- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
válasz
SylarHUN #3759 üzenetére
Honnan van az a gyönyörű MX5-ös? Szeretnék én is egy olyant, de csak is vászontetőset.
Egyébként szépek lettek a járgányok. Gratula mindhez!Más: a napokban azt vettem észre, hogy a rajt sokat számít a verseny végén.
Van egy RX-7 BE-m és az indulás után megpróbálok mindig előre kerülni. Ezt a következő néhány poweruppal érem el: slingshot + nitro + juggernaut (traffic és rammolók ellen), az utolsóval vigyázni kell kanyargós pályán, mert könnyen visszafelé sülhet el a dolog. Ezzel már elég jó előnyre lehet szert tenni hasonló autók ellen, mondjuk akik gyorsabban rajtolnak, azokkal pedig a lépést lehet felvenni és ha az hibázik Te ott leszel.Tegnap éppen egy erősebb autóval, de alacsonyabb szintű játékossal kerültem szembe az első helyért. Az elején nagyon otthagyta a csapatot, de végig követtem amennyire tudtam. Az utolsó 100-200 méteren viszont hibázott én leelőztem, ezt próbálta korrigálni egy mágnessel ( nem jött össze neki teljesen, de az egyik autó kissé megfogott). Amikor újra egyenesbe értem, akkor jöttek a poweruppok és elkentem a száját, pedig próbált letolni az útról.
Egy kis segítség mindenkinek, aki megfogadja, valamint a tévedés jogát minden esetben fenntartom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest