- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #8238 üzenetére
Hát 1-2 sztem még így se stimmel szerintem
Az Exige és az A1 helyet cserélhetnének. Szerintem a menetteljesítményük és kanyartudásuk szinte megegyező (Exige kicsit jobban fordul) de a Nitró erőssége hitvány. Míg az A1nek meg elég erős.
Plusz az Evora olyan hátul?
Szerintem a GTS mögé simán feljöhetne.
A SuperSnake sincs túl jó helyen ott. 1-2 helyet előre jöhetne.
Végül de nem utolsó sorban az 5.2es R8. Én örülnék neki a legjobban ha olyan jó lenne, de szerintem közvetlenül a Balboni mögött van a helye.De ez mind csak szerintem szintű megállapítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tomato firmware
- Villanyszerelés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest