- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Az eredeti GOTD-re írtam, hogy nem warez, talán félreérthető volt. A másik oldalra feltöltött eredeti telepítő sem warez, szerintem, mivel csak a promó idején belül aktiválható. Az unwrapper már más kérdés, az tényleg warez, de azt már én írtam, nem E1.
szerk.: szerintem mindenki tegyen saját belátása és jóérzése szerint. Egy modi vagy a topicgazda pedig eldöntheti, hogy az alternatív linkek jöhetnek-e. Megjegyzem, előfordult nem egyszer, hogy ezek az oldalak, amelyeket mi magunk is itt promótálunk és jelenleg te védesz, olyan tartalmat osztanak meg, amelynél kapsz egy textfilet az eredeti promó oldalára. Akkor az micsoda? Pl. itt.
No flame
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest