Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
hogy jóban vagyok-e vele??? Láttam videókat a porschéról. Láttam élőben sokszor. Olvastam róla itt-ott. Én azt tudom, hogy lövésem sincs, ki milyen tuninggal megy, ki mit ajánl, de maradok a teljesen sárgánál. Volt olyan futamom a megvétel után, hogy nem volt képem bemenni powerupok nélkül , és elvettem a gázt. Megcsúszás? A videókon soha se láttam, nekem se volt semmi megcsúszás, mert hihetetlen precíz gép. Láttam már mindegyik T3-as autót rajtolni mellőlem, stb stb, de mindig is a Porschét mondtam a királynak, mert amit láttam, az elég volt, amit írtak sokan, azt meg nem hittem el. Szóval nagyon király a Porsche, race tuned, ültetés nélküli, bodykit és felni nélküli autóval is nagyon komoly tempót lehet már menni, mentem is, holnap meg még megyek egész nap vele. A 003-as profilba is kellett egy gyilkológép, mert alig léptem be oda, így legalább van értelme. Közben reggelig megpróbálom összefoglalni, miért vettem a porschét - mindent összeszedek. Tudom, hogy szentségtörés, mert mindig írtam, hoyg hejj de szar, és nem szeretem stb... jövök egy mesével reggel, addig a miértet ne is firtassuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest