- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adorjanksz
tag
Srácok!
Segítsetek plz. Szeretném a RAZOR-os bömbi alkatrészeit tokkal-vonóval átpakolni a sima M4 F82-es gépbe átpakolni. Lehetséges ez? PR vesztés nélkül? Köszi a segítséget!
-
Adorjanksz
tag
Nalam is csutortok. Az elejen nyomni/gyujteni kell a nitrot, az alagutban is gyujteni aztan mehet ami a csovon kifer. Iment mentem majdnem 750es golf ellen. Wtf. Vannak erdekessegek, legjobb ezer megvan, megnezzuk meddig tudok menetelni...
-
Adorjanksz
tag
Megrekedtem 53-as szinten...rengeteget kellene farmolni, hogy fejleszteni tudjam a járgányokat. BMW, Mustang nálam is 750 PR körül szaladgál. Car series-ben mindig a favoritok fejlesztése ment, a többi azért van lemaradva mint a borravaló. Várom a köv. tournament-et
-
Adorjanksz
tag
Na..varom az utolso napot, eddig nem volt veszes. 700as a jargany.
-
Adorjanksz
tag
Van ertelme gyujteni razor eventben levo lovet, vagy erdemesebb dobozokat nyitni franko alkatreszek remenyeben? Koszi
-
Adorjanksz
tag
Már beépített alkatrészt vissza tudok tenni a raktáramba, hogy egy másik autóba építhessem be? Köszönöm a választ, sorry ha baromságot kérdeztem
-
Adorjanksz
tag
Tanácsot kérnék tőletek, hogy a lehető legjobb helyzetbe kerülhessek..
604 arany, 245ezer dollár, 24-es szinten vagyok.
Snoop-ot tolom, 34.640 van a kártyán.Mit kezdjek a "sok" lóvéval? Vásároljam meg a különböző loading docks alatt található kiegészítőket?
Eddig gyűjtögettem.
UG-ban most pihi, mert kell a 25. szint.Köszönöm a tanácsot előre is,
Krisz
ui: Max:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest