Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzso

aktív tag

Szerintem meg csak túlságosan intelligensnek akarjátok beállítani ezt a játékot. Annyira szerintem nem az, sőt.
    Ilyen alkatrésszel így megy, amolyannal meg úgy, hát, szerintem jó ha a stat -összeget rendesen megjegyzi.
    Hogy miért? Hát elég ha belegondolsz abba hogy mi történik ha egy jobb (elnézést, nagyobb szám értékkel rendelkező) féket beleraksz a kocsiba. Hirtelen nagyobb lesz a végsebessége, a gyorsulása. Egy féktől? Hát, ez igazán életszerű. :W
    De ez még hagyján, egy színes üveg meg neon után is ugyan ez tapasztalható. Na erre végképp nem tudok gombot varrni. :B
    Na meg a stat megjegyzése. Biztos veletek is volt már olyan hogy ha egy kicsit több ideig voltatok a játékban (2-3 óra, igaz ez mostanában nem jellemző, örülök ha nem vág ki félóránként a nagy "szerver javítások" óta :K ), a kocsi "elfelejt menni", olyan kocsik hagynak le amiknek esélyük sem lenne ellened. Aztán egy újraindítás és "meggyógyult" a kocsid, ugyan azt az ellenfelet (természetesen ugyan azzal az autóval) akit az előbb megközelíteni sem tudtál nem hogy megelőzni, már a térképen sem látod, úgy elhagytad, ugyan abban a versenyben. :F

Új hozzászólás Aktív témák