- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
Így laza ~6000hsz-es lemaradással, ~1 éves kihagyással feltettem a játékot megint és őszintén szolva semmit sem értek
- még mindig 1perc mire talál egy játékot amihez tudok join-olni. Ez még mindig normális dolog?
- az, hogy random belaggolnak elém, mögém, nekem és repülök minden felé a többiek mennek tovább stb. ez sem változott, vagy a netem váltása óta nálam csak rosszabbodott a helyzet?
- level 34 vagyok még mindig, kevéske pénzel és egy Audi R8-al. Az, hogy level 30 körüliek szó szerint állva hagynak relative gagyi kocsikkal az bug, vagy csalás vagy mi? (anno ezért hagytam abba az egészet)
- valószínűleg béna vagyok, de boost-al tudok csak autót venni? Gondoltam veszek valami jobb szekeret, hogy legyen esélyem, hát kapom a képembe, hogy boost-ot vegyek sok sok euróért.Pls valaki informáljon mi változott nagy vonalakban, mi javult és mi az ami még rosszabb lett
ui.: esetleg valami csííít nincs még mindig? Így esélytelen az egész komolyan, 1 év alatt azt hittem javul valami, legalább több játékos lesz és nem kell órákat várni meg stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest