Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-02 11:10:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11234) newmoonlight válasza Debilon (#11233) üzenetére


newmoonlight
senior tag

A "túllihegést" (bár valóban a veled induló bekezdést zártam le vele) a sokadik kommentet generáló -érdektelen, szubjektív észrevétellel indult- polémiára értettem. Félreérthető volt, bocsánat!

Az alapötlettel nem lenne baj, a forgatókönyvben megálmodott karakterekkel sem, nekem -ahogy mondtam- a castinggal van gondom, meg a hihetőséggel. Igen, Ruth tökéletesen hozza az aluliskolázott amerikai suttyót (igen, a nyekergő szinkronhang is telitalálat), csak azt nem tudom elhinni róla, hogy a 6 általánosával FBI-ügynököket, és gengsztereket vezet az orruknál fogva, meg kaszinót vezet, meg könyvelést tart kézben, meg nehézfiúkat tesz helyre, meg pénzt mos. (Ettől a "pénzt mosok"-tól meg a hideg kiráz, állandóan ismételgetik, úgy beszélnek róla, mint a muskátli megöntözéséről.) Plusz irritáló.

Abban is tökéletesen igazad van, hogy az ordenáré nyelvezet velejárója ennek a közegnek, de pont azért írok olyanokat Ruth-ról, hogy egy "ugatós, hisztis picsa", mert egy ugatós, hisztis picsa.

Peace!:R

“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.