- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
a viperrel is lehet fordulni, csak fura a féke, néha úgy befog, hogy annyira lelassít, hogy nevetséges, de ha a normálisan érkezel a kanyarhoz, ívre lehet tenni, nagyon biztató volt... Amúgy meg csak kicsit mókás, hogy másképpen megyünk egy-egy géppel. Én pl a lotusszal sose szerettem és el is adtam. A 959 sem tetszett, a bérelt géppel 2 futamot mentem, az M3 az Isten számomra, mert elég nagyot küzdöttem érte az elbaszott profilommal. Szóval hiszem, hogy a megbízhatóan forduló, stabil gép is nyerő, még ha nem is húz úgy, mint egy Audi a1 vagy silvia. Jó gép az impreza, de csak annak küldeném, aki szereti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest