- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #5944 üzenetére
Nos akkor már jó előre szólok hogy ha úgy hozza kedved, húzz be a következőkért is egy fekete pontot....
Igen valóban beszereztem boostot. Sőt, említettem is hogy nagyon szeretem azt az autót. Ez tény. De! Azok az autók, amiket megvettem azok is mind a kedvenceim. Egy kalap alatt vannak az E92-vel. Azonban az új autók sorából kilóg a 911.... Ha egy kicsit is visszaemlékeznél, az autólistám elemzése közben eszedbe juthatna hogy azt az autó nem most szereztem. Még December elején sikerült megvennem egy starter pakkból....
Az hogy én ezeket az autókat választottam annak egyetlen oka van: ezeket is szeretem. Mindet imádom... Kivétel ez alól az MR2.... Azt szimplán csak puszta kíváncsiságból vettem meg, mert ódákat zengtek hogy milyen ütőképes.... Lehet hogy nem említettem hogy ezeket az autókat is szeretem, de nem is most kezdeném el hogy milyen autókat szeretek mind a Worldben mind az életben.
Az amiért nem vettem meg az E92-t annak egyetlen oka van: Elfogyott a boost. Mind a 3 profilomba olyan autókat akartam venni amiket szeretek és még nyerési esélyem is van. Megvettem volna a BMW-t minden feltétel nélkül, csak mire észbe kaptam már volt-nincs boost.
Szerk.: Ja és még valami! Kibaszottul nem téptem a számat. Csak kifejtettem a véleményemet hogy mennyire szeretem. 1x volt ez. Ha téptem volna akkor 3 óránként megemlítettem volna neked itt-ott. Úgyhogy ennyi
De ha ezért húzogatsz be nekem fekete pontot, mert én korábban azt mondtam hogy szeretem a BMW-t de most nem vettem meg akkor megnyugtatlak hogy be lesz szerezve sőt, a következő autóknak is meglesz a helyük:
M3 E92
Shelby Mustang GT500
RTR-X
8C
LFA
911 TURBO (Rose Edition)
IMPREZA
CAMARODe az olyan autókat amiktől kiráz a hideg, feláll a szőr a hátamon és utálok, azokat biztos nem fogom megvenni.
Ilyenek ezek pl.:
Golf MK1
Bentley Continental SS
CCXÚgyhogy ennyi és nem több..... Óhaj, sóhaj, panasz esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest