- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
a calculator azért ennyire nem jó. Mitől milyen lesz az autó... hááát, a calculator a négy alapműveletet tduja, azon kívül mást nem. Azt nem mutatja meg, mitől milyen lesz az autó szerintem.
Az, hogy a top autókat módjávalvagy sehogy sem tuningolnád... Őszintén szólva érdekes. Nekem nincs kész se a bmw-m, se a murci, amit mégiscsak megvettem, de ha egy módjával tuningolt ellenféllel megyek, akár a bmw-vel is... legalábbis kérdéses a futam kimenetele. Ezek komoly dolgok, amiket írtál. A játékban milyen néven hasítasz, megtudhatom? Ilyen kiváló pilótákat keresek minden nap, akikkel lehet versenyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest