Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
-secret- #2202 üzenetére
Persze, én is erre játszom, mert anélkül is meglesz a 3 csillagos ferrari(pont neccesen, eggyel több lesz mint a kiváltáshoz kell). Eddig is megmaradtak az elözőek, ha megnézed, mutatja a garázsban.
Nekem valami hihetetlen szerencsém volt(már ha van ilyen a no limitsben, szerintem minden random függvényt átírtak az EA-nél..)
majdnem 100 PR-t kellett javítanom a kocsit hogy egyáltalán az ucsó előtti event ucsó versenyéhez szükséges 685ös limitet elérjem. Már lemondtam róla, erre egyik free arany ládából lila motor, másik eventes ládából meg lila nitró esett ki! Ugye tegnap vettem egy event ládát 270 aranyért, 5 BP-t adott, kettőt farmoltam mellé, léptem egy csillagot, az is dobott rajta, ma 2x75ezret begyüjtöttem a tuner trialsból, be is tudtam építeni egy szekér alkatrészt, már 655-ös vagyok.
Ha nem is tudom elérni a 685öt, az elöző versenyig biztos elgurulok, legfeljebb skippelek azért a 8BP-ért, mert 7 hiányzik hogy megkapjam a ferrarit, azzal pedig azonnal tudok tovább haladni az undergroundban, mert 3 csillagosan is jobb mint a jelenlegi legjobb hoonicornom(757-es, a hurracan meg 744 amit a másik eventen nyertem, "sajátból" a Viper van valahol az 689-es, úgy hogy az undergroudban még el sem értem ahhoz a chapterhez amiben a Viper van, csak folyamatosan vettem BP-ket aranyért a blackmarketről.
Lejárt a napi goldom, ugye megfogadtam hogy utána abba is hagyom, de ha sikerül megszerezni a ferrarit akkor lesz megint egy kis motiváció a folytatáshoz. Ha ezek után sem sikerül akkor tényleg kuka a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest