Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ha valaki esetleg nem járt arra mostanság jelzem, hogy a Károly krt. a dohány u. - deák tér között fel van túrva, és csak az út egyik oldala járható kocsival! (nem a dohány u felőli, hanem a másik oldal)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
t_a_m_a_s
addikt
-
pappcsaba90
csendes tag
-
Mercutio_
félisten
Ilyen képre csak akkor számíts, ha fizetős kiépített, bejáratott helyre jutsz be, egyébként marad a 9 lyukú híd, meg a szürkemarha/csikósbemutató.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Én drukkolok neked, de ha megnézed mekkora egy-egy madár területe, és azon mennyi potenciális élelemforrás található, akkor ez alapján kiszámolhatod mennyi az esélye, hogy pont ott leszel a lessátorral, ahol elcsíp pl. egy pockot.
-
KSparrow
őstag
támogatom a fotóstalit. jó lenne már valami.
nekem jövő héten írásbeli érettségi, illetve júni 2-a, illetve 20-24. között nem jó. (ezek meg a szóbelik)
mindenesetre mennék.
ja! kaptam Hanimex lencséket (szerintem leginkább komplett objektív ) és pont jó a makró lencse az 50mm obira. makróra pont jó.. meg van nagylátószög is, de az géppel nem jön ki annyira, mint szabad szemmel.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
-
Freddy76
addikt
Nekem a nagy durvaság az volt, amikor 2010 elején felhívott egy férfiember, hogy lennék-e a ceremóniamesterük. Persze, mondtam én, majd megkérdezte, hogy emlékszem-e rá. Nemleges válaszomra előadta, hogy 2006-ban is én voltam a ceremóniamestere az előző lakodalmán. Ezután javasoltam neki, hogy csak akkor válasszon engem, ha ugyanazt a nőt veszi el még egyszer. Mert ha megözvegyült, akkor nem poén, mindenki sírni fog, hogy még én is emlékeztetem őket az elhunytra. Ha meg elvált, akkor pláne nem poén, mert az új asszony fejbeveri egy háromszintes tortaállvánnyal. Persze elvált volt, de ő nem látott problémát a dologban.
Majd felhívott néhány nap múlva, hogy megkérdezte a menyasszonyt, aki majdnem átvágta a torkát, hogy ugyanazt a ceremóniamestert akarta. Visszamondta a zenekart is .
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
Nálunk inkább én stresszeltem a szervezéssel. Feleségem úgy volt vele, hogy értek hozzá, megoldom. De pl. elég nehéz volt úgy fotóst találni, hogy csak azt tudtam, hogy melyik mekkora táskával rohangál, melyik sír/veszekszik, ha lekapcsoljuk a fényeket a tánctéren, és melyik jó fej, melyik nem. De arról lövésem sem volt, hogy melyik milyen képeket csinál . Aztán a nagy napon már nem érdekelt semmi, csak élveztem. Van egy képünk (kint is van a fotósunk honlapján), amelyiken a feleségem már majdnem kész, ott áll a szép ruhában, csak a hajcsatokat kellett betenni a hajába, én akkor keltem, és ott álltam köntösben, mosdatlanul, borotválatlanul.
Én lettem kész előbb .
És ha valaki félreértette volna az előzőt: én szeretem a menyasszonyokat. Különben nem is tudnám csinálni. Azért egy ceremóniamesteren elég egyértelmű, ha marhára nincs kedve az egészhez, és csak muszájból csinálja.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android szakmai topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest