- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
(#21564) Josi: ezek a listák, egyébként tényleg sz@rok. Ahány lista, annyi féle változat...bár nagyjából követhető
(#21568) rob210: 2001 1.4 16v Alizé (ez elvileg az RN cool -al egyezik meg), ebben csak OIL OK felirat van, karikák nincsenek. Fateromék 2000 1.6 16v RT cool, vannak karikák is.(illetve lennének, ha működne a fed comp gombja...)
(#21570) tresh: szerintem is, az csak pluszban rendelhető cucc volt mindegyik felszereltséghez
(#21577) imyourfriend: akkor elfogod hagyni a másikat is...vagy cseréld, vagy szedd ki és rakjál a széleihez belülre kétoldalas ragasztót, majd rakd vissza
(#21576) Nordik: tudtommal az első futóműnél a stabilizátor pálcát vagy stabilizátor rudat hívják kutyacsontnak
(#21585) FerNandor: kiszedhető elől is (mármint előre felé, óvatosan). Én is elhagytam egyszer a balost, de én megálltam és visszasétáltam érte. Nekem a füleiből pár le volt törve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest