Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
scyllafren
üzenetére
Az még egy picikét odébb van, hogy hozzányúlhassak.

Nem sok időm van, meg még ugye a bejutás is nehézkes... -
Van olyan, akinek a guildje költözik?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha van koncepció, hogy hova, akkor lehet én is atmennék.
-
Peetey91
senior tag
Alternatív medium szerverre, ahol nincs sorbanállás van esetleg kinevezett? Most vettem meg én is, lassan belevetem magam.
-
Laraxior
titán
Basszus, most találtam valami piros követ (orichalcum), majd csak 175-ös szinttől lehet kikaparni

-
Ellia
addikt
Ha valami normális társaság verődne össze egy többnyire angol nyelvű szerveren annak örülnék, csatlakoznék. Jelenleg a Harpinna-n vagyok, ez elég vegyes (sor sincs).
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, én ránéztem és kb. a 2/3-a low most, kb. 10-15 van ami high, a többi med.
-
Hexarius
kezdő
Itt lenne valaki aki mondjuk átmenne egy friss szerverre?Én szívesen mennék. Főleg, hogy kb mindenki kapcsolja ki a global chatet a Magyar kollégák miatt. xd
-
Hrigh_77
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez jól hangzik, már csak transfer kéne, hogy értelme is legyen. Senki nem fog otthagyni 20 pluszos karaktert, hogy két három nap múlva újra belelépjen ugyanabba a szarba...
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tegnap sok új szerót raktak be. Hogy pontosan 45-öt azt nem tudom, de sok szeró lett ahol kevés nincs vagy kevés q.
Gondolom, ahol még most is sorban állás van a transzferre várnak.Szerk.:
Melyik a magyar szeró? -
l.skywalker
titán
Ha jól értem 45 új szerver állt sorba az EU-ban:
New World on Twitter:
"[#NWSTATUS UPDATE] Massive addition of EU worlds right now. Take a look in the link!
Ha a "magyar" szerver ennyire telített lesz folyamatosan, simán lehet, hogy pár itteni emberrel én is költözök valami nyugis helyre. -
válasz
Hexarius
üzenetére
Ma már ment a toxic duma a faction chaten, egyfelől a BA osztotta az észt, hogy mekkora királyok és mindenkinek szívesen, hogy a szerver 30%-a nekik köszönhetően olcsóbban craftol, stb., mert akkora hc profik. A masik oldal meg azt mondta, hogy 3 nap után lehet nem kéne ennyire döngetni a mellüket, meg amúgy az adót azért szedik szépen...
-
Hrigh_77
tag
Ezek is olyanok, mint a verhovina. /Nagy hang, kis teljesítmény/ Semmi előrelépés, csak a nagy duma twitteren, meg a fórumokban. Szerveren háromezres sor, és negyedmillió player áll sorba csak az eu-ba. Természetesen nincs refund. Ügyes üzleti modell ez...
-
-
Laraxior
titán
Még egy dolog ami megerősít abban, hogy sosem szabad az új dolgokra egyszerre rárepülni, mert elég kellemetlen meglepetések érhetik az embert.

-
vaguny
tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ez már mindegy
Azért köszi!
-
-
Laraxior
titán
Failed...
Hogy kell atkoltozni masik szerverre? Van egy halom ures... De opciot nem latok -
Laraxior
titán
864-rol indulok...

-
törölt tag
válasz
tonermagus
üzenetére
Ha azokon az állomásokon csinálsz valami kapod érte az xp-ét és unlockolódnak a jobb dolgok.
Pl. iron ore-ból -> iron ingot. -
tonermagus
aktív tag
Tegnap eljutottam a városba és láttam özön craftolási lehetőséget: kovács, bőrműves, stb... De kb. mindenhol csak az alapot tudtam megcsinálni...
- Hogy lehet megtanulni a magasabb szintű recepteket?
- honnan lehet pl. engineering pontot szeretni ami a kovácsolához kell? -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Az ESO-hoz képest miben különbözik a játék, miben másabb?
Tudnátok esetleg véleményeket írni?
-
duvi
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amíg ekkora a világ, addig nem lesznek hátasok, de hosszútávon már terveztek velük a fejlesztők.
Más téma. Akinek jó a korareggeli idő, az ma is intsant be tud lépni az EU-s szerverekre. -
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lovagolj meg egy vaddisznot, vagy pumat, de a krokodilon kenyelmesen elfersz

-
duvi
nagyúr
válasz
tonermagus
üzenetére
A Black Army oldalán rengeteg hasznos infót találsz a játékról.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egy dolog hiányzik, a hátas. Ló, szekér, bicikli, bármi

-
l.skywalker
titán
válasz
tonermagus
üzenetére
Én laggoltam tegnap EU szerveren is sajnos néha.
-
tonermagus
aktív tag
ÉN egyenlőre maradok a US East Savoya-n, amit itt ajánlottatok.
Majd ha már normalizálódik a helyzet az európain akkor térek vissza. Egyébként miért siet mindenki annyira vissza az EU-ra? Mik az előnyei?
A US szerverrel csak a nagy latency a probléma. Tegnap is laggolást érzékeltem többször is, de amúgy játszható.
Egyenlőre még csak ismerkedem vele. Tegnapig nem is láttam a játékot. Azt se tudom mik ezek a territory-k, hogyan lehet "elfoglalni" mik az előnyei, stb... Gyakorlatilag az egész játékot fel kell fedeznem.
Esetleg van a neten valahol egy jó leírás? -
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem csak 24?
List of Worlds Available for Launch - Official News / Official News - New World Forums48 ezer embernek van új hely a folyamatosan várakozó 500ezerből
-
Laraxior
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hat azzal nem oldották meg a problémát. Kicsit redukalodik a varakozolista, de jatekinditastol szamitva még mindig nem lehet egybol bejutni, mint a normalis jatekoknal.

-
BoneDragon
veterán
27 uj eu szerver van... lehet nem birom kivarni jovohetig.
-
Laraxior
titán
[link] 25 perc az AFK. 20 perc utan jon az ertesited, ra 5percre elbucsuzik a szerver, lehet ujracsatlakozni
-
whitezo88
nagyúr
Kezd csökkenni a Q, párszáz, max éjfélre szerintem be lehet jutni, én is kiléptem mert bebugolt egy event, és muszáj volt sorbanállni megint.
-
Ellia
addikt
A territoriális (mondjatok rá valami jobb szót) pontokat újra lehet osztani a későbbiekben?
Egyik új szerveren indítottam végül karaktert, eddig elég chill
-
Hrigh_77
tag
Igen, sejtem hogy így lesz. Csak egy valami motoszkál erősen az én egyszerű agyamban, hogy a marketing ugye látja mennyi fogyott. A darabszámot elosztom 2000-l, megvan mennyi szerver kéne minimum. Erre indulnak a tizedével úgy, hogy globális névfoglalás van, mindenki aki él és mozog, az elsőkén megnyíló, európai szervereke logol. És utána meg megy a pingvinezés, hogy nem bírják. Ennyire ezt nem lehet véletlenül elkúrni, ezt tervezni kellett

-
-
-
törölt tag
Igen. Most nézem én is, hogy milyen sok új low populációs szeró lett pár vagy 0 fős q-val.
Már most jó lenne egy transfer. a lvl 22es karim már hoznám is el a 3000+ q-s szeróról.
Most épp próbálom össze szedni az ismim, hogy mi legyen, mert gyorsan szeretnénk Everfallt a magunkévá tenni.
-
duvi
nagyúr
-
Hrigh_77
tag
válasz
tonermagus
üzenetére
Ez csak egy ígéret, szerintem még le sincs fejlesztve. Béták alatt se volt. Ilyen nesze gyerekek, pofa be típusú bullsh@tnek tűnik.
-
válasz
tonermagus
üzenetére
Elvileg twitter szerint pár héten belül lesz lehetőség transzferre, régiótól függetlenül.
-
Hrigh_77
tag
Szépen tolni kell nekik a valós helyzetről szóló feedbacket steamen, sokat nem változtat a dolgon, de a léleknek jólesik
-
Miruken
újonc
Mi páran átjöttünk US East Savoya nevű szerverre. - Meguntuk a sort és transferrel elvileg majd megyünk vissza EU-ra. Jó pár EU player járja ezt az útat, így már van Magyar guild is, és jó pár honfitársunk játszik itt. Sor nincs, viszont 120ms igen, de nem zavaró.
-
gabranek
senior tag
Csak nem bírtam ki és én is megvettem (a 40 EUR pár forint híján 15.000!-be fájt
Ha nem ültem volna, tuti leülök). Eddig egész szép, féltem picit pedig, hogy a gyengécske 1650-es kevés lesz neki, de medium és high közé belőve tartja a 60 fps-t. Remélem ha beérek egy népesebb városba, ott sem fog meghasalni. -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, az is mellékes, hogy abban a korban kevesebben tudtak úszni, főleg páncélban és két fegyverrel. Én csak arra lennék kíváncsi, hogyha ennyire nem jön be a kollégának, akkor miért van itt és miért nézeget róla infókat.
-
tonermagus
aktív tag
Hát ez a sorban állás egy vicc...
Esélytelen hogy ma bekerüljek.
Egyébként melyik az ajánlott szerver magyarok számára? -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Viszont, ha megmozdul az egér, akkor már nem. Biztos van valami kosság, hogy 10 percenként mozduljon egyet a kamera.
-
olle
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hidd el nem én foglalom a helyet.
Hanem azok akik nem lépnek ki. A városban nyomnak egy Ó-t neki a falnak és afkolnak.
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen, van erre minden fejlesztő stúdiónál egy külön csapat, akik azzal foglalkoznak, hogy olyan lore-okat alkossanak, amivel a játékok hiányosságait fedik le. Csak hát van akinek nem lehet túljárni az eszén...
-
Hrigh_77
tag
válasz
tonermagus
üzenetére
Vigasztaljon a tudat, hogy rajtad kívül még 349000 ember áll sorban, csak az eu-ban. Ags meg k@rvára nem csinál semmit.
-
olle
senior tag
7 óra játékidővel lvl 6 persze ma 15:00 tól nem jutottam be a szerverre ahol van a karakterem. Ha ez így megy akkor szombat DU indítom a refundot.
Kár érte... -
BoneDragon
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szóval megoldották pár sornyi szöveggel, hogy ne kelljen leprogramozni. Zseniális.
-
tonermagus
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát gondoltam egy merészet, és megvettem ezt a számomra teljesen ismeretlen játékot...
Nagyon bízom benne hogy nem lesz csalódás... Már ha egyszer bejutok, mert ez az 1700 ember előlem nem igen akar eltűnni....
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én úgy hallottam, hogy ez is a lore része. Az átok miatt, ami a szigeten ül, a fertőzés nem engedi az úszást. Hogy ne az legyen a kézenfekvő megoldás, hogy "elúszunk" a szigetről.
-
Laraxior
titán
Semmi.
-
BoneDragon
veterán
Most nezem redditen, nincs uszas animacio a jatekban... kiegek.
Ezt igy hogyan is gondoltak? -
mikromanus
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Azért ilyen kártyával a kompromisszum az szégyenteljes. Vagy félmilla-millás kártya mellett Celeron procival nyomod CRT monitoron és máshol van az a "bottleneck"?

A koros R9 Nanom crashelget és nem lehet megbízhatóan nyomulni. A por tönkrevágta a hőháztartását gondolom 5 év alatt. Egy Queue alatt berendeltem az utánpótlást a következő 4-5 évre. MAjd most ügyelek a porra. Mondjuk ebben csak 3070-es lesz, de itt is elvárom a max beállításokkal pöpecül futást 1080p, (vagy az LG verziós 2560x1080) felbontáson.
De b+ kegyetlenül megdrágultak a kártyák. Ennyiből amit most rálőttem kb a csúcskategória kijött volna 1-1,5 éve és még egy (vagy sok) pizza is.
-
duvi
nagyúr
Délután 3x indítottam el a sort. Egyszer végigment, de a végén így is kidobott a login szerver. Próbaképpen megnéztem az amcsiknál és csináltam egy karit az US East régióban, mert itt már bekapcsoltak pár új szervert. Négyen voltunk a kezdőhelyen és teljesen játszható volt. Még a ping is elfogadható, szóval akinek nincs kedve az EU szervereken sorban állni...
-
Laraxior
titán
válasz
üzenetére
Megkajaltam, de nem merek a gephez nyulni, masik ablakot, bongeszot addig hasznalni, nehogy kidobjon ez a vacak.
Ezen eleg sok javitanivalo lenne. Ha igy megy, akkor nem nagyon kell tobb jatekot csinalnia az amazonnak.
455.
Szerk. : Diablo 2 indulasanal is volt gond, de ott azota sem, villamgyorsan orvosoltak.
376...hoppacska.
-
Ghalesh
csendes tag
666 a queue a Nilfheim szerón
Remélem 5re beenged, az volt a tervem h kb akkortól játszom ma. -
törölt tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem volt itt semmi bővítés.

Kíváncsi vagyok mik a tervek.
Várnak egy hetet, hogy akik nem akarnak annyira komolyan játszani vele elmennek?
Vagy a szerver transzferrel jobban eloszlanak majd a játékosok?
4 óránként egy resi mehetnek, hogy a tényleg afkolók, auto futók helyei felszabaduljanak.Amúgy 546
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laraxior
titán
Queue: 760

-
Laraxior
titán
válasz
scyllafren
üzenetére
Nekem AA es AF is van rajta, nem sprolok semmivel

-
whitezo88
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Félmilliós highend kártyánál szép is lenne. Nekem Very H, FHD, 45-60 fps. Előbbi városban, vagy mikor sok a játékos egy landmarknál.
-
scyllafren
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Betakkal jatszottam vagy 40-50 orat, es most is tervezek beletolni ennyit minimum. 1440p, max minden (kiveve AA es AF) es nem tud 60FPS ala esni NVidia 3080-on.
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én bent vagyok. Nem tudom mire gondolsz, hogy technikailag vagy élményben, de nekem egyikre sincs panasz.Nálam 4K-Medium-on van a játék és így 60FPS. Az élmény meg gazdag. Nagyon sok a lootolni való, sok féle küldetés van és tele van minden emberekkel a mi szerverünkön (Muspelheim)
-
Hrigh_77
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már 500+, és negyed óra alatt ment le olyan harminc körül. Jólesz ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest