Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synaptic
senior tag
Néha rám jön a játszhatnék és erős késztetést érzek hogy felpakoljam ismét ,de azzal nyugtatom magam hogy egyedül úgy sem tudok semmi értelmeset csinálni benne

-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Telepakoltam a cuccaim gyongyokkel, kivancsi leszek

-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Csak magasabb szintű mobok dobnak magasabb szintű itemeket. A mostani legjobbak azok Shattered mountain (Myrkgard és a bánya csoport moibjai + az egész terület stockpile-jai) és Reekwaterben a kalózos rész (syren és előtte levő csoport terület). Máshol korlátos az itemek szintje. 60 felettiekből jöhet 500+ GS. Shatteredben például a "normál" mobok az elit területeken kívül alacsonyabb szintűeket dobnak. A 60-as fakutyák meg még gyengébbeket.
Meg persze a magas szintű dungeonok: Lazarus + a másik ami megint nem ugrik be
-
Laraxior
titán
Letezik valami innivalo vagy csak a ruhakban, felszerelesben vannak drop eselyt novelo dolgok?
Tegnap bejartuk a fél terkepet, dugig voltam cuccokkal, de nem nagyon akadt semmi extra.
Esetleg arrol hir hogy van-e mar az emlitett gear score szerinti cucc dobalas? Mert igaz, nem 600-as, csak 580, de nekem még nemigen dobott a kozeleben levot sem.
Mi alapjan adja az osszesitett GS-t? Beleszamol minden cuccot, a taskakat is? Mert abbol sem lattam még 600-ast.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
üzenetére
Én mondtam, nem olyan nagy titok... mindenki elkezdte valahol

Annak ellenére nem megy olyan rosszul szerintem. Persze annyira nem látom át a dolgot, de simán elvagyok az elite helyeken is egyedül. Nem erővel, de be tudok gyűjteni kb minden ládát
Simán kiszedem a bossok alól is 
Szereztem egy Lazarus tuning orbot.
Milyen fegyvert érdemes ide vinni? Úgy gondolom, hogy itt már elég combosak az ellenfelek
Néztem youtubeon videot is, de nem igazán sikerült eligazodni. 
-
Laraxior
titán
Az LFG, LFM, WTS minek a rövidítése... Mert azt kb tudom, hogy mikor írják, csak nem sikerült rájönnöm, hogy mit rövidítenek

-
duvi
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
-
-
Synaptic
senior tag
Törlésre ítéltetett . A fórum pörgéséből ítélve kb mindenhol.
-
Synaptic
senior tag
Aki játszik még vele , az kérem mesélje el mi tartja még a játékban. Napról napra egyre nehezebben veszem rá magam hogy elindítsam .Ebben a játékban pénzem úgy sem lesz soha , nincs már kedvem kalapálgatni, gyűjtögetni 0.01 ért

-
Csak pár percre léptem be, de nálam eltűntek a vásárolt skinek, meg a store-ban a pontjaim is. Megint elcsesztek valamit?
-
duvi
nagyúr
-
Laraxior
titán
Nekem pl a pajzs bonuszait nem adja a karakterhez egyáltalán. Hiaba az az elsodleges, nem mintha sokat osztana vagy szorozna az a 9+4 valami

-
Synaptic
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Akkor kidobtam 9K-t az ablakon
-
Synaptic
senior tag
Kérdezem a szakikat . Amennyiben az elsődleges és a másodlagos fegyvereden is van keen és vicious akkor a statjaik összeadódnak és 22chc és chd lesz belőle , vagy csak 11 ?
-
Synaptic
senior tag
45 napja váltottam frakciót Covenant-Syndicate . A játék szerint 74 napom van hátra a következőig (nem szándékozom). Aki tegnap váltott és jött hozzánk ,annak meg 59 . Azt meg hogy ?

-
válasz
mikromanus
üzenetére
Végülis ez is egy taktika. Megveszik 40 pénzért az emberek, mahd annyira szétbarmolják, hogy az emberek önként elmennek és zarhatóak a szerverek. Biztos kell a rezsicsökkentés, mert az asszony visz mindent.
-
mikromanus
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
A lényeg az lehet, hogy elszabták a craft rendszert, de ciki felvállalni. Így kiherélik másként. Vagy craftolt gearre ez nem vonatkozik? Ha mindre áll statban is a visszakorlátozás és nem csak a watermarkra és a dobott gearre, akkor ismét frankón kiüresítettek egy jó dolgot a játékban.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Megragadtad a lényeget… nagyon nem érted mi a baj a gear rendszerrel. (Loot szinten)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ilyen változtatások miatt SEM fogják sajnos IRL barátaim (és a barátnőm) sem visszatérni a játékba miután kimaradt pár hét nekik. Alig hagytam ki napokat és most vagyok csak 590nál, 2 lego 600as esett eddig, nemrég az sem. Ki ne akarna mindennap órákat elitezni heteken át?
-
Synaptic
senior tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Itt konkrétan a gear score ról megy a hülyítés , miszerint , ha nem húztad ki a sajátod 600 ra és maradt az 520 , akkor minden ennél nagyobb (vásárolt) cucc csak 520 ként jelenik meg nálad. Tehát ne ékeskedj más tollával vagy mi a bánat

-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez már tényleg nevetséges. Sokszor megvédtem a játékot, mikor fikázták, mert igyekeztem a jóra koncentrálni, de ez már vicc. Hagyom inkább a fenébe, majd fél-egy év múlva visszanézek, ha lesz még játék.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Azért az nem túl fair, hogy kell legalább 3-4-5 ember ahhoz hogy legyűrje azt a dögöt, de közel sem fog belőle kapni mindenki

-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
A Voidbent statikus rollos 600-as. PvE-ben nagyon hasznos és "könnyű" elérhetőségű. csak sajna ha nem tank vagy, akkor elég korlátos darabszámban jó csak. Túl sok constitution azért nem kell. A str-es darab meg CLOTH. MIafranc? Ki az aki papírban megy melee harcba komolyabb területen??? Egy ilyen haverom van (bár ő dex-es. Csak farmoláskor azért beáll minden közelharcba). Mindig röhögünk és tippelgetünk hogy vajon hányszor hal meg egy-egy chest run alatt végül. :C
#1958Laraxior
tegnap egyszer lecsaptuk. Hegesztettem a combjából két adag kaját. Igazi doomsday pulyka
-
Laraxior
titán
Ki hogy áll a pulykavadászattal?

-
Synaptic
senior tag
válasz
hunvarlan
üzenetére
Ilyen hibaüzenetet akkor szokott produkáni , ha nem a steam -ből indítod hanem az exe-t bökdösöd meg. Létrehoz egy hibakódot tartalmazó txt állományt és addig hibát generál míg azt el nem tünteted. Az exe könyvtárában lesz valahol. Amennyiben nem találod akkor uninstalláld a játékot és kézzel töröld a mappáját is..
-
Laraxior
titán
Ne már... van két nap szabadom, ez a dekadens brigád biztosan tönkrevágja az egészet, megint szerverdown lesz időtlen időkig, mire online lesz a dolog, és be tudsz lépni, akkor a trading lesz megint letiltva.
Pedig már pont elszántam magam a fegyvercraftra, legalább 150-ig el kell kínlódni... aztán ki tudja, még a végén én is ilyen standard voidbentes vacakban fogok szaladgálni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duvi
nagyúr
-
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Én meg vagyok elegedve a cuccaimmal, max ugyanilyen tulajdonsagura cserelnem le, de mas kinezettel. Esetleg.

Most ráálltam a spearre, meg kell hagyni eleg durva kemenyebb ellenfeleknel szorozza a sebzest, altalaban 3-al. Fogalmam sincsen miert. Megjelenik egy kis ikon az enemy felett egy szorzoval. Tegnap volt, hogy egy szuras 4500-at sebzett.
Mondom, nem vagyok nagy mmo-s, szoval nem tudom hogy megy a jatek, es mit csinalnak mondjuk 1000 ora jatek utan.
-
Laraxior
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Eleg szomoru.. Ha elered a lvl200-as szinteket, akkor utana mit csinal az ember.. Mert oke, hogy pl a fegyvergyartashoz, pancelgyartashoz tobb ido kell, de kozel sem olyan nehez haladni, lvl150-tol meg plane felgyorsulnak a dolgok, pl a kajaldat ugy kirantottam 200-ra, hogy eszre se vettem. Hearty meal feltolta.
Valami kompenzacio azert csak johetett a patch utan, vagy valami piszka, mert utana egybol talaltam void oret.
-
-
Laraxior
titán
Igen, ma nekem is tobbszor feljott, pedig épp csak felreneztem...
Nem tudom minek eroltetik még.. Uresek a szerverek, kutyat se erdekli ha valaki fel napig afk...
Igazabol engem a gold dupe sem izgat, mint ahogy a valo eletben sem foglalkozom mas penzevel, csak a sajatommal, ugyis csak azt tudom elkolteni, maset nem.
Sanszos, hogy ez a jatek nem fogja megerni hogy jojjon a terkep folytatasa, azaz nagyobb terulet, meg a 60-as szint megemeleset sem.
-
duvi
nagyúr
Kicsit túltolták ezt az AFK detektort az utolsó pachben. Tegnap az AH-ban keresgéltem jobb cuccokat. Csak az egér görgőjét használtam böngészés közben és kb. 5 perc után már jött is a figyelmeztetés, hogy túl régóta vagyok inaktív. Itt már el is indult egy timer és további 5 perc után már ki is dobott volna. Gyakorlatilag kétféle ruhadarabot lehet biztonsággal végigscrolozni. Ezután be kell csukni az AH ablakot és újra megnyitni
-
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Mindent értek, azt nem értem, hogy az AFK büntetésért miért vagy felháborodva? Az egyik legidegesítőbb dolog - függetlenül a kiváltó októl -, ami nagyobb létszámú kompetitív játék esetén előfordul, bár igazából bárhol, pl: Forzában is, ahol 6 főből 2 AFK és máris léphetsz ki, mert bukod a versenyt. Nekem is van gyerkőcöm, megértem, de...
A másik fele simán benne van, hogy mint elég sok dolog, ez is szarul lett leprogramozva itt és nem tesz különbséget egy sima disconnect és egy AFK utáni disconnect között. Ez igazából kb. borítékolható is, mert ha nem így lenne, akkor már rég lenne védelem disconnect után, hogy sorbanállás nélkül vissza tudj menni. Mint annyi más játékban. De nem ez az egyetlen dolog, ami ebben a játékban nem működik. (Pl. álltják, hogy a dupeolt gold nagy részét kiszedték, a reddit alapján pedig még mindig vígan játszanak olyan játékosok, akik goldcapig tolták a dolgot...)
-
Mit nem értesz?
Egy óra kitiltás, plusz újra kivárni a sort baromi nagy büntetés. Ha az embernek csak 1-2 óra ideje vagy leülni játszani, akkor méginkább. Más játékokban 15 perc büntetés van, és ez be is vált.
Egyébként felébredt a kisfiam, hozzá mentem át, visszaaltattam, és mikor mentem vissza épp elcsíptem a töltőképernyőt.
Mai update: disconnectet kaptam rush közben. Na mondom, rohanok vissza, hátha.... hát nem, szépen kivágott, és még kaptam 1 óra büntetést is...
Két lehetőséget látok: 1. egy kalap szar a kód, véletlenül sincs lekezelve a disconnect, 2. a szokásos "rosszindulat" van itt is, mint az úszás, mount, azothba kerülő travelling, stb. kapcsán. Hadd menjen a parasztnak az ideje valamivel, ha már értelmes mennyiségű concent nincs. -
Laraxior
titán
Akkor ezért nem sikerül nekem se...
Bugos vacak..
-
Laraxior
titán
Megy a trading..végre

-
flashpointer
őstag
Szintezni erdemes rakni constitutionre pontot? Nekem is ugy van hogy majdnem minden attakon, az ajanlasokat is ugy olvastam , eletero meg csak ruhabol, de van hogy jol jonne par extra % elet.
-
flashpointer
őstag
en is eszrevettem h kesobb tolti be a texturakat, foleg ahol latvanyos pl playereknel v npcnel de 2-3 mp utan bejon, ezelott ha ilyen lett volna tuti feltunt volna.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Outpost rush? Nem értem a problémát, oda nem afkzni megy az ember. Mondjuk más játékokban csak az adott activityről tilt le a rendszer, nem az egész játékról, de pár év aztán gondolom majd ezt is finomítják.
-
Laraxior
titán
Nektek is feldobálja belépésnél az "újabb" achievements rewardokat? Hiába nyomom ki F1-el.. minden alkalommal jönnek

-
-
Laraxior
titán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
De gondolom a trade még nem működik

-
Outpost afkért 60 perc kitiltás? Elmennek a picsába.
-
hunvarlan
aktív tag
Én a helyükbe azt is meváltoztatnám mert ez a repair ami most van kb nevetséges főleg ha pl elöször vagy valamelyik dungeonban és még tanulod a mechanikákat ha elfogy a salvage cucc akkor utána lehessen már javítani Coinból pl ez máshol simán működik.
-
Laraxior
titán
válasz
whitezo88
üzenetére
A legideálisabb létszám... ha túl sokan vannak akkor megy a rohanás, otthagyják az embert

Scorched Mineban is voltunk tegnap, egy csapat, 5 fő. Nem volt kapkodás, mindenki bevárt mindenkit, beletelt jópár percbe mire lenyomtuk a nagyobb ellenségeket, de ment minden, még ott lent azt a bazi nagy is megvolt elsőre.
Nem bánnám, ha valamit kezdenének ezzek a markettel, nem túl szuper, hogy minden másnap disabled... Tekintve, ha nem csak kóvályog az ember, akkor elég drágába van a felszerelés javítás
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Ilyen sokad van?
Amugy szerencsére a ládákat visszaállitották, de ezek a 66-os lángkardosok szinte megölhetetlenek még. Máshol megkaptam hogy a skill hiányzik ilyenkor, nem az a baj hogy van 20M hpjuk és gemelt voidbent cuccba 8-9 ezret üt és meleevel se lehet ütni mert ugyanekkorát cleave-el. Tegnap du. direkt nem zergben mentünk, olyan 15-6 emberrel csináltuk a portált a városban de a végén a gate lord megölt mindenkit. -
válasz
mikromanus
üzenetére
Lassan nincs aki üsse őket.
-
mikromanus
veterán
mert akkor is tesznek nagy ívben arra ha gond van ha rollback nélkül nem kezelhető. Nehogy már bevállaljuk hogy mi csesztük el. olyan égő lenne. Marad minden és legyezgetéssel oltjuk az erdőtüzet. Majd kifut... Ezért ritka máshol.
Még amikor keményen szétcsesznek valamit csalásokkal, dupe-olással, vagy gamebreaking hibákkal akkor se állnak vissza. Nehogy már jogilag támadhatóak legyenek. vagy valami hasonló lehet a "félénkség" mögött. bezzeg az Amazon. Az biza' beleáll az ütésekbe és állja (?)

-
válasz
Laraxior
üzenetére
Hát, a rollback igazából elég ritka az MMOk világában, az utolsó utáni lehetőség, amikor már tényleg nagyon elcsesztek valamit. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy azokban a játékokban amikkel játszottam hányszor volt összesen ilyen, pedig kb. 20+ éve játszom ilyenekkel. Még community szervereken se túl gyakori dolog.
-
duvi
nagyúr
Ahogy az várható volt, roll back lett a vége. 12:45-re állunk vissza.
-
törölt tag
Kiváncsi vagyok hogyan orvosolják. [link]
-
hunvarlan
aktív tag
Azért ez eléggé vicces akárki akármit mond hogy megint csak az eu centrálnál vannak bajok nem hiszem el. Ezt csak így tudják megoldani? Ha pedig csak így tudják megoldani akkor esetleg kérjenek tanácsot a nagyoktól FFxIV WoW Guild Wars stb stb nem igazán emlékszem hasonlóra sem, hogy a játék gazdaságát valahol így megboritották volna olyat meg pláne nem hogy simán kikapcsolnak minden kereskedéssel kapcsolatos dolgot NAPOKIG mi ez már. Arról nem is beszélek hogy pl nagyon sok ember csak ilyenkor este ér rá mint én is meló után jó lenne ellazulni de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest