- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ghard #116262 üzenetére
Szóval igen, a havi 190Ft parasztvakítás. Azt meg had döntse el mindenki maga, mennyit nem szeretne havonta kiszórni az ablakon.
Ahogy mondod, mindenki döntse el, hová akar szerződni. Ki lett eléggé vesézve más szolgáltató előnye/hátránya, viszont ezen a 190.- forintot ennyit nyekeregni felesleges és mivel nem Hasonlítsuk össze a mobilszolgáltatókat a topik neve, így tovább is léphetünk. Bevezették ezt a 190ft/30 nap opciót, kellemetlenebb, mint ha nulla forint lenne, de hetekig erről polemizálni, hogy máshol bezzeg......
Nekem is voltak gondjaim a szolgáltatóval, leírtam, kész. Ettől még nekem megfelel és nem is érdekel, máshol mi mikor mennyi. Szóba került a 4GB opció is, teljesen normális, de nem lett belőle bezzegmáshol cunami. Ha van jobb, oda kell menni. Ha neked a 300MB jelenti a korlátlan mobilnetet, használd azt!
Ezt a VOIP 5ft-os beszédet se értem, nekem is van VOIP 2-3 ft/percért, Telekommal használtam alkalmanként, de nem sok összefüggést látok.
Egyébként 450 percet beszélek hálózaton belül S csomagban ingyenesen. Kb ugyanaz a percdíj jön ki, mint az ingyenes Digi SIM-mel, csak itt normális a térerő mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest