Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
polonic
üzenetére
Konkrétan tegnap este:
Menet közben kigyulladt az akksi jel, meg a Stop jelzés (nyilván nem volt töltés), megálltam, jött is a füst egyből. Motorház felnyit, szép füst, aztán 1-2 perc alatt el is múlt, látom hogy a szíj szakadt.
Jó hogy nem voltam annyira messze, hívtam az autószerelőt, mert mondom csak náluk volt (szerintem húztak a szíjon, annyit csináltak vele összesen), tréleres számát megadta, hívtam, jött.
Most már a szerelőnél, mondta hogy generátor csere.
Kérdés, hogy ha azt mondom, hogy a tréler költséget legalább fizesse ki, akkor kifizeti e, mert szerintem kis felelőssége volt/van ebben, hiszen tegnap náluk volt a hang miatt, csak hát ők nem tapasztalták, így próbáljam. Hát próbáltam, nem jött össze...A generátor szorulást lehetett volna látni tegnap ha normálisan megnézik hogy mi lehet a hang? (bár annyit mondott, hogy menet közbe hogy nézze meg a motorházat hogy honnan jönne a hang, így csak felemelt állapotban, terhelés nélkül nézték, de azt mondtam, hogy terhelés nélkül nem jelentkezett a hang, csak ha nagyobb gyorsítást csináltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium G.
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210