másik hogy nyomod a dungeonokat amíg a csövön kifér. Azt hiszem azok alapból is sok és ráadásul stabilabban egyre magasabb szintű itemeket dobnak. állítólag ez a leggyorsabb módszer (Lazarus?), bár nem próbáltam.
Emellett van lehetőség napi tevékenységből gypsum orbokat összeszedni. különböző dolgok után kapsz kristályokat amiket át lehet váltani orbra. (magas szintű rift irtogatás, life skill szint növelés, pár favágás, vagy csákány akció, mindenféle dungeon run, meg PvP, meg outpost rush) Abból meg items lotonként max napi egy ládát lehet venni, ami garantáltan növel 1-7 ponttal a szintedet. Emellett umbral shardokat is ad a csomag. Minnél nagyobb az item slot szinted annál többet (601-nél keveset, 625-nél 400-at már)
A dungeonokban rewardként és a gypsum pakkok nyitogatásával is vörös szilánkokat kapsz (umbral shard), amivel lehet növelni egy-egy itemed szintjét. 590-625 közt működik. Normál itemnél javasolt azért 600-tól indítani. Az egyedi itemek amiknek statikus rolljai vannak azok jük lehetnek 590-től is. 600-on kapnak +1 tulajdonságot. A vett itemek nem növelik a gear score-odat. Ha az item slot már 600-on van, akkor onnan vett itemmel+ umbral shardokkal is növelhető az item szintje és a slot szintje is. 600-601 olcsóbb, majd felfele egyre drágább. A stat jellegő rollok egy szint után kapnak egy kis pluszt 600 felett is (pl : luck, vagy erő, vagy más stat).
Craftolás is adhat umbral shardot, de az elég költséges móka...
-
Rendo84
senior tag
Valaki le tudná írni pontosan hogyan működik a GS farmolása 600-ig jelenleg?
Sajna elég sok kimaradt nekem és jó volna felhúzni minden itemem a lehető legyorsabban.
Van napi limit egyébként aminél többet nem lehet szerezni?
Mit kell tennem 1 nap, hogy a lehető legtöbb GS-t tudjam szerezni?
-
nyamsas
aktív tag
Üdv.
Másnál sincs hang a belépés után, konkrétan itt? Semmi hang, de a játékban meg van.
Vagy direkt nincs hang, ennél a pontnál? Csak az egér hangok vannak(klikk, stb), de a zenei aláfestés teljesen néma.
[link] -
Rendo84
senior tag
Milyen frissítést kapott a játék, hogy ilyen sokan visszatértek?
Olyan hosszú Queue várólisták vannak, hogy esélytelen bekerülni. Ráadásul ahogy látom Nysa szerveren van jelenleg a katakterem.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Este 6 után érek rá, szóval csúcsidőben. Ha elakadom, majd megpróbálok segitséget kérni, de könyörögni nem fogok senkinek sem a segitségért....
Szerintem csinálok egy karaktert arra az új szerverre, és majd meglátom, hogy haladok.Ebbe a vidibe néztem bele, a pts-n tolta lvl 1-től kezdve.
-
Laraxior
titán
válasz
nyamsas
üzenetére
Nem kell sokat varni, es csak főidőben, delutan meg este. En is egyedül jatszom, de a dungeonokhoz ugyis fog kelleni majd par ember. Asszem ma indult egy uj szerver pont.
En szeretem, persze, nem olyan intenzitassal tolom mint az elejen, de szivesen maszkalok mindenfele. Mar van video az uj mapról is, szoval foglalkoznak vele, csak nem az amazon erossege a jatekosallomany megtartasa.
-
nyamsas
aktív tag
-
nyamsas
aktív tag
Üdv, megvettem a game-t féláron, érdemes nekivágnom most, vagy várjak az évfordulós big update érkezéséig, ahol a szintezést lvl 30-ig újra rázzák?
Mit tanácsoltok?
(Az open bétát toltam utoljára, tavaly.) -
Dagohun
tag
Üdv.
Játszanak még Magyarok valahol. Kipróbáltuk hétvégén az asszonnyal és tetszett.A craft része tök jó, minket nem zavar a gyűjtögetés ezer óránk van az ark-ba ott se kispályás a gyűjtögetős rész.
Csak tök üres szerveren vagyunk. Esetleg vagytok e valahol srácok? Még lazán újra kezdjük ha kell. -
törölt tag
Sziasztok,
PC-n van controller support?
-
Laraxior
titán
Valaki tudna segíteni, hogy milyen kavicsokat tegyek a ruhámba.
-Ancientek ellen
-Angry Earth ellenfelek esetén
-Corruptedek ellen
A fegyverek megvannak az okés, de még nem nagyon jártam utána a ruháknak.
Nem univerzális kell, mint 3 területre van külön szettem.
Köszi a helpet. -
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére

Én nem mentem sehova, dobálnak össze-vissza, mint a szemetet
Lehet én is kihasználom a transfert, és keresek valami népesebbet... vagy inkább másik játékot lassacskán. -
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
MIért mentél oda?

A merge elég elbaszottan volt intézve. (már abból a kevésből amit láttam belőle) Volt egy korábban népesebb magyarosabb szerver viszonylag kiegyensúlyozott frakció helyzetben, erre odabaszták egy egyfrakciós szerver mellé. Hát kapják be. Mondjuk ennek hatására kb mindenki szépen el is húzott más szerverre az ingyen transzferral, vagy a játékból is.
-
Laraxior
titán
Totál halott ez a game... már a nyamvadt városban nem is tudok craftolni, mert mindennek csökken a szintje
Pakolgatom ide-oda a cuccaim.
Egy myrkgard runra is alig lehet összekaparni pár embert.
Vonogatjuk össze-vissza itt a szervereket... hagyjanak 3-4et aztán jónapot.Persze teleport után alig töltenek be a textúrák... ez az új peccsel jött...
Azonfelül megint disableden van a trade...
-
Synaptic
senior tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Január eleje óta nincs fent a gépemen. Az első 1-2 napon még vívódtam , hogy visszategyem e , de mára már teljesen elmúlt az inger
Közben belekóstoltam a Lost Ark ba , de arra meg a világ összes pénze is kevés lenne munka mellett. /Hamarosan tömegek fognak erre ráébredni/. Szégyen -nem szégyen előkerült az Assassin's Creed Valhalla meg az Elden ring
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Synaptic
üzenetére
Mindegy mert elkéstek vele. Szerintem egy maroknyi fejlesztő van már csak a játékon. 31 ezer volt a peak már csak, pár hete még 50-60 ezer. Aki játszik vele hajrá, de annyi jó játék jött ki, MMO vagy Single, hogy nem látom értelmét ebbe fecsérelni még időt, főleg akik egésznap farmolnak meg craftolnak.
-
Laraxior
titán
válasz
flashpointer
üzenetére
Sajnalom hogy nen lesz tartos, en most kaptam meg a 720oras achit. De total eszreveheto hogy hiaba a szerverosszevonasok, utana ket hetre megint annyian vannak, mint elotte. Ergo fogy a letszam.. Nagyon is.
-
duvi
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
Na igen. Még az házak adóját vehetnék így vissza és utána jöhetne az új terület és tartalom!
-
törölt tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Nem ki, le. 20-ra. Tegnap volt az update. [link]
Fast-travel from Towns and Shrines will now have a base cost of 20 Azoth.
There are no longer cost adjustments for distance or weight.
Default recall time to the Inn has been reduced from 1 hour to 30 minutes.
Reduced cost of resetting fast-travel cooldown on houses from 50 Azoth to 20 Azoth.Hosszú update lista. Rengeteg minden változott.
-
törölt tag
Most, hogy az Azoth-ot levették és lehet ugrálni a városok között talán egy kicsit jobb lesz a helyzet a storege managment szempontjából. Ez is egy nagy tüske volt a játékosok szemében, hogy nem tudnak rendesen gyűjtögetni egy MMOban. (Szerintem. Vagyis nekem nagyon.)
Én is agyalok rajta, hogy vissza megyek kicsit. Talán még van remény, hogy rendes MMO-t kalapálnak belőle.
Nem biztos, hogy most. Lehet kell egy kieget várni. Még bármi lehet.Azért a Lost Arkot nem kell úgy isteníteni. Nem mindenkinek jön be ez a keleti piacra szánt 3 méteres kardokkal rohangálás, felülnézetből stílus.
-
Semin
őstag
Amikor elkezdtük a játékot, és kiderült, hogy khm... nem éppen az amit vártunk a következő párbeszéd zajlott le köztem és egy barátom között:
Én:
- Majd kijavítják.. wazz ez az Amazon nem egy garázscég!
Ő:
-Nem, nem fogják. Egy év és az első kiegészítőnél max. FtP.
2. évnél pedig szerver off.
Én:
-Hát majd meglátjuk .. remélem nem.Még a végén igaza lesz
: -
whitezo88
nagyúr
Na látom Muspelheim beolvadt Tir Na Nogba. 4-4-3 régiók helyett 90% lila, remek
ha tudtam volna előre, átmegyek lilába. Nem mintha sokat játszanék. -
Synaptic
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amazonról ha megveszem beaktiválható itthon?

A tobbivel nincs kulonosebb gondom, max egy kicsit heliopolisban lehetne nerfelni az enemyt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)