Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Tulképp akár mehetek én is
Ha valaki fuvarozik akkor örömmel lévén bicajjal problémás lenne. Az egy üvegben örömmel benne vagyok. Majd aznap reggel amihez kedvem lesz.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
Az a baj hogy az hogy éles meg gyors csak az egyik fele az egyenletnek. A planaromnál tuti van élesebb meg jobb 50es üveg mégsem cserélném le SEMELYIK másikra. Szóval még az is lehet nem esnék hanyatt tőle.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #8767 üzenetére
Azt nem viszem Leragadnék az első zöld területen és rámsötétedve kezdenék elmélkedni hogy a vérbe jutok haza... De mesélek szívesen.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
Sokat izéltok filmes középformátumot viszek
-
fattyu
veterán
válasz killerjohn #8838 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz killerjohn #8842 üzenetére
gondolod a focus anyósülés támla bírja?
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
Van jogsim Vezettem sokat.
Ezért mondom a nem indexelésért az elsőbbségről majd lemondasz te mert tegnap se jött semmi ( vagy egyenesen azért mert te két keréken ülsz körülöttem meg ott a kaszni ) fejezetekért azonnali jogsi elvétel. És nekem ne mondja senki hogy nem nagy dolog az index meg fölösleges. Aki arra lusta hogy a ujjacskájával egy kis kart meglökjön az inkább válassza a tömegközlekedést. A kedvencem a nincs kinek érv. Ez az amit sose tud a paraszt hogy a gyalogos rá vár hogy átmehessen mögötte majd indexelés nélkül lefordul valahol.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Freddy76 #8901 üzenetére
Én erre az egészre csak egy objektív ( höhö vicces ez a szó itt ) dolgot tudok mondani. Nikonra kb semmi manuális üveget nem tudsz rátenni a rövid regisztertáv miatt. Ami szar dolog. Hülyét is kapnék le kéne mondani a zeisseimről amugy a fotós kicsit többet számít mint a márkanév a vázon szerintem de a fentebbi tény miatt nekem sose lesz nikon.
-
fattyu
veterán
válasz Freddy76 #8904 üzenetére
Szó sincs flameről Nekem tényleg nem fáj ki mit használ. Én is véletlen lettem canonos. Örököltem egy 350dt némi üveggel. Innentől maradtam.
De az hogy nem lehet rátenni m42es meg C/Y üvegeket az nekem tényleg kizáró ok. Ezért említettem. Minden másban nem lenne problémám ha nikonnal kéne lődözni.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz aleister #8906 üzenetére
Őszintén az a véleményem hogy mint képalkotó eszköz nincs valami húde nagy különbség apsc és apsc illetve ff és ff váz között ha a canon nikon megfelelőjét nézed meg.
Más a kezelőszervek elhelyezkedése más a menü felépítése. Kinek melyik fekszik és megy intuitívan.
Mondtam már ezt sokszor Mindenki lelje örömét a fotózásban a választott eszközzel. Nekem ez a lényeg. Én szeretem használni a canon vázam meg a manuális üvegeim.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #9041 üzenetére
most tényleg két vázat vigyek?
Nem volt szó valami egy váz egy üveg szabályról?
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #9065 üzenetére
6x4 mm-es 8mps képekből elég durva felbontású csoportkép panoráma lesz.
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #9101 üzenetére
*Ropi* Sigma 50/1.4, ekv. 80 mm.
Real_Necro Nikon 50/1,8 D
fattyu Zeiss 28 2.8 ( sok sikert az exifhez )a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
fattyu
veterán
válasz killerjohn #9113 üzenetére
Mér a tieidet földhöz vagdosod? Akkor ne is.
-
fattyu
veterán
válasz j.bravo #9180 üzenetére
Szkennelni magamnak, bár bevallom hívás még nem történt. Nincs meg túl rég és nem használtam sokat mer fos idő meg a 2 digis váz mellett, meg a távmérős filmes mellett... meg télen amugysem vittem túlzásba a fotózást Na de majd nemsoká.
De lassan majd beadom az első 3 tekercset. Meglássuk ilford mit mutat 6x6on
Meg kéne tanulni hívni amugy tervben is van de még nem ruháztam be a dolgokra.
-
fattyu
veterán
válasz killerjohn #9195 üzenetére
Még egy dolog. Nagyításnál nincs pixelesedés. Nyilván 18 megapixelből már elég embereset lehet nyomtatni de akinek kissebb felbontású váza van ott hamarabb bele lehet futni hogy szétesik a nyomtatott kép. Egy középformátumú negáról viszont brutál méretű nyomatot lehet büntetlenü elkövetni.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
Nyilván kinek mi De ha azt veszem hogy 50ezerig bezárólag lehet egész élvezetes és fotózásra alkalmas KF gépeket kapni akkor azért van ennek helye. Nyilván nem cserélhető obis Mamiya rendszerrel kell kezdeni.
-
fattyu
veterán
Amint írod hívni lehet itthon is Én meg szkennelni is magamnak. A film nem olcsó az tény.
Nem is tudnék CSAK filmezni. De kikapcsolódni a digis mellé, lassítani megfontolni tök jó dolog.
Nem beszélve hogy egy TLRt meg egy távmérőst használni nekem valami perverz egzotikus öröm amit nehéz forintosítani.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #9260 üzenetére
Az (is) tudta eddig is innen
-
fattyu
veterán
Nem véletlen mondtam amit mondtam. Amugyis utálom az embereket. Pláne nagy tömegben hőzöngve ittasan...
Az meg hogy nagy értékű cucc lógjon a nyakamban ilyenen az kizárt. Drága tanulópénz volt kollegádnak :S
-
fattyu
veterán
válasz Freddy76 #9358 üzenetére
otthon. Ahol minden normális jóérzésű balhét kerülő ember volt tegnap.
Én spec elmentem fagyizni barátokkal, MARHÁRA kifele a városból ( A vári mégiscsak jó helyen van ) és láttam a gyülekező turbóhungarikumokat... Tányérsapi zsebesgatya betűrve bakancsba bomberdzsekivel...
Most akkor vagy ők tartoznak egy másik fajhoz vagy én, de kizárt hogy ugyanaz a genetikai hátterünk.
sünöket nem kell bemutatni. Ismerek eleget.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #9429 üzenetére
vájámá most látom. Nemakarok fehéret
-
fattyu
veterán
igen A bélszínt csak jókor kell kivenni. Ennyi a titka.
Mint a zongorázás. Gombokat nyomogatsz megfelelő sorrendben.
How hard can it be?Én az egyéni rendelés mellett (l)ennék.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
egyetértek. ugyanez volt. csúcsosodott 5 éve. 8óra munka mellé játszottam napi 10et hétközben majd 16-17et hétvégén. Egszer csak elég lett felálttam töröltem az accot azt ámen.
Jelenleg nincs is grafkari a gépemben[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #9750 üzenetére
maradnék kicsi
-
fattyu
veterán
válasz KSparrow #9770 üzenetére
kryptonite keeper narancssárga és attól felfelé valamint abus bordó, vagy másik jobbféle ulakat. de javasolt nem két ulakat mert ugyanugy nyithatók. Ha két metódus szerint kell leszedni jobb eséllyel találod ott ahol hagytad.
Én egy keeper mini ulakat és aegy abus bordo granite colstokkal lakatolom. Elég sok helyen lett otthagyva. A titka hogy olyan helyre lakatolsz ahol van mit könnyebben ellopni ( rosszabbul zárva sokkal )de ahogy írták éjszakai tárolást azért nem utcán, hanem lakásban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Foxpost
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest