Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
tag
válasz Napfénysüti #14 üzenetére
Itthon csak friss zöldséget, gyümölcsöt veszek.
Háztartási dolgokat Allegroról.
Műszaki dolgokat Banggoodról, Aliról, Amazonról=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
spect80
senior tag
Tradingshenzenen már kapni, nem is drága. Csak épp ez meg a B7 (2600mhz) frekvenciát nem támogatja. Itt kb el is esett az európai használhatóságban
-
7Heads Drago
veterán
válasz Donki Hóte #13 üzenetére
Méretben és kinézetben: Xiaomi 14T Pro
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
janeszgol
félisten
Nagy az akku, remelem olyan minosegu is. Kina lett az akkubajnok. Az ujabb technologiakat ok vezetik be.
-
yanna
addikt
Hú, az az akksi! Egyik fontos preferencia nálam.
-
nagyúr
válasz Donki Hóte #13 üzenetére
Igaz, de erre nem akartam kitérni, csak a kinézetre. Akit érdekelnek annyira a mobilok, hogy rácuppannak ezekre az írásokra, jórészt tudják, hogy a Xiaomi 12, 13, 14... sorozat kompakt méretű.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
veterán
-
nagyúr
Ismerős kinézet, nem rossz!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Ixion77
addikt
Talán mást is érdekel:
"It runs on Realme UI 6.0 based on Android 14, with the company promising 3 years of OS updates and 4 years of security patches for this device."
Az a 6500-as akku nagyon kellemesen hangzik. Úgy tűnik, akkutechnológiában lelépte Kína a nyugatot."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
-
PuffyDog
tag
Instant buy. Ha megnézem mennyi most egy flagship iPhone vagy Samsung.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Viper26
nagyúr
"12 Hz-es"
Nem 120 lesz az?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
veterán
Lesz rajta dedikált expo gomb a fényképezéshez?
Vagy hogyan fog működni a víz alatti fotózás, ha az érintőpanel nem használható víz alatt
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bostone
addikt
Elfelejtettem mióta felosztotta magát a bbk, ki hová távozott.
A realme az oppo almárkája?
Visszatérnek még a kontinensre?
A büntető vámok “csak” az autókra érvényesek?
Látott valaki realme terméket a környéken? -
Forest48
aktív tag
Én is azt szeretném cserélni, de nem találtam minden szempontból megfelelőt. Már a GT2 Pronál is úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért illene bele vezeték nélküli töltés. Komolyan még 2024-ben sem sikerült beletenni? Eszem megáll....
Akkor 10 év után visszatérek a Oneplus-hoz kb. -
Kawauso
aktív tag
Közel 3 éves lesz a GT2 Pro, de értelmesebbnek tűnik a kamerafelhozatal rajta, mint ennél. Okvetlenül kellett ebbe az a 8Mp-es ultraszéles.
-
hdavid1
tag
6500
-
őstag
Kíváncsi vagyok az árra a kompromisszumok tekintetében, ha egyáltalán vásárolható majd itthon.
A Realme Store elég rövid életű volt. Nem igazán sikerült megkapaszkodni a márkának. -
edward2
addikt
És a feloldó mintát el lehet már rejteni vagy realme szerint ez még mindig mellékes kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest