Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Norwich #5943 üzenetére
ilyenről még nem hallottam, de én a céges gépen nem lépek be most, nem tudom megnézni. mindenesetre örülök, hogy kaptál egy kis boostot, akárhonnan is... Használd arra , amire szeretnéd , és ne arra, amire mások megmondják. Én is összesen 1 boostos autót vezetek, ami a bmw m3 e92. Képem most nincs róla, de a játékban meg tudod nézni, hogy is néz ki. 3 utcai alkatrésszel együtt is nitróval 389-et mentem vele, ami nem mond el sokat az autóról, de mégis: bármilyen játékhelyzetet, értsd előzést lereagálol egy nitróval. Van murcielagóm is most már, és ennek a bmw-nek határozottabb a nitrója. A hangja meg bődületes.
És most megragadom az alkalmat, hogy N0xw1ll-nek adjak egy kibaszott nagy fekete pontot. Látom, van egy lanciád, feltételezem, sikerült legalább 1 50 000-s packot venned. Lehet hangsúlyozni, hogy mennyire várod az E92-es BMW-t, meg hogy szereted, csak nem igaz. Megnézheted, az 50 gurigából hány darab boostos autót vettem... 1-et. éppen egy bmw-t. Baromi módon zavar, hogy tépted a szádat, hogy hú de tetszik ,és majd megvennéd ,de előbb vettél meg minden egyebet, mint azt. balboni, r8 V10, aston martin, T2-es bos mustang, countach, toyota mr2, 911 gt3 porsche... mindet előrébb tetted a sorban, pedig soha egy szóval se említetted ezeket. Én lekértem a lanciát, azzal voltam kinn automatikusan az utcán. Azonnal a garage-ba mentem a BMW-ért, amire bő egy évet vártam. Bemondtam már 20 éve, hogy azt akarom, pont mint te, de én akartam is, nem úgy mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Videós, mozgóképes topik
- Hardcore café
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest