Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3973) qltsar válasza E300TD (#3972) üzenetére


qltsar
addikt

Illetve, ha Dunántúl (Fejér, Veszprém, Zala) bizonyos részein vagy Budapesten randomra eltűnő mobilinternetet / térerőt.

Nekem ott telt be a pohár, hogy a XIII. kerület kellős közepén elkezdtem kapni az SMS-eket a sikertelen hívásokról, majd a lakásban is. Kb. 2 hónapja kezdődött, (~5.5 hónapja vagyok előfizető) addig semmi hiba nem volt. Próbáltam Vodás kártyát, nem volt ilyen gond fura módon. Még voltam olynan hülye is, hogy mégtöbb időt pazaroltam erre, és átraktam az S23+-ból az iPhone-ba a SIM kártyát, gondolván, hogy biztos a Snapdragon X70 csúcsmodemje a rossz. Természetesen nem ez volt, de már nem is számít szerencsére.

Voltak hasonló események még, volt, hogy randomra leállt a zene bevásárlás közben, amikor a SPAR-ban sétáltam, ráadásul az M3 mellett, ahol még az alagútban is külön telepített 4G erősítő modulok vannak, ezalatt Telekom 3/4 térerőcsík, 5G-n, a második kártyán.

Elvileg ma történik meg a számhordozásom, Netfone próbált hívogatni, gondolom majd még megajándékoznak egy gyönyörű email-lel, hogy fizessek kötbért jogtalanul, aztán majd megint indul a Békéltetőtestület / Fogyasztóvédelmes fenyegetőzés, és végül elnézést kérnek.

Hatalmasat csalódtam, mind a szolgáltatásban, mind ügyfél kezelésben.

Szerettem volna, hogy jó legyen, de sajnos az árak kvázi tükrözik a szolgáltatás minőségét.

Az új szolgáltatómnál a flottakezelő rákérdezett, hogy nem érti, hogy mi ez a nagy mocorgás Netfone-tól, mert nem érti, hogy miért kötik ilyen sokan Július - Augusztusban náluk számhordozással a szolgáltatást, aztán elmondtam, hogy ÁSZF változás volt.

Ezek szerint nem csak itt a topicban menekül(t)ünk el páran.

Elvileg amúgy Szeptember másodikáig lehet váltani, nekem a hivatalos tájékoztatási dátumom 07.19-én jött ki (SMS-ben bár ezt is randomra kaptam a számlákról, úgyhogy lehet, hogy másnak csak a 07.20-i email lesz meg), innéttől számít a 45 nap amíg kötbér nélkül fel lehet mondani - akniek még hűségideje van és menni szeretne.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.