Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most, hogy az Azoth-ot levették és lehet ugrálni a városok között talán egy kicsit jobb lesz a helyzet a storege managment szempontjából. Ez is egy nagy tüske volt a játékosok szemében, hogy nem tudnak rendesen gyűjtögetni egy MMOban. (Szerintem. Vagyis nekem nagyon.)
Én is agyalok rajta, hogy vissza megyek kicsit. Talán még van remény, hogy rendes MMO-t kalapálnak belőle.
Nem biztos, hogy most. Lehet kell egy kieget várni. Még bármi lehet.Azért a Lost Arkot nem kell úgy isteníteni. Nem mindenkinek jön be ez a keleti piacra szánt 3 méteres kardokkal rohangálás, felülnézetből stílus.
-
hunvarlan
aktív tag
-
-
Én optimista vagyok, megoldják, mert meg kell oldaniuk.

Ha mégsem, van más játék... hétvégén pl. feltettem a GW2-t, hogy megnézzem, mi újság arrafelé (nem sokkal a Fractals kijövetele után hagytam abba lényegében). De azt sem tudtam, milyen zónában vagyok, arra sem emlékeztem, hogy megvettem az első kieget és 80-as vagyok.
Mounttal rohangáltak az emberek, az inventory-m tele volt, közben jött tucat mail itemekkel... ez hirtelen sok(k) volt, gyorsan kiléptem.
De alternatívának ott van a tarsolyban. -
Bogyo72
csendes tag
Kipróbáltam low és eddig használt high grafikán, a vga 65-66 fokos 98-100% terhelés mellett. A max. FPS eddig is 60-ra volt állítva, plusz a Vsync bekapcsolva. De mivel így is megfagyott, kipróbáltam vsync nélkül is, nem változott semmi.
Itt már az Amazon-on múlik, hogy lesz-e valami változás. A linkelt fórumon is próbáltak már mindent, és a hardware összeállítás is igen változatos, így nem lehet egyedi a gond, bár az lehet, hogy elég ritka.
Nekem: Ryzen7 5800x - B550 - Nvidia 1070 - 16Gb összeállítás van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mounttal rohangáltak az emberek, az inventory-m tele volt, közben jött tucat mail itemekkel... ez hirtelen sok(k) volt, gyorsan kiléptem.