- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Ugy latom itt sem hatrany ha kesobb csatlakozik be az ember, nem indulaskor. A Diablo 2 indulasa is hasonlo volt par napja.
-
Laraxior
titán
Mennek mar a szerverek?
-
la_cc
addikt
Muspelheim szeró / covenant (sárga) frakció.
Indulás van.
-
BoneDragon
veterán
Optimalizáltak beta óta a játékon?
-
BRABUS113
aktív tag
Frissült a Twitch Drops részleg a New World honlapon.
"Watch 10 cumulative hours of New World broadcasts from our 66 Battle for New World participants on Twitch between September 28 and October 11, 2021 5PM PT to earn all items in the Drop."
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
l.skywalker #478 üzenetére
Van eu-s nyereményjáték is, de ott is csak német francia meg uk lakosok játszhatnak
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
l.skywalker #467 üzenetére
Sajnos Magyarországra nem érvényes, ott van leírva hogy melyik ország lakói vehetnek részt a nyereményjátékban
-
savior
őstag
Már lehet Steamen előtölteni. Akinek nem sikerül az indítsa újra a Steamet.
-
basaharc502
aktív tag
Jó látni ,hogy egy új, kicsit is komolyabb mmo mennyire felpörgeti az embereket. Remélem sikeres lesz a játék és akkor talán több cég is megpróbálkozik mmok fejlesztésével. Jó lenne, ha nem 1-2 név lenne csak a piacon meg a többi p2w sz@r. Az amazonos Lotr mmo-t sajnálom, hogy kaszálták
-
Ereshkigal
őstag
válasz
l.skywalker #468 üzenetére
A paraziták már el is lepték.
-
la_cc
addikt
válasz
l.skywalker #467 üzenetére
Ez jó valamire?Ja látom, reggel van még.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
l.skywalker #469 üzenetére
17 órától
-
l.skywalker
titán
New World on Twitter:
Tune into a livestream with @P4wnyhof on 9/27 at 11 AM PT (2 PM ET) to save the #AzothTree, and you can unlock a secret Azoth code!
🔑 Use the code on https://t.co/5TmKn8cGCv for a chance to win a New World themed @Alienware Battlestation!Ez magyar idő szerint ma este 20:00
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #465 üzenetére
A nap folyaman biztosan elerheto lesz.
Pont delelottos vagyok... Szivas, majd delutan 3-kor tudok becsatlakozni, azert remelem hogy még ma le lehet rantani az egeszet. -
Laraxior
titán
Ma már tölthető a jatek vajon?
-
Mirman
őstag
Muspelheim a szerver , Covenant a frakció a többségnek.
Kedden 8kor startolnak az EU szerverek de open beta-ra már hamarabb be lehetett menni mint a kiirt időpont 1-2 órával.Amúgy ezen a facebook odlalon szerveződik a magyar közösség.
-
Miruken
újonc
Kedden hány órakor indul a buli?
Illetve melyik szerveren lesz a legtöbb honfitárs?Elnézést, ha már 100x leírtátok, nem bújtam át a fórumot.
-
BRABUS113
aktív tag
-
BRABUS113
aktív tag
20 órától lesz a twitch drop, jól emlékszem?
-
Hexarius
kezdő
válasz
mikromanus #445 üzenetére
Az mondjuk nem hangzik rosszul. Én lv 20-ig (?) vittem open alatt szóval ja az utáni részben nincs tapasztalatom. Mindenesetre már nagyon várom, hogy újra nekiindulhassak.
-
mikromanus
veterán
válasz
Hexarius #444 üzenetére
Azért az a pár óra is olyan 40-80 körül lehet 70-ig játékidőben. És akkor még gearben nem is igazán vannak kb sehol se. Ahoz bezony kell némi idő és nyersanyag. Meg a sok "filthy casuals" hogy kifarmolja az anyagokat.
Kb 11,5 óra volt az extrém gyors lvl25 az egyik youtube videósnak.
LIfe skillezősben olyan 16 óra, de annál lehet gyorsabb, mert nem volt a tesztelő még frakcióban sem. Az meg eléggé kihagyott XP.Másnak 4,5 óra kb a lvl 20, de onnan láthatóan eléggé belassul a korábbihoz képest.
Lvl 20-25 felett még alsó hangon 40-50 óra masszív csapatban elit zóna farmolósban a cél. Vagy több. A magasabb szintek nehezednek és lassulnak kissé.
-
Hexarius
kezdő
válasz
mikromanus #443 üzenetére
Én azokra leszek kíváncsi akik guide-ok alapján végigrusholják pár óra alatt aztán leszarozzák, hogy nincs benne semmi. xd
-
mikromanus
veterán
Több nézője van a meg se jelent New World-nek mint a Black Desertnek Twitch-en. Az már derék.
-
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal #437 üzenetére
Gyere sárgának és problem solved.
-
ldave
félisten
válasz
Ereshkigal #439 üzenetére
De kell hogy legyen valami mesterséges dolog, amitől nem tud rajta ülni egy frakció a területeken. Különben tényleg az lesz, hogy egy adott szerveren nem marad más játékos az "uralkodókon" kívül.
-
Hexarius
kezdő
Mondjuk attól nem kell félni szerintem, hogy 1 adott frakció fogja uralni az egészet. Elég sok company lesz meg ahogy fentebb is írták lentebb megy az a szám ami most van a sárga oldalon. Még a szövetségek között is lesz összetűzés az tuti. Legalábbis az emberiség történelme ezt mutatja.
-
ldave
félisten
válasz
Ereshkigal #437 üzenetére
Nem tudom lesz-e erre valami mechanika, a Warhammer Online-ban ha egy frakció elfoglalt mindent, akkor utána támadhatta az ellenséges fővárost, majd ezek után minden zóna újra elfoglalható lett. Tehát nem volt az, hogy befoglalták, aztán kvázi örökre övék maradt.
-
l.skywalker
titán
Itt egy korrekt leírás a Twitch Drop-okra:
Twitch Drops | New WorldAmúgy nekem a jobb oldali páncél megvan:
úgy rémlik gyűjteni kellett a képernyőn felbukkanó cuccokat és ha minden küldetést teljesítettem, akkor megadta a páncélt.
De lehet, hogy keverem és a páncél csak a nézésért járt, ezek a rewardok meg mást adnak majd a játékba.
-
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal #432 üzenetére
Van egy nagyobb szövetség másik guild-ekkel és így alakult. Számít, hogy ki megy ki után?
-
Hexarius
kezdő
válasz
Ereshkigal #430 üzenetére
Én speciel saját döntés alapján. Nem megyek a sok ember után. xd Lehet nem is oda megyek ahova a "sok" Magyar megy. Majd kiderül. Mindenesetre pozitív a lelkesedésük, de sok ilyet láttunk már valljuk be...de ne legyen igazam.
Nekem a páncéljaik tetszettek meg és kb ennyi. -
la_cc
addikt
válasz
Ereshkigal #430 üzenetére
Mert a BA is sárga lesz.
-
Mad_Wolf
aktív tag
ami viszont aggódásra ad okot: a preorder bónusz itemek állítólag csak az első karakterre vonatkoznak.
Ha azt bármilyen okból törlöd, vagy átköltöznél egy másik szerverre, akkor bukod a cuccokat.Másik: Muspelheim szerveren nagyon úgy néz ki hogy a dánokkal fogunk osztozni. Volt/van szerencsém kapcsolatba kerülni dánokkal, egész jól beszél a legtöbb angolul, és aránylag értelmesek is, szóval talán nem lesz nagy gond. Persze vérpistikék mindenhol vannak, főleg a mi oldalunkon számítok sokra
-
la_cc
addikt
EU indul elsőnek. Ez tudjátok, hogy azt jelenti, hogy ha valami el fog baszódni, az itt fog elsőnek, így az amcsi indulásra már ki legyen javítva.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
mikromanus #418 üzenetére
szerencsére egész délelőtt programom van, 11-12 körül talán neki is tudok állni. Addigr hátha elmennek az amcsik aludni, hogy a saját szerverükön is tudjanak majd kezdeni.
8AM CEST EU Servers will launch (9/27 at 11pm PT)
8AM BRT South American Servers will launch (9/28 4am PT)
9PM AEST Australian Servers will launch (9/28 4am PT*)
8AM ET NA East Coast Server will launch (9/28 at 5am PT)
8AM PT NA West Coast Servers will launch -
Mad_Wolf
aktív tag
Egy nagyon jó guide, érdemes követni!
Szinten mindenre van megoldása! Felkészít a teljes zökkenőmentes kockulásra jövő hét keddre. -
válasz
mikromanus #418 üzenetére
Na, ez meglepő indulás, de valahol logikus. Kénytelen leszek melóba is letölteni, hogy stoppoljam a karakter nevet.
-
mikromanus
veterán
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #416 üzenetére
A remaster-rel nincs semmi probléma (hiszen alvállalkozó csinálta), amennyire látom, a szerverek szartak be.
Én őt nézem: https://www.twitch.tv/raxxanterax. Csapatos speedrun-t terveztek, de ugye bejött a szerver crash.
Most úgy néz ki, hogy megint jó minden, de mivel a csapat fele nem esett ki, más fázisban (?) vannak quest ügyileg és próbálják kitalálni, hogy mi legyen.
Egyébként akkora érdeklődést nem látok a game iránt, twitch-en fixen 400k néző alatt van, ami azért nem annyira sok.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #414 üzenetére
Hulladék. Blizzard game.
-
Laraxior
titán
Remélem a New World indulása nem lesz olyan, mint a D2R-é...
-
válasz
mikromanus #410 üzenetére
Szerintem engedd el. A játékmenet nagyon elmarad már a mai követelményektől, még akkor is, ha anno nagyon jó kis játék volt. Én belelendültem anno, aztán kicsit belegondoltam, hogy anno milyen volt és azt én már nem akarnám csinálni.
-
savior
őstag
Meglett már nekem is a játék. Mostmár csak a startot várom. Addig meg Diablo 2 Resu.
-
Mirman
őstag
-
Laraxior
titán
Lesz pre-download, vagy mindenki egyszerre szabadul rá a szerverekre?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Mad_Wolf #400 üzenetére
Rengeteg ember ki fog hullani pár héten belül, mindig ez van ha nagy a hype.
WOW Classicot nyomtam 1 évig megjelenéstől, ugyanez volt. Már a fejlődés szakaszában esett szét mega magyar klán, ment a vándorlás ezerrel, meg a raid kontentek között is. Pl egyszer látta valaki elhullani X fő bosst, sose láttuk utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest