Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Mezcal #1523 üzenetére

Tournament-et nem is azért szabad játszani, hogy minél toplistásabbak legyünk.
    Én például a ranglépésekért járó jutalmakért játszom inkább, pl legutóbb 3-as rangba lépve 100ezret adott mellékesként.

Legtöbb komolyabb játékhoz léteznek csalások, mindenféle platformon, ezt eddig is tudtuk.

Más:
    Ugye a mai nap utolsó versenyével 5 csillagosra tápolhattuk a Huracán-t, innentől csak aranyért lehet további bp-ket szerezni.
    Itt van az, hogy nem értek egy korábbi hozzászólás részletet innen a topikból:

"300 arany lesz 5bp, és 1800 arany lesz a 7-es csillagot összevásárolni :-/"

Ott kezdem, hogy nálam 400 aranyért van 5 bp és ha 7. csillag is 25 bp-t kívánna, akkor aranyért összesen 50 bp-t kéne összeszerezni, ami így ugye 4000 arany kiadás lenne, ami elég durva...
    Nem mintha izgatna a 7. csillag, hiszen főalkatrészekkel úgysem tudnám kihasználni legendary cuccok hiányában, szóval szerintem én ma vagy holnap költök 2000 aranyat a 6 csillagos Huracán érdekében és kész.

Nagyon kíváncsi vagyok, ha majd rendes formában megkapjuk az autót, azt végül milyen PR szintre lehetne feltápolni legendary cuccok felhasználása nélkül.
    Azt sejtem, hogy hiperautó lesz, szóval sokat várok tőle.

De talán legkíváncsibb a Diablo SV-re leszek, hogy milyen kategóriás lesz és milyen főalkatrészekkel adnák alapból, hány csillaggal. na meg hogy járna-e a vásárlása mellé VIP pont-e vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák