Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek is van olyan, hogy egyszer csak beléptek a játékba és úgy vár titeket 5 db Tournament jegy, hogy előzőleg úgy léptetek ki, hogy nagyon nem kéne még összegyűlnie annyinak?
Ugye ezek a jegyek tudtommal óránként "töltődnek fel".
Kilépek a játékból úgy, hogy 1 vagy 2 db jegyem van még akkor. Legközelebb, mikor jelzést kapok a full benzinről (legrosszabb esetben 1 óra 40 perc alatt töltődik fel tudtommal), azonnal visszalépek és 5 db jegy fogad.
Sűrűbben előfordul és szeretnék valami logikai összefüggést találni (mert ugye kihasználni elég jó lenne), de persze lehet csak bug-ról van szó.Továbbá a Snoop Dogg-os Challenger-hez tegnap beáldoztam egy 600 aranyas láda nyitást, amiből lett egy 4 csillagos (+1 db bluebrint) járgányom.
Elég kíváncsi lennék mi sülne ki még egy 600 aranyas ládanyitásból.
Még lehet kipróbálom az este folyamán, csak azért mégiscsak ez összesen 1200 arany lenne 1 db autóra.
Bár amikor 3 benzinből 23 másodperc alatt teljesítek versenyt a GT500-al, olyankor mégis csak elgondolkozok, hogy mennyire akarom én komolyan venni a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128 GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi