- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
(#6429) tutuhawer
Hát nem tudom, ma még rohangálok, de este megnézem, egyenlőre csak impvel, max sportal, mert tunedből nincs sok.
Lehet tényleg csak a sok cserélgetés eredménye, de ha kapok egy ilyent azért még visszarakom, mert roh@dt kíváncsi vagyok.(#6430) NFree
Közben abban is volt a piros imp rugó után zöld tuned, mind2-nél a gyorsulással volt bajom, lecseréltem az ursa 9-7 turbót velo 7-9-re, de ott meg már 280 felett kezdett lassabban gyorsulni. zöld moc, ursa turbo, velo vátó kombo nagyon ok szerintem bele, abba már nem nyúlok szerintem, jelenleg megint a kék rugó van benne
, piros, piros alatta, végeredményben nem rossz így, csak néhol csúszik meg, még van 1db piros tuned rugó, de azt meg máshová gondoltam.
Amikor hetekig csúszkáltam, idegből ebbe is raktam race sport, tuned gumit, persze azzal sem volt jó akkor.
Viszont lehet igazad van és bennem van sokszor a hiba, mert túlságosan ráerőltetem a kanyarokra, féktávot nagyon kitolom stb.(#6432) vzso
Igen ezt észre vettem én is, bár nálam csak az volt párszor, hogy 4-5 óra online után egyszer csak kezdtem irtózatos rossz időket menni, holott szinte nem is hibáztam, játék újraindít még mindig, restartoltam az egész gépet, routert és utána lett ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest