Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
Én szeretem a skyline -okat de valahogy mégis evo párti vagyok ,valahogy az az autó más,
sok mindenben más, tud meglepetést okozni meg stb...
De például a skyline -nak az az egyedi hangja ,úúú istenem már ha meghallom akkor elfog az a bizsergő érzés de valahogy akkor is evo.
Persze a Nissan GTR 35 -töt megtudták jól csinálni V6, sok nyomaték a switzer változatáról ne is beszéljünk.
De az evo 10 miért nem lehetett volna ilyen?
Vagy miért nem kezdtek bele utoljára még az evo 11 -be?
áhh úgy elvagyok ez miatt keseredve mindig csak a skyline, skyline skyline
Persze tisztelet a suprásoknak és subarusoknak is.
Szegény mitsubishi gyár ,elektromos autók mert ez a jövő meg azthiszem majdnem csődbe is ment oszt azért kezdték el az elektromos autókat meg a családi autókat is azthiszem ,vagy akarnak, mittudomén csak azt tudom hogy szarul áltak és ezért fejezték be az evo 10-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Call of Duty: Warzone
- Macska topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő