Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• C. s.

addikt

Amiért meg eredetileg jöttem, elfelejtettem az előbb!

Edraw Floor Plan Maker (alaprajzkészítő)
    Még kb. 2 napig és 8 óráig.
    Oktatóvideók a YouTube-on.

Fontos lehet:

Beírtam a nevet és a liszenckulcsot, de a programon belüli aktiválás valamiért nekem nem jött össze, ezért adott egy linket, katt és már be is töltötte a honlapot, amin ott virít az aktiváláshoz szükséges kód. Ezt bemásoltam és kész.

Telepítés után balról a listából kiválasztható, hogy ingyenesen letöltsük az (ingyenes) Edraw Viewert, ami meg tudja jeleníteni a program által készített fájlokat és ki is nyomtatja, viszont csak akkor teszi ezt vízjel nélkül. ha nem a próbaverziót használjuk. Még nem próbáltam, de elvileg nincs vízjelünk.

Plusz egy rakás sablont is le lehet tölteni hozzá a honlapjukról. A programból ez is kattintható, nem kell keresgélni. És a sajátját bárki föl is töltheti a köz javára. :)

Más:

CyberLink PhotoDirector 5 Deluxe Itt egy online telepítőfájlt adnak, ami nekem nem szedett le semmit. Ha valaki tudna dobni egy normális letöltőlinket a program igazi telepítőjéhez, ami működik a kapott kulccsal, nagyon örülnék.
    Ezúttal az Avast nem jelzett a CyberLinkre, de nem is nagyon lett volna miért. :P

Új hozzászólás Aktív témák