Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nmemlekszem

csendes tag

(#6429) tutuhawer

Hát nem tudom, ma még rohangálok, de este megnézem, egyenlőre csak impvel, max sportal, mert tunedből nincs sok.
    Lehet tényleg csak a sok cserélgetés eredménye, de ha kapok egy ilyent azért még visszarakom, mert roh@dt kíváncsi vagyok.

(#6430) NFree

Közben abban is volt a piros imp rugó után zöld tuned, mind2-nél a gyorsulással volt bajom, lecseréltem az ursa 9-7 turbót velo 7-9-re, de ott meg már 280 felett kezdett lassabban gyorsulni. zöld moc, ursa turbo, velo vátó kombo nagyon ok szerintem bele, abba már nem nyúlok szerintem, jelenleg megint a kék rugó van benne :) , piros, piros alatta, végeredményben nem rossz így, csak néhol csúszik meg, még van 1db piros tuned rugó, de azt meg máshová gondoltam.
    Amikor hetekig csúszkáltam, idegből ebbe is raktam race sport, tuned gumit, persze azzal sem volt jó akkor.
    Viszont lehet igazad van és bennem van sokszor a hiba, mert túlságosan ráerőltetem a kanyarokra, féktávot nagyon kitolom stb.

(#6432) vzso

Igen ezt észre vettem én is, bár nálam csak az volt párszor, hogy 4-5 óra online után egyszer csak kezdtem irtózatos rossz időket menni, holott szinte nem is hibáztam, játék újraindít még mindig, restartoltam az egész gépet, routert és utána lett ok.

Új hozzászólás Aktív témák