Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz Rendo84 #2145 üzenetére

Felmész 60-ra, azt' jóvanakkor... Vagy kb 500-as GS-en. Innen a magasabb szintű monstereket lehet farmolni és az növeli a drop alapján a szintet. Erre jó módszer a csapatos elite chest run. Ez a "hagyományos régi" módszer.

A másik hogy nyomod a dungeonokat amíg a csövön kifér. Azt hiszem azok alapból is sok és ráadásul stabilabban egyre magasabb szintű itemeket dobnak. állítólag ez a leggyorsabb módszer (Lazarus?), bár nem próbáltam.

Emellett van lehetőség napi tevékenységből gypsum orbokat összeszedni. különböző dolgok után kapsz kristályokat amiket át lehet váltani orbra. (magas szintű rift irtogatás, life skill szint növelés, pár favágás, vagy csákány akció, mindenféle dungeon run, meg PvP, meg outpost rush) Abból meg items lotonként max napi egy ládát lehet venni, ami garantáltan növel 1-7 ponttal a szintedet. Emellett umbral shardokat is ad a csomag. Minnél nagyobb az item slot szinted annál többet (601-nél keveset, 625-nél 400-at már)

A dungeonokban rewardként és a gypsum pakkok nyitogatásával is vörös szilánkokat kapsz (umbral shard), amivel lehet növelni egy-egy itemed szintjét. 590-625 közt működik. Normál itemnél javasolt azért 600-tól indítani. Az egyedi itemek amiknek statikus rolljai vannak azok jük lehetnek 590-től is. 600-on kapnak +1 tulajdonságot. A vett itemek nem növelik a gear score-odat. Ha az item slot már 600-on van, akkor onnan vett itemmel+ umbral shardokkal is növelhető az item szintje és a slot szintje is. 600-601 olcsóbb, majd felfele egyre drágább. A stat jellegő rollok egy szint után kapnak egy kis pluszt 600 felett is (pl : luck, vagy erő, vagy más stat).

Craftolás is adhat umbral shardot, de az elég költséges móka...

Új hozzászólás Aktív témák