Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
rob210 #51097 üzenetére
Szűrőt még az előző tulaj cserelte, kb 20-25e kmel ezelőtt. Csereérett szűrő is okozhat ilyet? Annak a cseréje házilag elvégezhető? Az a furcsa, hogy 2 inditáskor kijött, majd utána magától elmúlt a hiba, pedig azóta volt vagy 10 indítás.. Mennyire bonyolult utána a légtelenítés?
-
válasz
rob210 #51097 üzenetére
Szerintem is, akár is injection fault is lehet, ha az eldugul.
Pl. ajánlott a szűrőt idő előtt cserélni, ha valaki nekiáll Spurit haználni, mert a kitisztított dzsuva a szűrőben fog lerakódni.
Fater járt úgy, hogy rángatni kezdett ,majd megállt a Thalia 1,5-öse... Szűrőcsere után jó lett.
Szétfűrészelte a szűrőt, amit kb. eltömített valami iszapszerű cucc... -
Geri89
aktív tag
válasz
diablo1984 #51095 üzenetére
Hülye kérdés, de így ha esetleg messzebb megyek vele, nem fog otthagyni? Valahogy elébe lehet menni a dolgoknak?
-
Geri89
aktív tag
válasz
diablo1984 #51093 üzenetére
Elvileg a magasnyomású és az injektorok nem régiek, illetve ha jól tudom ennél a típusnál nem nagyon szokott velük gond lenni. A problémásabb inkább a régebbi, gyengébb delphi féle. Vagy rosszul tudom ezt? Azóta egyébként a hiba eltűnt, minden a régi, és bármit csinálok, ma nem jött elő.. Tanácstalan vagyok kicsit, hogy hagyjam, hogy majd az idő eldöntse, vagy foglalkozzak vele, mert nem akarok ott ragadni sehol, ha esetleg nem indulna be vagy bármi ilyesmi
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 2007-es Megane II. 1.5 dci, 76kw, 103LE autó. Tegnap reggel kivételesen a párom ezzel ment el dolgozni (mert az ő autójával gond volt). kb. 20km menés után hív, hogy "einspritzung defekt" üzenetet dob az autó, és mintha gyengébb is lenne.. Jó, odaért munkahelyére. Este indul haza, beindítás után nincs üzenet, de amint 2esbe vált üzenet újra előjön. Hazajött vele (kb 55km), még nem állította le, én is mentem vele egyet, érzem, hogy nincs meg az a kb 1800-as fordulattól érezhető nagy lökés. De alapjába véve nem ment annyira rosszul az autó, de érezhetően gyengébb volt.
Rákötöttem Autocom diagnosztikát, hibakód: DF053 Csőnyomás szabályozó funkció - nyomás vagy áramlás - létező. Ennyit ír. Rákötöttem Würth-öt is, ezt a hibát ugyan úgy dobja, plusz hoz még egy P0089 Üzemanyag nyomás szabályzó teljesítmény.
A pláne az egészben, hogy az autót leállítottam, majd újra beindítottam, és azóta nem dobja a hibát, és megy, mint korábban.. (hibát nem töröltem belőle). Szerintetek mi lehet a gondja? Valami tipp, hogy merre induljak? előre is köszi, és bocs ha hosszú voltam, de inkább leírtam részletesen -
tiop
tag
Üdv.
Van egy Thaliám 1,4 16V.Két dolog kezd idegesíteni,amire keresem a megoldást.
Az egyik,hogy sokszor megakad a lábam (45-ös)a fékpedálba mikor venném le a gázról,nem lehet állĺtani a pedál magasságon?A másik,hogy egyre jobban nyöszörög a tetőkárpit a fejemtől balra a biztonsági öv felett.Van ezekre megoldás? -
salieri.
őstag
Felhívtam a felnit, bele van ütve a renault jel,törökországban gyártották.
-
mycso
Topikgazda
válasz
baluka6 #51084 üzenetére
Hátsó lámpának a csatlakozóját át kell alakítani, mert nem kompatibilis egymással a ph1-ph2 lámpa.
Az eleje úgy van, ahogy írod, bár ott is megkellene nézni a fényszóró felfogatási pontjait, hogy stimmelnek-e.De nyilván kivitelezhető, mert láttunk már ilyet, csak kell hozzá egy kis barkács affinitás.
-
meroly
veterán
Köszi fiúk
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest