- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
A legjobb idő Route 55-ön:
1. CLHSOBOL CLH TEAM - The Most Wanted in Poland 50 02:26.581 FORD MUSTANG RTR-XAz első CCX:
271. BROKENDREAM <ARS TeaM> За магниты кидаю доп. круГ 50 02:43.329 KOENIGSEGG CCXAz első 100-ba ezek vannak csak RTR-X, 911 GT3, Carerra, M3, Z4, MP4, Murci.
Itt a Route 55 térképe hol látsz itt kanyart 90% egyenes amúgy meg alapon próbáltam amit le is írtam és így tolja az orrát az MP4 alapon és az én tuningommal is sokkal irányíthatóbb.Tehát ennek fényében kijelenthetjük pláne ennyiért a CCX egy sz@r.
NFS Stats (a hivatalos) itt mindenki megtekintheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kés topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest