Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HugóBoss
tag
A gafika tényleg szép, bár semmi kiemelkedő, vagy olyan, amit ne láttunk volna má párszor. Viszont ez a spanyol konkvisztádorok óriási kalapáccsal a hátukon kifejezetten hülyén mutat.
A tájékozódás totál meg van nehezítve, a craft elnyújtott és túlbonyolított.
A skillek laposak, és így az elején a ranged fegyver kicsit olyan, mint wowban, mikor a tank puskával húzta be a mobokat. Rálövök, kb annyira jó, hogy a figyelmét felkeltem, aztán vagy lövök mégegyet, vagy fegyvert cserélek.
Én kifejezetten drukkolok, hogy jó legyen, de nem nekem készült.
Hozzáteszem, hogy a FF még ennyire sem tetszik
Egyik játék sem elég jó annyira, hogy a pár órás próba után akarjak vele még játszani, pedig az SWG óta játszottam már néhánnyal.van a játékban vendor? Én nem találtam

-
la_cc
addikt
Kifejezetten gear-t a választott frakciós npc-től tudsz venni adott pontokért és szinttől függően. Gold-ért a trade post-ban tudsz venni cuccot, ha nagyon akarnál.
Closed béta alatt sokkal jobban futott a játék nálam is, nem tudom, hogy most mi történt. Ami nálam javított a high end performance-on a shadows beállítás levétele, illetve a dynamic resolution kikapcsolása.
-
Laraxior
titán
Kipróbáltam én is. Bár sosem játszottam túl sokat az ilyen fajta játékkal.
Gyűjtögessél ezt-azt, aztán craftold össze, aztán azokat is... Millió lehetőség.
Nem nagyon találtam pl vásárlásra lehetőséget a kis összegyűjtött aranyamból. Pl erősebb fegyvert, vagy jobb páncélt. Persze sok időt nem fektettem a játékba
Nem csúnya játék, viszont lehetne még rajta optimalizálni, tekintve a városban, ahol sok a player, ott eléggé beesik az FPS. A színek eléggé élénkek, de nekem tetszik. -
jano1102
csendes tag
Ez a játék szerintem félkész. A történetet pl. teljesen kifelejtették belőle.
Van a corruption és az rossz. Szánalom. A gyüjtögetés és a kraftolás oké,
de ezekben jobb a FF14. (és ott van sztori is) Mondom ezt úgy, hogy a legtöbb
manapság elérhető mmo-t kipróbáltam. -
HugóBoss
tag
Kipóbáltam a bétát... Ez az a játék, ami semmilyen részével nem tudott megfogni, Nem tudok olyat mondani, ami igazán tetszett, cserébe van soksok idegesítő dolog benne
De a farmbotok nagyot fognak szakítani... -
bozont
veterán
Üdv
Másnál is összeomlik random a játék? Elég zavaró. -
la_cc
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
m0h0senator
üzenetére
Meglátjuk. Szerintem egy skin shop nem fogja eltartani ezt a játékot, ez nem egy tucat koreai MMO.
-
ldave
félisten
Sajna manapság gyakori, hogy a megjelenéskor az ilyesmi még nincs benne, hogy az első bemutatók, tesztek nem ezzel foglalkozzanak, aztán pár hónappal a rajt után meg bekapcsolják ezeket a dolgokat.
-
duvi
nagyúr
Bármi valós pénzért vásárolható tárgy, ami játékbeli előnyöket ad, tuti felháborodást válthat ki. Ezt régebben már eljátszották egy páran és soha nem lett jó vége. Nem hiszem, hogy kockáztatnák a játék létét ilyesmivel. Ha lesz elegendő endgame tartalom, akkor elég lesz az outfit shop is

Szerk: #82 ldave
Igen, talán a TESO féle közbülső megoldás (plusz inventory kapacitás) még szóba jöhet, de szerintem ha ebben gondolkodnának, akkor már induláskor bejelentik. Meglátjuk... -
la_cc
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Szerintem lesznek elég hamar "kötelezően ajánlott" vásárolható quality of life cuccok is. Nem hiába csak 40 EUR a játék alapára...

-
Mad_Wolf
aktív tag
Hát engem is meggyőzött, lehet én is megveszem. Havidíj ugye nem lesz?
-
la_cc
addikt
Nekem 6900 xt + 5900x kombóval egyértelműen laggosabb, mint a close béta alatt sajnos...
Nem zavaró annyira, de azért érezhető, lejjebb is vettem a grafikát, de nem sokat segített. -
-
Mirman
őstag
Gondoltam adok egy esélyt a beta-nak , sose tudott egy MMO se elkapni. Azt kell mondanom engem ez a 4 óra eddig maximálisan meggyőzött, harc rendszer , craft egyelőre minden tetszik. Grafika MMO-nak teljesen rendben van.
Pre order ment is , várjuk a 28-át.
-
jano1102
csendes tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Köszi. Melyik szerverre mentek? Vagy van értelme 4 napra? Tudunk dungikba menni? (ha jól értettem a zárt béta alatt nem volt lfg)
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem a tárhely a gond, hanem ahol vagyok itt ilyen tanyanet van, ennyit nem tudok letölteni normálisan

-
m0h0senator
őstag
Mennek a szerverek!
-
l.skywalker
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Steam esetében ez két teljesen más telepítő, szerintem is újra kell majd húzni. Amúgy ldave nekem is sakkoznom kell a tárhellyel, előfizettem az Ubi+ra és a Destiny meg a Valhalla kettő elfoglalja az egészet

-
m0h0senator
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Elég valószínű, hogy újra kell majd tölteni a játékot hivatalos startnál. Most zárt béta és az open bétánál is így van.
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én meghívó nélkül is leszedtem már. Itt a segítség hozzá.
37 GB és elég gyorsan lejött.

-
la_cc
addikt
A ma induló open test-re kint vannak szerók.Patch notes pedig itt.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szia!
"A nyílt béta szeptember 9 -én reggel 7: 00 -kor kezdődik (UTC 14:00), és szeptember 12 -én 23: 59 -ig (UTC 6:59) tart. Az érdeklődő játékosok szeptember 8 -án reggel 7: 00 -kor (UTC 14:00 UTC) kérhetik a hozzáférést." -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Nagyon kiprobalnam a jatekot, hogy muzsikal a gepemen, mert sajnos nem egy eromuvel rendelkezem. Hol lehet ingyen kiprobalni? Kerlek ne degradaljatok rogton, mert mas jatekokkal tok jol elvagyok, nem elvaras a full beallitas sehol, en mindig leveszem, ami nem kell, egyensulyra torekszem, hogy ronda azert ne legyen. Core i3 4130 3,4 Ghz, Geforce gtx1050TI 4 GB, 12 GB ram. Ezen a vason valamennyire azert menne szerintetek? Megvennem a jatekot, mert baromira erdekel. Koszi elore is. -
duvi
nagyúr
Persze, egyetértek (nekem már ott pihen a steam fiókomban), csak a dolgok miértjére reagáltam

#55 m0h0senator
Jó lenne, ha tényleg összejönne annyi ember, hogy stresszteszt legyen belőle és nem az éles induláskor omlana össze a szerver, vagy néznénk, hogy hanyadikak vagyunk a sorban. -
m0h0senator
őstag
Én is osztom la_cc véleményét, hogy tényleg kapnak "anyait apait" a szerverek és nem az lesz, hogy launch után 5 perccel szerelem fel a kormányt és megyek kamionozni, mert térdelnek a szerverek. Ezért remélem, hogy sokan rámennek, főleg, hogy vásárlás sem kell mert open beta
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem alaposan megizzasztják majd a szervereket és nem az igazi launch alatt szarja össze magát minden, egyébként sok értelmét nem látom csinálni bármit is benne a 4 nap alatt.
-
l.skywalker
titán
-
duvi
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Részemről is nagyon várós
-
m0h0senator
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
+1
-
L_ajos
őstag
A teszt gondolom mond valamit? Az hogy minden mechanizmus és lehetőség érdekel amit a béta nyújt és kihasználom nem ok a röhögcsélésedre. Nagyon ferdén gondolkozol baját...
A szóhasználatod meg enyhén röhejes és közhelyes, de nincs min gondolkodni. Részemről már túl vagyok rajta, találtam messze összetettebbet és kiforrottabbat. Kösz, csá. -
L_ajos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már 2x túl vagyok rajta. De most kivárok.
-
duvi
nagyúr
Én semmi cikit nem látok ebben. Inkább az lenne a ciki, ha nem foglalkoznának a bugokkal - mint egyesek - és izomból kiadnák a játékot. Főleg, hogy nem egy single játékról van szó, hanem egy nagyszabású MMO-ról. Itt még több tesztelésre és polírozásra van szükség, mint single társaiknál. Egyébként a cirka 20 óra játék alatt alig találkoztam hibával és ami előfordult az se volt game breaking. Ezen a plusz egy hónapon ne múljon! Ha ők úgy látják, hogy szükség van rá, hát kivárjuk.
-
L_ajos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
És a bétát úgy is szokták hogy 3 héttel éles indulás előtt, igaz?! Na meg az alpha stb. tesztre is csak szelektáltan engedek be játékosokat, igaz?! - nem , nem igaz. Egy ekkora anyagi és emberi háttérrel rendelkező cégtől ez vér ciki. Ez az 5ik halasztásuk. Tényleg komoly cég és fejlesztő csapat képét mutatják... ja, nem.
-
L_ajos
őstag
Szeptember 28
- ezek nagyon lúzerek... -
l.skywalker
titán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ja, hogy ja. Szerintem idővel a fejlesztő vissza fogja hívni
-
m0h0senator
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem. Helyi fájlok törlése már ami a bétára vonatkozik.
-
l.skywalker
titán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Törölted? Nem csak elrejtetted?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
Egy kérdés eszembe jutott erről, a Steamből ezt lehet törölni? A sima külön játékként van.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Na ezt nem tudtam....
Oké, köszönöm.
Üdv: bypass
-
m0h0senator
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
A bétának vége volt kedd hajnalban talán itteni idő szerint. Szóval majd augusztus 31-én léphetsz be az új karaktereddel.
-
Miruken
újonc
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, köszönöm!
-
Miruken
újonc
Character wipe még lesz, vagy maradnak?
-
kozi71
senior tag
Igen ezt tudom, de nem lehet mindennél kijelölni ezt. Egyszer volt a menüben is repair all, de az a gomb sem aktív már nálam.
-
kozi71
senior tag
Negyedik napja játszom vele, most lettem 19-es szintű. Eddig nagyon bejövős.
Sajnos csak amcsi szerveren sikerült elindulnom, EU-s éppen nem ment mikor belekezdtem pénteken, később meg már nem volt kedvem újra kezdeni. Majd ha megjelenik akkor áttérek EU szerverre, akkor úgyis nullázódik minden.
Egy kérdésem volna addig, hogyan lehet megjavítani a fegyvereket, ruhákat?
Van egy javító készlet, illetve többféle szintű kivitelben is létezik a piacon ami megvásárolható. Csak éppen még nincs annyi pénzem.
Ezt hogyan lehet előállítani magamnak?
Már két fegyvert , és egy ruhát sikerült amortizálnom annyira, hogy áthúzza piros kereszttel, és onnantól nem használható tovább. De ha mindig újat vásárlok, nem javítok, akkor sosem leszek gazdag háztulajdonos.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fura pedig megy mint a vaj Highon de köszi a tippet!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, nálam is ez van, nagyon idegesítő, neten is többen írnak emiatt.
-
ldave
félisten
Na, ma volt időm pár órát játszani. Így elsőre ez közelebb van a Runescape-hez mint a WoW-hoz
10-es szintig játszottam egy karakterrel, próbáltam mindenféle fegyvert, a varázscuccok annyira nem álltak kézre, a közelharc és a puska az jópofa. -
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálam AMD karival nem fordult még elő ilyen, egy ismerősömnél NV-val néha megtörtént, de nem rendszeresen.
A játék béta, sok szar fog még előfordulni szerintem mindenkivel.
3-4-szer rányomtam a random karakter generálásra, azóta nem is foglalkoztam ezzel. Nem hinném, hogy lényeges dolog lenne ez egy induló mmo-nál. Nem vagyunk egyformák.
-
l.skywalker
titán
1 óra játék után folyamat bezár a játék. Crash-el. Másnál is előfordul?
-
-
la_cc
addikt
A gyengébb minőségű kártyáknál lehet ez, de akkor sem a sw hibája.
Én első nap 2.5 órát álltam sorban, igaz nem is EVGA 3090-em van.
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/lh5iii/evga_30803090_ftw3_cards_likely_cause_of_failures/
Úgy néz ki, hogy gyengébb ez EVGA ezen kártyái.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ldave
félisten
Most nyáron biztos nem vágok bele egy új MMO-ba, de érkelődéssel figyelem majd a játékot és a topikot, a késő őszi időkre lehet jó lesz.
-
novakalex
aktív tag
HelloHello!
Én is kaptam béta kulcsot. Melyik szeróra gyülekezzünk magyarként?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple iPhone 17 - alap
- Sweet.tv - internetes TV
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyik játék sem elég jó annyira, hogy a pár órás próba után akarjak vele még játszani, pedig az SWG óta játszottam már néhánnyal.

Nem zavaró annyira, de azért érezhető, lejjebb is vettem a grafikát, de nem sokat segített.
meg is kaptam a meghívót, remélem lesz időm