Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Háj!Lezárták a múlthavi számlát ez oké!DE! A my-mobile oldalon, az aktuális egyenlegem MÁR 2102-Ft-ot mutat.És ebben a hónapban nem is hívtam senkit!Hogy van ez???? Segítsetek.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Dehát 512mb elég neki,ahogy olvastam.De a Face-n a Huawei Device is azt mondta,írta hogy lesz rá,dolgoznak rajta.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Köszönöm az infókat!Ez itt jó csapat!Topicja válogatja.De ez jó!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Jó Reggelt! Képzeljétek még y300-am előtt, voltam egy Telenoros üzletben!"Kérdem a csávót van ilyen és ilyen készüléketek?Erre ő,nem tudom miről beszélsz. De mondom itt dolgozol,értékesítő vagy!Erre ő, akkor sem tudom."Ez gáz nem?
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Na ránéztem my-mobile-ra, Aktuális egyenleg:213Ft Mindjárt jobban vagyok! ;-)
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Tényleg kicserélik a Telefont ha javíthatatlan? Biztosítást fizetem Y300.
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok! Képzeljétek ma reggel,az y300-am megújúlt.Olyan fényesebb lett a kijelzője.Hmmm...Érdekes.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hu! Tudtok valami jó chat alkalmazást ahol van lehetőség Videochat-re? Kössz.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hello!Hogy is van ez a Társkártya cucc?Az én 2éves hűségem mellé hogy vehetek másik Kütyüt?Hogy műkszik ez?
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Valóban vehetek egy másik készüléket,aranytárskártyával?Hogy van ez???
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok!E hó 21.éig kellene befizetni a számlát nekik a csekken ez van megadva.De mi az utolsó határidő?Mi történik ha nem tudom időben befizetni?Segítsetek.xs csomagban vagyok 3200ft fix havi.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Köszi a segitséget!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok!Ha a következő szint eléréséhez szükséges pontjaim száma 0,akkor miért nem vagyok még mindig Aranykártyás???
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Múlt hónapban azt mondták,hogy majd Májustól már tuti az leszek.És nézem az Online oldalam,erre mit látok,még nem arany!Sőtt még a múlthavi számlainfót látom.
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok!Ma rendeltem egy Lumia925-öt.Jött egy sms,hogy jóváhagyás alatt.Arról is küldönek ha Jóváhagyták,vagy hívnak majd.Ja Online rendeltem.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok!A T-Home -tól rendeltem TV-t,és az RTV Szervíz szállitja ki.Tudja valaki hogy hová valósi ez a Szállító cég??Köszi!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hi!Egerben Hol van LTE hálózat?Vagy egyáltalán nincs?
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Köszönöm a válaszokat minden kockának.Már csak egy hely kellene ahol megtudom nézni,Eger persze pont nem az a hely.Pedig a T,jelen van ezerrel.Minden Istenháta mögötti területen van LTE lefedettség de Egerben nincs.Gratuls!:-/
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok!Ha meglévő 2éves hűsnek lejárat előtt felmondok,és Kifizetem a Kötbért stb.Akkor megszabadulok tőle?Továbbá,ki lehet fizetni egyben a Készülék részleteket?24hónap helyett?
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Sziasztok.Feb 16.-án adtam le T-pontban a Lumia 735-ömet,mely 1hónapos és az akkufedele egy Sarkán nem illeszkedik.Azóta a T-támogatói ü.sz-ta összevissza beszél!Azegyik azt mondja hogy Még Szervizben van javitás alatt,a másik meg azt hogy már elkészült és a szortirozóban van.Nagyon heves vitáim voltak velük!3.Hó 3.-át jelölték meg határidőnek.De egy rohadt hátlapot eddig vizsgálni!?Ja és azt sem tudják,mi a szervíz elérhetősége!Egy ekkora cégtől ez Nonszensz!!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Kiváncsi lennék,hogy külföldön is pl: Németország,Küzdenek -e ilyen problémákkal az ügyfelek?
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hogyan lehet a Nokia-t cserére bírni?Hibásan összerakottkészüléket kaptam,az akkufedél egy sarkon nen illeszkedik rendesen!L735.Már 2hete szervizbe van.Meddigülnek rajta?Ha felhivom őket,rögtön nyomják a 15napot,meg határidőt!Beszarás ez a cég!Addig vigyorognak jópofiznak az ügyfélnek amíg vesz tőlük valamit!Majd utána ha panasszal él,támadnak akár a darázs!Egyikmásikat kikapnám a székéből!!
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Pontosan ott szervizeltet!Ugyanis a Pesti Telekom Támogatói szolgálatot hívtam ök az illetékesek ebben!Ök adnak infót hogy hol a készülék,vagy hogy hol tart a javítás!Szervizben van-e még,vagy már logisztikán a szortirozóba,ami azt jelentené hogy jön vissza a készülékem!Namár most a külföldi szerviznek NINCS elérhetösége!Mondjuk jól ki van ez találva,a (Kedves)szolgáltatóknál!Mindenkijól jár,csak az Ügyfél NEM!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Engem nem érdekel a jogszabály!!!Azt úgy alakitják hogy nekik kedvezzen!Rajtam kívül még sok millióan gondolják így!Ennyiencsak nem tévedunk!
Ui:Megkövetlek,mert jó ötletet adtál hogy hol tart a jav!Csak a vállalt határidö 03.03 és javitás alatt,azt jelzi.És úgy informáltak,hogy nem tolták ki a javitási határidöt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest