Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
válasz
1NST1G8R #10971 üzenetére
D-be nincs is MR2
Le lehet butítani talán?
C-be még ott a GXP, RX8
B-be, meg még több olyan ami kenőautó.Tanulság Igen lehet, hogy mindenki szerint az MR2 a legjobb(hahaha), de azért még multiba a GXP-m, meg a többi autóm nem nagyon látott MR2 hátsót, szar ügy... Nem szabad top listát kreálni anélkül, hogy ne tudnád milyen a többi autó! Lehet valaki tud MR2-t vezetni, de azért aki tud GXP-t vagy egyebet vezetni, akkor az MR2 volt, nincs. Mennyibe fogadnánk, hogy az MR2 nem lenne népszerű, ha nem lenne nitrója?
-
F22Reventon
tag
válasz
1NST1G8R #10971 üzenetére
E ben játszottam párszor, 200sx és sirocco általában gyorsak. Szerintem inkább a skillek számítanak. E-ben egyik autónak sincs jó nitrója, én challengerre pakoltam+15%ot, ami erőssé teheti. Slingshotot nem használom, de valszeg sligre skillezett autóval könnyű lehet előrekerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- SkyShowtime
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest