- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz Real_Necro #10097 üzenetére
Köszi az infót, látom sokan lesztek!
Érezzétek jól magatokat! -
máyköl
veterán
Szevasztok!
Nem nagyon volt időm visszaolvasni... Látom mentek fotóstalira. Hova, mikor, kik? Nem szándékom menni, csak érdekel...Hmm., rég nem voltam már a fotós topikokban...
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
válasz #31757056 #8235 üzenetére
Milyen kis mosolygós.
Jól eltaláltad a fókuszt, Manuálisan nem lehetett könnyű, a képről ítélve elég gyorsan gyalogolt...
Én is lassan veszek egy Manuális, 135mm körüli objektívet, mivel már rég megvettem az m42-es adapterem, de még nem vettem hozzá objektívet, csak egyszer egy eladónál pár darabot, az egy Jupiter 200-as tele volt, meg egy Helios 50mm -es, ezek nagyon bejöttek, de egy Carl Zeiss 135-ösre fáj a fogam...
Bár nem tervezek túl sok manuális objektívet venni, csak egy 135-öst, egy nagylátót, mert az ritkán kell csak, oda nem vennék digitálisat, méregdrágán, így elég lesz a manuális/olcsó is, több nem is nagyon kell. Lesz egy manuális nagylátóm, egy középtartományom (50 1,8 II - amit ha lesz pénzem szeretnék lecserélni 1,4-esre), egy 135-ös manuálisom, meg egy 55-250 IS - Canon digitális telém.Szóval jók ezek a manuálisak...
-
máyköl
veterán
válasz t_a_m_a_s #7994 üzenetére
Hát ha a Margit-szigeten is lehet szavazni... Nem tudom meddig lehet szavazni, de gondolom sokaknak vissza kell érniük egy adott időpontra a szavazóhelyre.
"dumálunk egy jót" Csak ne a szavazásról, mert kampánycsend lesz.Nagyon rá vagyok kattanva a szavazós dologra?
( ) -
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
Szerintem meg az esküvő a neccesebb. Ha nem volt más fotós, nagyon ciki, a párnak nem lesznek képei az esküvőjéről. Ciki helyzet.
Múltkor hasonló történt velem, bár azért nem egy esküvőt kellett lefotóznom. Mentem éjszakai képeket csinálni, sokat sétáltam, mire odaértem. Nagy örömmel belekezdtem volna, de látom, hogy no cf card. Majdnem szétrúgtam az állványt. Utána már nem volt kedvem visszamenni.
-
máyköl
veterán
Képeket majd rakjatok a taliról!
-
máyköl
veterán
Sajnálom, de én nem, jövök, családi program, meg a csülköt sem szeretem. Azért jó szórakozást!
-
máyköl
veterán
Ha engem kérdeztek Pest. De ha ti szentendrére mennétek inkább, akkor menjünk oda!
-
máyköl
veterán
Akkor hol legyen?
-
máyköl
veterán
válasz D4rkm4n #7604 üzenetére
Ha engem kérdeztek, nekem inkább beszélgetős talihoz lenne kedvem. Valami kajáldába beülni (pl. McDonalds).
t_a_m_a_s: Tudom, én említettem először a 30.-át, de nekem még nem 100 a dolog. Bocsi.
eastsider-t, BEE-t, Szten Márs-ot, wertzzui-t, J.bravo-t, esetleg Fejo-t nem hívjátok? Ők szoktak jönni...
-
máyköl
veterán
Akkor szinte mindenkinek jó a január 30. A kérdés akkor csak az, hogy hol!? És milyen fajta tali legyen. Beszélgetős, gép, obipróbálgatós, vagy fotózos, túrázós. Erre is szavazzatok szerintem, és akkor a többség dönt.
Máyköl
-
máyköl
veterán
Most szombat nálam kizárva, a vasárnap is. Jövő hét szombat talán jó, vasárnap szintén nem jó.
Január 30. Szombat???
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #7467 üzenetére
Erre szerettem volna kilyukadni. Nekem nem ér meg ennyi utat egy Balatoni tali, ez van, sajnálom. Majd ha jobb idő lesz, csatlakozok hozzátok Budapesti talira.
-
máyköl
veterán
Cayman: Akkor még nem volt meg a gép. Pontosítva aznap vettem. Inkább a gépvásárlást választottam.
t_a_m_a_s: Ezzel egyetértek. Lehet, hogy az befolyásol, hogy nem szeretek utazni, és nem ér meg számomra annyit a tali, hogy ezért lemenjek a Balatonra.
kricsi81: "a Balaton egyértelműen jobb helyszín fotózásnak" (mint a Budapest). Na, ezzel nem értek egyet. Szvsz Budapesten sokkal több fotótéma van, ottvan a belváros, egész nap lehet járni, mindent találsz ott. Emlékművek, folyók, épületek, sok arc-portréhoz. A Balatonon viszont mit tudsz fotózni? A vizet naplementekor.
-
máyköl
veterán
válasz t_a_m_a_s #7431 üzenetére
Egyszerűen nem látom értelmét, hogy lemenjünk. Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy azért találkozzunk, hogy dumáljunk, ismerkedjünk, gépeket, obikat próbálgassunk. Ezt meg tudjuk csinálni Pesten is, ezért nem kell lemenni Balatonra. Persze, ott jobb körülmények vannak fotózás szempontjából, de ismétlem, nálam nem ez a főok egy fotóstalálkozón. Ja, meg persze vannak akik Balaton környékiek, és megértem, hogy nekik könnyebb lenne, ha ott lenne a találkozó, de szvsz nekik meg azt kéne megérteniük, hogy 10-en nem mennék le azért Balatonra, mert ott ketten laknak, és nekik könnyebb lenne így. Szerintem. De ha ti nem így gondoljátok, menjetek le nyugodtan a Balatonra, én nem hiszem, hogy ezért lemennék. Max. nyáron, de így télen abszolút nem látom értelmét.
-
máyköl
veterán
válasz t_a_m_a_s #7415 üzenetére
Naplás-tó. Budapest legnagyobb tava. Korizni kiváló, vannak rajta sokan télen. Mellette egy nagy erdő, ott is lehet esetleg fotózni. + a tó mellett egy nagyon pici kis büfé, de ezt nem ismerem, nem hiszem, hogy nagy durranás. Nem ragaszkodom feltétlenül ehhez a helyszínhez, de mindenképp Pesti helyszínt szeretnék. Balatonra nem hiszem, hogy lemennék. Valami Pesti tó még esetleg?
-
máyköl
veterán
Mi a helyzet a következő talival? Hol, mikor, meddig?
philoxenia: Aranyos a mikulássapkád.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Nem ilyen nick-ekre gondoltam. Hanem olyanokra, akik csak az indexre vannak regelve, ide nem. Láttam már itt fotóstali szervezést, és olyan hsz.-t, hogy ki jön. Ott írták, hogy innen: .... és indexről: ... . Ezekre gondoltam.
De most már tényleg hagyjuk, nagyon lefáraszt a dolog!
mcgoat: Ezt nem értem. Hogy kapcsolódik ez ide?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Slowman #7384 üzenetére
Nem ez a bajom. Olvass vissza pár hsz.-t. Nem aza a bajom, hogy a PH-n vagyunk és le kéne venni a feliratot, hanem, hogy a Ph!-n vagyunk, de egy fotóstalit amt itt megbeszélünk, azon a fotóstalin rengeteg indexes fórumozó van, és így már nem teljesen PH!otostalálkozó. De tényleg haggyuk, nem akartam vitát kirobbantani egy ilyen csöppség miatt.
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
válasz kricsi81 #7343 üzenetére
Decembert szerintem már ne erőltessük, mindenkinek tele van a feje az ajándékokkal, karácsonnyal, meg minden. Januárban úgyis lesz még hó, ki kéne menni valamelyik tóra, hátha vannak még rajta kacsák is, és bemenni a mellette lévő erdőbe-túrázni egy kicsit. Naplás tóra gondoltam...
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #7166 üzenetére
Néztem én, de gondoltam lehet, hogy valamelyik fórumon kívüli fórumtárs, akit valaki hozott, persze sejettem, hogy BEE lesz, de nem voltam biztos benne. Nem ismerem igazán az arcokat. Akit az utcán felismernék az: te vagy, ropi, ricsi, tamás, cayman, KTtech. Kb. ezeket az arcokat ismerem!
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #7152 üzenetére
Zöld kabátos Pentaxos úrnak mi a nickneve? Egyébként jót lettek...
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest