Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexarius
kezdő
válasz
atillaahun
üzenetére
Lehetséges, ha a nagy klánok szerverére megy az ember. Én open beta alatt tudtam jelentkezni egy csatára.Pedig ott boldog boldogtalan játszhatott ugye.
-
atillaahun
veterán
válasz
Hexarius
üzenetére
Igen ám, de a jelentkezés a várost birtokló vagy azt támadó klánhoz fut be. 50 vs 50 lévén pedig ezeket a helyeket egy klán mindig a saját embereiből fogja feltölteni, nem hiszem hogy külsősök valaha is lehetőséghez jutnának így.
#294 CactuS
Így van, ez a reális várakozás, hogy pár hónapon belül észrevehetően megcsappan majd a klánok létszáma és lesz hely mindenhol. Persze addigra a területek már rég fel lesznek osztva. -
Gyűjtögetni, funolgatni, nyugisan fejlődgetni szerintem tök felesleges belépni a Black Armyba. A PvE tartalmakat el lehet érni anélkül is, hogy klántag lenne az ember. Erre az esetre elég csak csinálni egy saját PH Casual klánt akár, de ez sem létkérdés. Azonos frakcióban biztosan lehet kérni segítséget bárkitől, akár tőlük is bármire is.
-
la_cc
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
A pipa után oldalt mindent logikusan meg lehetett találni kiemelve az aktuális infókat.
-
atillaahun
veterán
Valamilyen hírek-vendég szoba nem jelent meg? Annak az alján van 2 link, ahol meghallgatható lesz ma 18-tól egy vezetőségi beszélgetés.
Mindenesetre twitch.tv/westenofficial -
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Erről hol lehet vajon érdemi infót találni? Szobáknál én nem láttam semmit, gondolom nem annyi a jelentkezés, hogy discordon elfogadtam a szabályzatot.

-
la_cc
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Már összeált a dolog, el is olvastam, amit kell.
-
atillaahun
veterán
Igen, asszem a szabályzatot el kell fogadni, valamilyen pipával és akkor enged tovább.
De én is csak egy sima tag vagyok, így nem ismerek minden részletet.#283 la_cc
Nem tudom sajnos mi lehet, nekem most megnyílt az invite. Próbáld esetleg másik böngészőből, vagy inkognitó módból, esetleg nézd meg valami bővítmény nem blokkolja-e. -
la_cc
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
A dc inv nem működik a honlapon. "Unable to accept invite".
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
én is teljesen ráfüggtem, pedig előtte nem toltam closed betat.
Sőt az open előtt 2 nappal láttam egy 'milyen játékok jönnek ki mostanában' youtube-videóban először egy nagyon béna videót a játékról, majd egyszer feldobta valahol valami hogy open béta indul mindjárt. Gondoltam kipróbálom, aztán hajnalban alig bírtam magam ágyba rakni, másnap meg egész nap a játékon pörgettem az agyam
Nekem is rég volt olyan játék ami lázba hozott volna.
Már csak annyi szívfájdalmam van hogy kellene valami társaság akikkel majd tudok instázni, mert főleg soloban tolom. Remélem lesz valami normális guild ahová az ilyen casual (napi 2-3 órás) playerek is beférnek
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
szerencsére 38 nap szabi jutott erre az évre
vénember vagyok 3 kiskorúval, azért így elég kellemes tud lenni.
mondjuk én csak 1-2 napot tervezek kivenni (29-30).Én Ryzen 5 3500-on egy gtx1060-nal toltam, de nem tapasztaltam lagot. Igaz annyira behúzott a játék hogy rá se néztem milyen beállításokkal megyek, de tuti nem low-on volt.
-
atillaahun
veterán
Hát le is szopattak vele, mert eredetileg aug. végére vettem ugye ki, aztán másnap eltolták a játékot, csöppet ideges voltam. De szerencsére nálunk nem szívóznak a szabival, engedték átrakni. Most nyilván ezt még egyszer én sem játszanám el, ha megint eltolnák, akkor visszakérném az árát és hagynám a francba.
Jó, a 6700 XT nem a legjobb kártya, van még felette 6800 (+25%) és 6900 is (+35%), de azért ilyen fél-egy M-t én se akartam rá kiadni, annyira nem vagyok őrült. Gondoltam egy stabil 60 FPS-t csak fog tudni ez is mindenhol.
#275 BoneDragon
Nézd, most kinek mi a pihentető. Én pl. sose foglalnék magamnak 2 hét all inclusive tengerpatot valami szállodába, nekem az nem szórakozás, hogy egész nap zabálok és meresztem a seggem a parton. Pár napig legfeljebb. Ha már utazás akkor inkább megyek megnézni valamilyen várost vagy természeti látványosságot.
Amúgy évek óta ez az első játék ami lázba hoz, minden másba ilyen pár 10 órakat tettem bele eddig, aztán meguntam. -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Teljesen felesleges volt ez komment, ő is írhatná, hogy nem akar a napon rohadni és bőrrákot kapni, esetleg a tömegben valami jó kis bacit vagy vírust összeszedni. Az is felesleges lenne, nem kell, mert ahogy ldave is írja, minden ember más, itt javarészt felnőtt emberek vannak, mindenki el tudja dönteni azt, hogy mivel tölti a saját szabadidejét, mi szórakoztatja, kapcsolja ki.
-
ldave
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem is kell megérteni, elég csak elfogadni, hogy mindenki arra használja fel a saját szabadságát, amire lehetősége van és szeretné.
-
válasz
atillaahun
üzenetére
1,5 hét szabit előre kivenni egy ennyiszer elhalasztott játékra? Bátor, de megértem, bár olyan fiatal lennék, hogy ez belefér.
Én is vennék ki, de kb. 12 év után először fordult elő velem az, hogy év vége felé már kevés a szabim - covid, postcovid szívás - és nincs bent majd egy hónapom, így max 1-2 nap lesz, ha lesz és csak remélem, hogy estére a gyerekek nem fárasztanak le annyira, hogy inkább beesek az ágyba aludni. 
Abszolút nem kötekedésből, de ha a konfigod leírása helyes, akkor az inkább valahol a középházban van a VGA is, bár a mostani piaci árazások szerint azért az is egy kisebb autó ára.

De mondom, nem mérvadó a legtöbb estben a beta teszt. Előfordul, hogy akár régebbi buildekkel futnak, mert tesztelni akarnak különböző dolgokat. Pl: anno GW2ről csináltam logokat, ott aug 18.-án volt az utolsó "stress test" és kb. ilyen 30-40%-osan használta a kártyát, a prociból pedig kb. csak az első 2-3 szálat/magot, de azt is ilyen átlag 30-40% körül. Mindenki pánikolt, hogy mekkora sz*r lesz, aztán aug 28.-án elindult a játék és kb. mintha nem is azzal a játékkal játszottunk volna előtte. Szerver tekintetében pedig elég szégyen lenne, ha az Amazon nem tudná megoldani rendesen a dinamikus erőforrás kiosztást.
-
Srácok, ti tényleg nem tudjátok, hogy egy beta teszt mire való?

Fölöslegesen megy a hangulatkeltés, meg a körök futása Ha annyira nem vagytok benne biztosak, ne vegyétek meg, vagy start után kérjetek refundot, ha nem megy.
Valószínű egyébként, hogy az első pár hónap rázós lesz, még rengeteg mindent kellett volna, lehetett volna beletenni a játékba.
-
atillaahun
veterán
Jó, én mondjuk eggyel QHD felett játszok, WQHD-ben, a FOV-ot is felrántottam max-ra és mindent Very High-ra, de hát nem azér vettem ilyen gépet, hogy hangolgatni kelljen a játékokat. Sima High-t asszem én is próbáltam egyszer, ott észrevehetően lett is +20 FPS-em, de a vegetáción látható volt a rosszabb részletesség, úgy hogy vissza is raktam.
#273 CactuS
Én már Closed Beta-nál megvettem és kivettem másfél hét szabadságot kezdésre a guild-el, tehát nem kérdés mennyire fogjuk tolni. Csak szeretek nyekeregni, hogy nem viszi a csúcskártya 144 FPS-el a gémet, nah.
-
bozont
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Érdekes nálam városon kívül, néhány játékossal a környéken simán megvolt a 80-100fps 1440p-ben, high vagy very high (eggyel a legmagasabb alatt de nem emlékszem volt e ultra) beállításon. Egyedül a textúrát állítottam legmagasabbra. Városban vagy sok player mellett ott valóban betudott esni az fps, de a város volt a legrosszabb, ott néha be is laggolt. De mintha ott sem nagyon esett volna 55-60fps alá.
-
válasz
atillaahun
üzenetére
-
atillaahun
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nah örülök hogy írod, mer eddig kicsit azt hittem én vagyok a hülye mer csak 60-80% között szórakozik a GPU-m. CPU-t egy szálon viszont úgy kipörgeti, felmegy 75 fokig is 70 W-on, pedig addig még a stability test programok is alig bírják felnyomni. Amúgy 6700 XT + 5600X. Nah és ehhez képest befigyel a játék 40 FPS alá városban vagy War-on. De kint a szabadban sincs 60-80 fps-nél több. 100 felett konkrétan meg csak zárt térben láttam párszor.
-
la_cc
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Igen, minden 3. poszt erről szólt az open béta alatt reddit-en is.

Nekem pl. high end amd + amd kombóval instant crash-elt a városokban már a closed alatt is, az segített, hogy levettem high beállításokra.
Open alatt meg az segített kicsit, hogy a Shadows beállítást levettem és kikapcsoltam a Dynamic Resolution-t, így kicsit jobb lett talán.
-
Laraxior
titán
Felvettem pár percet a játékból... azért elég durva optimalizálatlanság van, a GPU kb félgőzön megy egész végig...

-
Közben előrendeltem én is a játékot.
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezeket én is kifogom próbálni, de nekem ez úgy fun, ha közben van társaság is mellé.
Nem voltak laggosak ezek amúgy?
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Valószínűleg nem lesz, bár nyilván a megrögzött PvE grindolók pár hét vagy hónap után sírni fognak, hogy nincs content. Anno Daocot is sok sok éven át megtartotta az RvR rendszer (Realm vs Realm, azaz itt a PvP). Ha az jó, akkor sok évig tud szórakozást nyújtani a játék.
-
Hexarius
kezdő
válasz
BoneDragon
üzenetére
Videók alapján engem is hidegen hagyott amíg nem próbáltam ki. Sok játék nem adja vissza azt egy videó alapján amit nyújtani tud. Videók alapján unalmas hentelős gamenek néz ki.
-
BoneDragon
veterán
Videok alapjan ugyan azt erzem a jatekkal kapcsolatban, mint tavaly. Szerintem 1-2 honap utan ez egy dead game lesz, de ne legyen igazam...
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
bozont
veterán
Amúgy a pvp-n és gyűjtögetésen kívül van még valami endgame? Gondolkozok a vételen, de engem ez a két dolog kevésbé érdekel.
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
savior
őstag
Helló.
A szerverek hogy vannak pontosan?
Azt olvastam, hogy 3000 játékos lehet egy szerón. Namost ez 3000 online vagy 3000 összesen? Mert ha online, akkor mi garantálja, hogy mindíg betudok lépni a szerveremre? Ha pedig összesen, akkor nem kevés ez?
A kalapács fegyvert érdemes választani?
Utoljára 1-2 éve teszteltem és nem tudom a dolgokat. -
Hexarius
kezdő
Ha kijönnek a hivatalos szerver listák meg szerzünk infókat, hogy melyik "influenszer" csapat hova megy akkor választhatunk. Elkerülve a sok e pénisz méregető klánokat.
Én is nyugiba, felfedezve akarok játszani. Mert oké gyorsan ki lehet pörgetni bármelyik játékot, de ezt lehet nem éri meg, ha a végén csak ott áll az ember és csak úgy van több hónapig. Felfedezgetni az értékesebb láda helyeket, horgász helyeket stb és közben minden város küldetését is csinálgatni. Figyelni, hogy épül fel a különböző városka egy egy company által. -
-
la_cc
addikt
Akkor itt sincs egyetértés.
Nem lesz ebből lfsz se, nem hogy közös szeró. -
whitezo88
nagyúr
Kicsit olyan ez mint Classic Wow volt tavaly, ment a nagy tervezgetés, top mega klánok, aztán pár hét és szétestek, másrészt ennyi idő alatt lekopik az állomány. Főleg hogy itt azért kell a stabil csapat sok helyre.
-
Hexarius
kezdő
Akik hozzájuk csatlakoznak azt vegyék figyelembe, hogy pillanatok alatt maxos szintűek lesznek ott sokan hisz a vezetőnek már vagy 1000 órája van a játékban alfa teszt óta. Hardcore klán lesz talán. Számolják még az 1 dmg-t stb. Én távol maradok inkább a rohangálós, guide alapján fejlődős klánoktól/csapatoktól.
-
HugóBoss
tag
Csak én voltam Marauders-ben?

-
A Muspelheim szerveren lesznek (vagy voltak a nyílt béta alatt?). De én is csak azért gondolkodom azon a szerveren ahova ők mennek, mert ha elég jól nyomják majd, uralhatják a szervert és ettől én előnyöket remélek az azonos frakció által is. Ezenfelül számomra előnyösebb ha az adott szerveren akár többségben vannak az általam beszélt nyelvű játékosok is...
. De semmi sincs kőbe vésve. -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Open alatt vmi történt és kifejezetten rosszabb lett a performance az erősebb gépeknél minimimum, meg kell várni az éles startot, hátha "direkt" volt ez.
Próbáljuk meg belőni akkor az ISTEDOL szerót a Black Army miatt? Én pont leszarom őket mondjuk, de döntsön a többség.
Frakciónál én closed alatt zöld, open pár órája alatt meg lila voltam és olvastam, hogy eléggé egységesek már a cuccok mindháromnál.
-
Én megpróbálok párommal arra a szerverre menni ahol ez a BLM klán is lesz, mivel alapvetően mi is a Covenant frakciót preferáltuk. Ha nem is leszünk klántag náluk (nem valószínű), így is előnyhöz juthatunk a szerveren általuk.
De valószínű, hogy több szerverre is csinálok karaktert biztos ami tuti... -
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szerintem nem érdemes emiatt aggódni. Szerver oldali performance gondok voltak , gondolom le voltak terhelve rendesen. Élesen tuti hogy pakolnak alá bőséggel , de ezt el is mondták hogy ott erre negaobb hangsúlyt fektetnek.
Csúnya lenne ha pont az amazon nem tudna AWS-en elég szervert biztosítani
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mások tapasztalatai alapján rosszabb lett. Legalábbis sokan panaszkodnak akik játszottak a zárt bétával meg a nyílt bétával is.
-
BoneDragon
veterán
Sajnos lemaradtam az open betarol. Tavaly reszt vettem a zártban, azota javult valamit a performance? Valakinek tapasztalat?
-
Eddig jó, kevesen vagyunk, de háromfelé megyünk.

-
Laraxior
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
En is azt valasztottam, bar a kesztyűig nem jutottam el

-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ők a vallásos banda? Mert én is azokat néztem ki

-
-
Hexarius
kezdő
Itt ki melyik frakciót favorizálta? Én speciel a Covenant-ot a páncél miatt, mert nekem bejött az az armor amit meg lehet ott szerezni. Kicsit ilyen Van Helsinges vámpírvadászós, Warhammer-es feelingje volt nekem.
-
la_cc
addikt
Van külön sub a társaság kereséshez is.
-
válasz
m0h0senator
üzenetére
Nem jó hír, mondjuk erről igazán leszokhatnának már, hogy 1 EUR = 1 USD. Nagyon nagyvonalú a váltás...
Amazon Games support szerint meg sem vehetem Amazonon keresztül a játékot, csak steamen.

-
m0h0senator
őstag
-
válasz
m0h0senator
üzenetére
Engem az amazon.com-ra visz, belépés után is 40 dollárt mutat az oldal. Én nem láttam sehol, hogy régió lock lenne a játékon.
-
m0h0senator
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Az amazon oldalán csak euroban tudod megvásárolni. Dollárban nem engedi.
-
Laraxior
titán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Blizzardnal mukodik

-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok rajtam kívül tervez más healer indítani ? ha igen milyen second weppel ?
Másik lehet itt is trükközni az euro , dolláral ? hogy a new world oldalán megveszem dollártért nem pedig steamen euroét ? -
Hexarius
kezdő
Developer Diary: Cultures & Civilizations: [link]
-
la_cc
addikt
Ezeket a tryhard arcokat engedjük már el...
Ezek mennek Istedol szeróra és Covenant (sárga) frakcióba, már most tudják mi lesz a jó választás.
Indítani valamit csak úgy lesz értelme, ha valahogy sikerülne egy szeróra kerülni.
Amúgy mi értelme van a guild-eknek? Nem elég, ha 1 frakcióba kerülünk?
-
Turist
tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Hali!
Ha mindenki csak berakja eladásra a cuccait akkor honnan lesz pénze az embernek?
Open béta alatt nem tűnt soknak az amit a mobok és a questek adnak. Ez változni fog magasabb szintken
@Warzoz: Arra én is beneveznék

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy idő után én is fogok mondjuk pvp küldiket csinálni ahol ugye bekapcsol a pvp mód és hajrá.
Na azt is érdemes csoportosan valóban. Én továbbra is óckodok a "hatalmas" klánoktól, de egy egy kisebbe benne lennék én is.