Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thug85
tag
Zsolt_72
Igen, a letöltés alapból be volt állítva, és a roaming része nincs engedélyezve!
kali
Értem!
Én egy üzenetet kapok amiben szerepel egy letöltési lehetőség, de nem akarja letölteni a tartalmat! Egyik régi mobilomon akkor kaptam ilyen jelegű MMS üzenetet, amikor helytelenül volt beállítva az MMS profilom, ezért is gyanakodtam először erre. De mivel már mindent megnéztem és minden stimmel, nem tudom mit szúrtam el!
Még a +MMS üzenetet is elküldtem annak ellenére, hogy a profilomban jelzi a bekapcsolt állapotot, de gondoltam hátha!Válaszban az jött, hogy már aktív!
Imádom a telefonomat, bármire képes, de egy egyszerű MMS üzenetet nem tudok vele fogadni!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest