Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-02 11:10:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11297) azbest válasza Noukoum (#11295) üzenetére


azbest
félisten

Pedig van benne igazság.

De most legalább a kung fu panda film mindhárom része fenn van netflixen :D Rettentően bosszantó volt régebben, amikor újra akartam nézni őket és valamelyik rész 3 szolgáltatónál is fenn volt, míg másik egyiknél sem. Manapság meg az bosszantó, amikor újabb filmek nem kerülnek be nálunk egyik elérhető szolgáltatóhoz sem, pedig külföldön fenn van valamelyikükön. De jó lesz, mert idén itthon is indul még legalább két másik streaming szolgáltató, így talán oda felkerül. Vagy nem.

Persze tudom, szoktam is mondani, hogy ezek az átalánydíjas streaming platformok nem konkrét tartalom elérését ígérik általában, hanem olyanok mint a svédasztal. Ami van, azt lehet fogyasztani, abból kell válogatni.

Lassan nekem is követnem kéne a szokásos tanácsokat, hogy lemondani az előfizetéseim felét és rotálni a különböző platformokat. Épp néztem a nézési előzményeimet és azt látom, hogy nem néztem végig filmet egy hónapja egyiken sem, mert ahogy böngészem a kínálatot, általában korábbi ismert filmek utánzatai vannak rajtuk vagy éppen más műfajúak, mint ami érdekel. Ha van valami érdekes sorozat az meg 1-2 nap alatt végignézem. Ahhoz képest youtubeon többet nézek (arra is előfizettem), lehet inkább az ismerettelrejsztő streaming szolgáltatásokra kéne előfizetnem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.