Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

Nem hiszem el , belépekm mondom jót jáccok az i... b.... meg az összes ..............................(szövegrész hiányzik) ott ahol van. 2 futamra neveztem be mindketőről alt f4 el száltam ki , olyan ideges vagyok , hogy nem hiszitek el. 10 szinten csal a rohadék mert nem bír , labdába rugni szétt b...sz az ideg megy össze vissza beleakad mindenbe megáll visszafordul , probálnád fogni , de ugy kerül ki mint a pocsolyát és elhúz a f....ba.
    Nem hiszem el benneteket nem idegel fel.?????????

Kezdjünk nemzetközi szinten valamit ellene, gyüjtsünk alá írást vagy valami mert ez teljes mértékben felháborító , hogy nem tesz ellene az ea sem semmit, de ha akarja valaki 10 k s odadoma profilom 6db boost os kocsi van benne Z4gt3. lotus exige. golf.nissan 2000. 911 gt3 rs . mustang boss a rendőrös.
    Most ajánlom fel . kaptok 2 hét gondolkozási időt. utánna odadom valakinek ajándékba.
    És befejeztem.

Ja és a legrosszab a legtöbb mostmár okosan csal mert használ poweruppot, meg nem lépi túl asebbeség határt ami tulzottan gyanus lenne , mint pl valameik nap spade street közepesen tuningolt sylvia 276km/h végsebesség és 1.18 as idő , na aki nekem ezt produkálja csalás nélkül ajándékba megapja a profilom. elég k ideges vook :o

Új hozzászólás Aktív témák