Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Az igaz hogy BB jól megy (1-1-be azért nem volt akkora előnye, sőt), de az ő 911-e rendesen fel van ultrázva, én csak 1 ilyen turbót nyertem, de mikor belekerült mintha valami másik dimenzióban került volna a gép olyan jól ment tőle. A piros ultra keréktől is javult a stabilitása de ahogy próbálgattam más színnel stabilabb különösen kanyarban. A kék ultra motor meg egyszerűen visszafogta a zöld rpo-hoz képest (persze mindkettő tuned).

Az is érdekes volt groupon kívül tudtam menni belül meg csúszott, néha alig ment és az összes civil rám utazott, bukkanó mögött tuti előttem volt egy, vagy rám húzták a kormány a falból kijőve nekem jöttek, esetleg felborítottak (fejtetőre).
Majd rád írok ha látlak fent.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő