- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes dolgot akarok megosztani veletek. Mentem egy olyan undergroundos versenyen, ahol nem volt fejlettségi követelmény, gondoltam leszerelek mindent az autóról és úgy megyek versenyezni. (200 PR vs 360 PR). Difficultynak XTREME-et írt, gondoltam na végre kihívás. De nem, persze hogy ez is egyszerű volt. 6 másodperccel hamarabb értem be, mint aki ellen versenyeztem.
Kérdés:
17-es vagyok még csak (tegnap kezdtem el vele játszani), azt szeretném tudni, hogy a cash csak a dobozok nyitására lesz jó a közeljövőben vagy lesz valami másik használati módja is? (tudom még a partok beszerelesenel is kell egy kicsit fizetni, de jelenleg jelentéktelen összegű)
A másik, hogy lehet-e valahogyan mod pénzt "farmolni"? 4 kocsim van de eddig csak egyet sikerült átalakítani külsőleg (ott is csak egy új spoilert kapott)Thx előre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest