Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
zoleeno1
üzenetére
Pedig igaz. Szlovákiában voltam a hétvégén. Voda APN el kuka. Netfone APN el pöpec működött. Váltás, már a monostori hídon Telekom SK hálózaton landoltam, végig pöpec volt.
Akinek megy a roaming Voda apn el az vagy kuruzsló, vagy szimplán álmodik, mivel Netfone simekhez csak Netfone APN en van engedélyezve. Voda APN en tiltva van.
-
-
Én egyszer voltam csak kint netfone-nal, lehet, hogy nekem is lassú volt, nem tudom, mert vezettem. Biztosan több, mint fél óra volt az első pihentőig a határ után. Ott még netfone-os volt az APN, asszem nem volt net, vagy 4G nem volt talán...
Átváltottam vodára, és megjavult.
Azért netfone-ossal indultam, mert valami olyasmi rémlett, hogy voda APN-nel nem megy a roaming... De akár én emlékszem rosszul, akár az infó volt téves, megcáfolhatom. -
-
Nekem Szlovéniában teljesen jól ment a netfone, de csak voda-s apn-nel.
netfone-ossal már nem emlékszem, hogy mi, de volt valami gond.Melyik országban van gond a netfone-nal?
Én még csak Szlovéniát próbáltam.
Ja, és a telefonálást nem próbáltam (nem nagyon szoktam), csak az adatforgalmat. -
qltsar
veterán
Illetve, ha Dunántúl (Fejér, Veszprém, Zala) bizonyos részein vagy Budapesten randomra eltűnő mobilinternetet / térerőt.
Nekem ott telt be a pohár, hogy a XIII. kerület kellős közepén elkezdtem kapni az SMS-eket a sikertelen hívásokról, majd a lakásban is. Kb. 2 hónapja kezdődött, (~5.5 hónapja vagyok előfizető) addig semmi hiba nem volt. Próbáltam Vodás kártyát, nem volt ilyen gond fura módon. Még voltam olynan hülye is, hogy mégtöbb időt pazaroltam erre, és átraktam az S23+-ból az iPhone-ba a SIM kártyát, gondolván, hogy biztos a Snapdragon X70 csúcsmodemje a rossz. Természetesen nem ez volt, de már nem is számít szerencsére.
Voltak hasonló események még, volt, hogy randomra leállt a zene bevásárlás közben, amikor a SPAR-ban sétáltam, ráadásul az M3 mellett, ahol még az alagútban is külön telepített 4G erősítő modulok vannak, ezalatt Telekom 3/4 térerőcsík, 5G-n, a második kártyán.
Elvileg ma történik meg a számhordozásom, Netfone próbált hívogatni, gondolom majd még megajándékoznak egy gyönyörű email-lel, hogy fizessek kötbért jogtalanul, aztán majd megint indul a Békéltetőtestület / Fogyasztóvédelmes fenyegetőzés, és végül elnézést kérnek.
Hatalmasat csalódtam, mind a szolgáltatásban, mind ügyfél kezelésben.
Szerettem volna, hogy jó legyen, de sajnos az árak kvázi tükrözik a szolgáltatás minőségét.
Az új szolgáltatómnál a flottakezelő rákérdezett, hogy nem érti, hogy mi ez a nagy mocorgás Netfone-tól, mert nem érti, hogy miért kötik ilyen sokan Július - Augusztusban náluk számhordozással a szolgáltatást, aztán elmondtam, hogy ÁSZF változás volt.
Ezek szerint nem csak itt a topicban menekül(t)ünk el páran.
Elvileg amúgy Szeptember másodikáig lehet váltani, nekem a hivatalos tájékoztatási dátumom 07.19-én jött ki (SMS-ben bár ezt is randomra kaptam a számlákról, úgyhogy lehet, hogy másnak csak a 07.20-i email lesz meg), innéttől számít a 45 nap amíg kötbér nélkül fel lehet mondani - akniek még hűségideje van és menni szeretne.
-
zagloba
aktív tag
Sziasztok! Én az éjjel csatlakoztam a szolgáltatóhoz. Beraktam a sim kártyát és az APN -t Vodafone-osnak állította be magának. Idáig jól muzsikál
-
Littoral
aktív tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Már ahol. Nálunk (megyeszékhely) érthetetlen módon éppen visszafelé történt ez a fejlesztés (már leírtam itt régebben). Az ügyfélszolgálat szerint múló állapot, de egy éve nem múlik, sőt, a maradék előfizetésen is tovább romlik. Sokáig az se marad náluk. Itt errefelé sehol nem jobb, mint pl. a Vodafone. Soha nem fogom megérteni, hogy miért kell lerontani azt, ami eddig jól működött. Egy éve így van, nagyon nem igyekeznek a kijavításán, szerintem nincs meg a szándék.
-
-
MadMancs
veterán
Nekem nem szabadna ilyet írnom, de, az utóbbi idők Yettel fejlesztései azt eredményezték hogy sokkal jobb a hálózata a másik kettőnél.
-
time87
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozok azon, hogy áttérek a Netfone szolgáltatóhoz, jelenleg a Yettelnél vagyok, s év elején még olcsó volt, de most már pont annyira drága, hogy a nyomába sem ér a Netfone szolgáltatásainak.
Lefedettség terén mik a tapasztalatok? Én Szolnokon telefonálgatok általában, folyamatosan mondják most is, hogy kakkanat a vonal, nem hallanak, szóval úgy gondolom, sokkal rosszabb nem lehet a helyzet, de ti mit tapasztaltatok?
Köszi a választ!
-
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Jelenleg itt úgy tapasztaljuk hogy igen, az extrra kedvezmény elveszik, azaz 5490 lesz.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Van a "hívott szám nem elérhető próbálja később" vagy valami ilyesmi.
Illetve nekem be van kapcsolva az állandó két SIM, azaz ha pl 1-es simen beszélek akkor a kettesre érkező hívást átirányítja sim 1 re és aktív hívás várakoztatás miatt jelzi is teló. Ugyan ez fordítva is.
-
Littoral
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Van "gépi" hang, legalábbis nekem van, most kipróbáltam.
Nálam ez a jelenség, amit írsz, akkor szokott előfordulni, amikor a két kártya közül az egyiken beszélek, a másikat pedig hívná valaki. Olyankor nincs semmi bemondás, egy időnyi csend után a hívás elenyészik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest