Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Ghard #116262 üzenetére

Szóval igen, a havi 190Ft parasztvakítás. Azt meg had döntse el mindenki maga, mennyit nem szeretne havonta kiszórni az ablakon.

Ahogy mondod, mindenki döntse el, hová akar szerződni. Ki lett eléggé vesézve más szolgáltató előnye/hátránya, viszont ezen a 190.- forintot ennyit nyekeregni felesleges és mivel nem Hasonlítsuk össze a mobilszolgáltatókat a topik neve, így tovább is léphetünk. Bevezették ezt a 190ft/30 nap opciót, kellemetlenebb, mint ha nulla forint lenne, de hetekig erről polemizálni, hogy máshol bezzeg......

Nekem is voltak gondjaim a szolgáltatóval, leírtam, kész. Ettől még nekem megfelel és nem is érdekel, máshol mi mikor mennyi. Szóba került a 4GB opció is, teljesen normális, de nem lett belőle bezzegmáshol cunami. Ha van jobb, oda kell menni. Ha neked a 300MB jelenti a korlátlan mobilnetet, használd azt! ;] Ezt a VOIP 5ft-os beszédet se értem, nekem is van VOIP 2-3 ft/percért, Telekommal használtam alkalmanként, de nem sok összefüggést látok.

Egyébként 450 percet beszélek hálózaton belül S csomagban ingyenesen. Kb ugyanaz a percdíj jön ki, mint az ingyenes Digi SIM-mel, csak itt normális a térerő mindig.

Új hozzászólás Aktív témák