Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz #33802016 #18293 üzenetére

Ezt a céget a kutya sem ismeri - mármint a kis céget és nem tudom, hogy az EMAG felelősséget vállal e.
    Amúgy nálam most Avast Free van az egyik gépen és sima Windows 10-es Defender és semmi gond.
    Ahelyett, hogy ilyesmire költöd a pénzt inkább vennék külső háttértárat, vagy online felhőtárhelyre fizetnék elő, hogy az adataimról - akár komplett rendszerről - legyen rendszeres mentés. Ugyanis jelenleg az felhasználókra leselkedő legnagyobb veszély az ADATVESZTÉS.
    A millió családi kép, videó egyik pillanatról a másikra történő végleges elvesztése.

A felhasználói szokások is számítanak: ha már jó ideje nem volt fertőzésed - fertőzésetek - tehát tudatos felhasználó(k) vagy(tok) akkor elegendő lehet a beépített Defender amiatt nem ajánlom mindenáron mert elég macerás a GUI-ja, a karanténozása, a visszaállítása, és lassítja a fájlelérést (pl. fájlkezelőben megnyitsz egy olyan mappát amiben sok fájl akár futtathatóak is vannak több ideig gondolkodik mint más termékek.) én most ezért használok Avast Free-t ezen két védelmen kívül még a Kaspersky Free-t tudom javasolni és az F-Secure Safe-et.

Ha szereted az Avast fizetős védelmét - megszokás, bizalom stb. - akkor szerintem megveheted, gondolom az EMAG partnerség jelenet "némi" biztosítékot tehát ha sok visszajelzés menne az EMAG felé, hogy az adott cég kamu licenceket árulna akkor törölnék a partnerek közül (ez csak tipp nem tudom hogyan működik az EMAG de mivel ez egy "brand" ezért nekik is érdekük a pozitív visszajelzés és ha gond van akkor nem a "C&A Connect"-et fogja szidni hanem az EMAG-ot.

AMúgy mivel már egy csomó helyen feltetted ugyanazt a kérdést (kérlek ilyet ne tegyél ha nem tudod melyik topik akkor elég lett voln a "az azonnali info kérdések" topikba feltenni, ahol szintén feltetted) majd lesz aki segít, hogy hova fordulj. Amúgy a sima Vírusirtó topikba lett volna talán a legjobb feltenni a kérdést ott sok olyan arc is megfordul aki gyakran vásárol innen is onnan is.

• liszi70

nagyúr

válasz #33802016 #18293 üzenetére

Csak halkan kérdezem, ha windows az oprendszer, arra minek kell avast? Mi miatt nem felel meg a defender?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés