Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz Real_Necro #10097 üzenetére
Köszi az infót, látom sokan lesztek!
Érezzétek jól magatokat! -
máyköl
veterán
Szevasztok!
Nem nagyon volt időm visszaolvasni... Látom mentek fotóstalira. Hova, mikor, kik? Nem szándékom menni, csak érdekel...Hmm., rég nem voltam már a fotós topikokban...
-
-
spanyoll
addikt
Magamra rántottam a lavinát
Semmi extra, csak mit tudom én, ha valakinek van valami érdekes storyja, vagy zsörtölődni valója, vagy bármi amit elmondana, akkor egy totyik rá. Tehát ahol fotóbuzik beszélgethetnek arról, hogy milyen az új xy váz, és nem néznek úgy mint barátomra múltkor, amikor megkérdezte valakitől, hogy "fullframen vignettál az 1.8", ami ugye egy idegennek fura nyelvezet"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #10083 üzenetére
Szövegértés egyes (magamnak, nem neked).
Most akkor van vagy nincs Azt értem, hogy ez a topic miért van az offban, de van sima nem ph!talis off vagy nincs? Én nem lelém"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
*Ropi*
félisten
-
KSparrow
őstag
válasz *Ropi* #10078 üzenetére
hátez?
avagy 9gag-stílusban: Dafuq?
egyébként ma találtam: érdekes cikk, és jó képek (fent az interjú elején)Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
fattyu
veterán
válasz Sucuka #10075 üzenetére
Azér mer anyagilag kicsit nem úgy jött ki ahogy gondoltam. És most nem arról van szó hogy Zoli majd aszondja hagyjam a benzinköltséget, hanem arra sincs hogy kajáljak... szóval nem megy :S
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
werttzui
addikt
Kezdődik!
PENTAX
-
fattyu
veterán
Na akkor szégyenszemre.
Nem tudok menni. Elnézést mindenkitől.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Real_Necro
veterán
Kellemes Húsvéti Ünnepeket a Kedves Fórumtársaknak és Családjuknak!
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
-
j.bravo
addikt
válasz *Ropi* #10062 üzenetére
Hát, a jó üvegek árcímkéjén a nyomtatógyártó is jól megnyomja a ceruzát
amikor néha rendszerváltáson agyalok, mindig arra jutok hogy nem olcsóbb annyival, illetve még bőven túl sok az isA szórás jelét márkanévnek választó cég elvileg ugyanazt az üveget minden bajonettel ugyanannyiért adja, ugye? (ld. 10–20)
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
spanyoll
addikt
Ejj, most, hogy említetted a nagylátót, megint előjött belőlem a rinyáló hisztis hülyegyerek, aki AZONNAL akar egy rendes nagylátót. Ha nem kapok valami obit, ami képes 10mm-re, akkor megölök valakit
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
werttzui
addikt
Még az én gépem sem akar meglenni,megjönni max lehet én is fegyverhordozó leszek
PENTAX
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #10048 üzenetére
Tuuudom tuuudom, de gondoltam, hogy galád módon félrevezetem és akkor lesz lehetőségem lődözni a nagylátóval. Úgyhogy pszt
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #10047 üzenetére
Szerintem obijai vannak, pont azt írta, hogy cserébe tudna adni.
Nekem csak egy vázam van, így sajnos nem tudok.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
Ma eladtam a D50-emet, es elvileg ma kellett volna megjonnie a D90-emnek, de nem jott meg. Keddre igertek, de lehetseges, hogy abbol sem lesz semmi, viszont szerdan repulok haza. Ha gep nelkul kell mennem a fotostalira akkor esetleg valaki fel tudna ajanlani egy Nikon vazat (tokmindegy milyet) csak arra az egy napra? Cserebe tudok kolcsonozni 18-105 VR-t, 35 1.8-at es 85 1.8-at.
-
törölt tag
En azert nem merem beigerni, mert mar elterveztem pl, hogy valakitol kolcsonkerek egy 10-15mm kozotti nagylatot, es nem tudom elore de lehet azzal lonem azt a kepet amit akar egy albumba is feltennek. De lehet, hogy nem, ezert foleg latatlanban nem merem beigerni, hogy pl 10mm-es kepeket szeretnek majd a kozosbe tenni, ertitek...
-
ballington
addikt
nem három, hanem kétlábó legyen a zsámoly.
Amúgy Én viszek több obit is, aztán majd meglátjuk. Attól, hogy van egy ilyen szabály, még lehet kattintgatni másikkal, maximum azt csak magamnak készítem.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
spanyoll
addikt
válasz forceberg #10041 üzenetére
Hát a fix gyutáv is baromság már szerintem zoomos obiknál, elég az, ha egy obival lehet csak fotózni (bár szerintem az is felesleges szabály).
Én részemről dumálgatni meg tesztelgetni megyek, nem pedig szenvedni, hogy ha meg akarok örökíteni valamit akkor most hú csak f/8-on fotózhatok, különben elkap a rézf@szú bagó
Aztán persze ettől még a fix obiválasztás vagy a fix gyutáv belefér ha nagyon úgy van, nekem a 35-ösömmel nem lesz akkora kín mint másoknak esetleg"Super perfundo on the early eve of your day."
-
veterán
-
veterán
A gyútáv mellett a rekeszt is meg lehetne adatni előre!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
spanyoll
addikt
Na most meg már csak felhős időt írnak szombatra. Ennyit az előjelzések hitelességéről
[ Szerkesztve ]
-
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #10032 üzenetére
Az én plusz egy főm neve Péter.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
spanyoll
addikt
Ejj ejj szori t_a_m_a_s, kiment a fejemből az offos kérésed, aztán most látom, hogy nem figyeltem... Bocsi
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Én meg szerintem fotóshátizsákkal megyek, úgyhogy mindenki jöhet először mögém, hogy beazonosítson
-
spanyoll
addikt
Mivel férfiuralom lesz, így a lustáknak van egy tippem, hogy hova akasszák a kis táblájukat ...
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #10030 üzenetére
Sokan nem küldték még el a plusz 1 ember keresztnevét. Ha nem érkeznek be, akkor marad az üres fityegő és a filctoll.
Amúgy azt nem tudom, hogy pl aki nem géppel (meg tatyóval) jön, az hova akasztja? Alapfelszereltségben egy kis akasztó (mobilfityegő a hivatalos neve) lesz a kártyán, amit majd vagy fotóstáskára, vagy aki hoz magának nyakba akasztót, akár arra is rögzíteni lehet.[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
Ha minden jól megy, akkor:
A program, helyszín a #9426 hsz-emben.
A résztvevők, közlekedés az alábbiak szerint alakult:
1./ Ndruu
2./ cOxeR
3./ Sucuka
4./ werttzui
5./ *Ropi*
6./ Zozzant
7./ aleister
8./ killerjohn
9./ KSparrow
10./ hp1950
11./ aor
13./ KTTech + 1 Fő
14./ Freddy76 +1 fő
15./ Chapel +1fő
16./ Real_Necro +1 fő
17./ fattyu
18./ ballington
19./ spanyoll +1 fő
20./ eastsider
21./ j.bravo
22./ TayRol +1fő
23./ Cayman +1fő
24./ t_a_m_a_s +1fő
25./ Mikuland +1fő
26./ Fejo
27./ forceberg
28./ Tomate
29./ Karima64-es út irányából:
6./ Zozzant
Dujv-ból:
21./ t_a_m_a_s + 1fő
Székesfehérvártól: 2 fő: 20./ eastsider; 3./ Sucuka23./ Cayman +1fő
helyben: 29./ KarimaBudapestről:
2./cOxeR
5./ *Ropi*
8./ killerjohn
17./ fattyu
helyben: 10./ hp195016./ Real_Necro +párja
9./ Ksparrow
27./ forceberg
helyben: 25./ Mikuland14./ Freddy76 +1 fő
13./ KTTech +1fő (Anita)
helyben: Mikuland +1fője19./ spanyoll +1fő
11./ aor
4./ werttzui
helyben 18./ ballington
helyben 7./ aleister22./ TayRol +párja
21./ j.bravo
helyben 1fő:1./ Ndruu
26./ Fejo
15./ Chapel +1fő
28./ Tomate ???A változásokat félkövér-dőlttel jeleztem. Ha valami nem oké, írjátok meg, és módosíttatjuk ezt a hsz-t Ndruu-val.
A helyben szállítandók be tudnak jönni reggel Veszprémbe? Őket egyébként csak "darabra" beírtam oda, ahol volt üres hely, a lényeg, hogy Veszprémben mindenki beférjen valahova...[ Módosította: KTTech ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, lányok!
Rövidesen összesítek, most próbálom meg kibogozni azt az 1500 hsz-t, ami a legutóbbi összesítés óta született...
A ki milyen objektívet hoz dolgot már meg sem kísérlem kordában tartani.Kérlek benneteket, hogy az elkövetkező pár napban ami még a találkáig hátra van, azokat a hsz-eket amik nem szigorúan ontopikok, tegyétek OFF-ba, mert tényleg belegabalyodok a végére! Köszi
-
*Ropi*
félisten
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #10025 üzenetére
Most jövök rá, hogy hülyeséget kérdeztem.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #10024 üzenetére
Tényleg, köszi.
Jöhet priviben a keresztneve, bent maradtam cégnél, éppen szabom le szikével az első szériát.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #10023 üzenetére
Összegzek majd én is, fejo például lemaradt.
-
Real_Necro
veterán
Kicsit összegezném az eddigi listát, csak hogy tudjuk nem e maradt ki valaki:
Ndruu
cOxeR
Sucuka
werttzui
*Ropi*
Zozzant
aleister
killerjohn
KSparrow
hp1950
aor
KTTech
KTTech +1 (Anita)
Freddy76
Freddy76 +1 (Péter)
Chapel
fattyu
ballington
spanyoll
spanyoll +1 (Marci)
eastsider
j.bravo
Cayman
TayRol
t_a_m_a_s
Mikuland
forceberg
Karima
Tomate
Real_Necro
Real_Necro +1 (Tünde)Aki nem találja saját vagy "hozandó" ismerőse nevét, az Tamás és felém mielőbb jelezze. A fenti embereknek a fityegő terv elkészült, remélem névbeli elírás nem történt, amennyiben a többség hozzájárul, feldobom a listát, ki mellé milyen keresztnév került. Elvileg nem történt kavarodás, Tamás listája alapján ellenőriztem a neveket.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #10021 üzenetére
Én a 35/1.8-amat viszem. Vagy egy vázkupakot amire vágok egy lyukat
-
Real_Necro
veterán
válasz Karima #10019 üzenetére
(#10019) Karima
Akkor csak azok a képek érvényesek, amik pont 50mm-en készültek.
(#10020) Cayman
Én az 50/1,8D-t viszem, szabadtéren még úgy sem sokat volt. Szerintem egy 85-össel is lehet kreatívkodni, végülis sokat leszünk szabadtéren.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #10018 üzenetére
Az a baj, hogy en a 85mm-ert mondanam legszivesebben, de egy fotostalin mit portrezgassak? A legtobb fotos utalja ha fenyekepezik
-
Karima
őstag
válasz Real_Necro #10018 üzenetére
És ha valaki zoommal megy (pl 18-105), és megadja előre, hogy 50mm-en fog fotózni, de mondjuk közben magáncélra is fotóz más fókusztávon, és néha nem pont 50re tekeri vissza, akkor pl 49 meg 51 még belefér, vagy nincs tűréshatár?
-
Real_Necro
veterán
válasz #31757056 #10017 üzenetére
Volt egy korábbi füzér, ahol egymás hozzászólásaiba beillesztve páran beírtuk, mivel fogunk fotózni. Szerintem akkor igazán kihívás, ha előre megmondod.
-
törölt tag
A gyutav szabalyrol egy kerdes jutott az eszembe, azt is lehet, hogy eloszor otthon vegignezem a fotoimat, majd amiket a legjobbnak erzek, azokat adom le kesobb a megjelolt gyutavval, vagy meg a tali elott be kell jelentenem, hogy milyen gyutavval keszult kepeket fogok leadni, es aztan sikerulnek ahogy sikerulnek?
-
Freddy76
addikt
válasz KTTech #10009 üzenetére
Szia, nálatok akkor nincs változás, jöttök velünk? Ha igen, szólok Tamásnak, szegény lassan belebolondul a szervezésbe... És azt is leegyeztetjük, hogy mikor, honnan indulunk.
Szerk.: ezt priviben akartam...
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
/me just upgraded to flickr pro.
-
KTTech
veterán
válasz Real_Necro #10006 üzenetére
Mindig az
Végülis ez az egyik lényege... én mondjuk csak a Kata DPS33 3-in-1 táskát, Demb Flash Pro-t, 70-200/4L IS-t és egy 5DmkII kit-et tudnék mutatni...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #10006 üzenetére
Lehet, hogy nem is viszek fényképezőgépet... Vagy viszek egy kompaktot, és a 30 kályhacsöves turistát fogom fényképezni.
Spanyoll, ha olvasod: te végül külön jössza a haveroddal? Ez azért lenne fontos, mert jön KTTech Anitával, és ha hatan mennénk, akkor fel kellene tennem a síboxot, ami viszont Győrben van, tehát hétvégén el kellene hoznom. Vagy át kellene szervezni az autókat.
-
Real_Necro
veterán
Lassan már termékbemutató lesz a taliból. Szeretne egyáltalán valaki fényképezni?
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #10001 üzenetére
Bocsika, előztem!
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
A 10.000. hozzászólás az enyééém!
Grrrr Ropiii!
Szép, 1420 hozzászólás született a fotóstali ötletének indulása óta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek