- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz
1NST1G8R #10971 üzenetére
D-be nincs is MR2
Le lehet butítani talán?
C-be még ott a GXP, RX8
B-be, meg még több olyan ami kenőautó.Tanulság Igen lehet, hogy mindenki szerint az MR2 a legjobb(hahaha), de azért még multiba a GXP-m, meg a többi autóm nem nagyon látott MR2 hátsót, szar ügy... Nem szabad top listát kreálni anélkül, hogy ne tudnád milyen a többi autó! Lehet valaki tud MR2-t vezetni, de azért aki tud GXP-t vagy egyebet vezetni, akkor az MR2 volt, nincs. Mennyibe fogadnánk, hogy az MR2 nem lenne népszerű, ha nem lenne nitrója?
-
F22Reventon
tag
válasz
1NST1G8R #10971 üzenetére
E ben játszottam párszor, 200sx és sirocco általában gyorsak. Szerintem inkább a skillek számítanak. E-ben egyik autónak sincs jó nitrója, én challengerre pakoltam+15%ot, ami erőssé teheti. Slingshotot nem használom, de valszeg sligre skillezett autóval könnyű lehet előrekerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest