- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
t_a_m_a_s #19847 üzenetére
Április közepe van, ha menni akarunk, ideje lenne valami időpontot találni. Gondolom, lassan körvonalazódnak a programok. Május 18-19-én Tour de Velencei-tó lesz, 25-én pedig K&H Mozdulj kerékpáros nap, gondolom, ezeket elkerülnénk, ha lehet (én a 25-i hétvégét mindenképp).
-
Byk01
őstag
válasz
t_a_m_a_s #19847 üzenetére
Egyelőre én is csak annyit tudok mondani, hogy ha épp ráérek, akkor megyek, de azt még ne kérdezd meg, mikor érek rá (tegnap reggel még azt mondtam volna pl., hogy ezen a hétvégén nem, de a következőn igen, aztán most úgy néz ki, hogy ez a hétvégém szabad, a következő meg nem).
.mf: május szokott lenni, és az eső meg a durva szél csökkenteni szokta a részvételi kedvet.
-
-
.mf
veterán
-
Byk01
őstag
válasz
t_a_m_a_s #19782 üzenetére
Te csak termálban tolod? Anno az átkosban, mikor szervezett úttörő nyaraláson voltam, az volt a szabály, hogy 25 foknál melegebb vízbe nem is visznek egészségügyi okokból (mondjuk ez a veszély nem fenyegetett, mert egyszer volt 20 fokos a víz egész héten, és az alatt sem mehettünk)
-
zolka78
senior tag
válasz
t_a_m_a_s #19715 üzenetére
Jó az a 10 óra. Mintha mindig az szokott volna lenni a kezdés
Bár én mindig előbb leérek, de majd addig amig jöttök, sörözök mint eddig mindig.
(#19716) Studi: szerintem a bérbringát jó lesz már napokkal előtte lefixálni, nehogy ott derüljön ki ha valami gáz lesz a bérléssel
-
Lassú Víz
addikt
válasz
t_a_m_a_s #19601 üzenetére
Most vagyok túl a zuhanyzáson. Zolkát Martonvásáron előztem le, jól tolja. Néztem az autó km óráját, 128 km volt oda-vissza az út. Nem tudom leszek-e valaha olyan edzett, hogy azt is bevállaljam. Egyelőre az emelkedők csúnyán megfingatnak. (Főleg egy akkora lángos után amit ettünk Pákozdon.)
-
zolka78
senior tag
válasz
t_a_m_a_s #19548 üzenetére
Az eféle tó kerülésen ez nállam úgy néz ki, hogy indulok egy tele kulaccsal kb. reggel 6 óra felé, ehhez nem igazán nyúlok mert martonvásáron megreggelizek a tescónál ahol tolok valami fél lityós cuccot ami kóla vagy energydrink, majd kápolnásnyéken veszek legalább 2 sört mert gárdonyban úgy is legalább 1 órát várok rátok és onnan még hideg marad a találkahelyig. Ha viszont megjöttök és elindulunk, onnantól nagyrészt megint csak sört iszunk. Majd hazafelé elkezdek azon gondolkodni, hogy honnan is veszek valami hideg italt az útra mert a reggel bele töltött lötyi az már kurva meleg. Enni meg mint ahogyan Novics is írta, eszünk eleget út közben a tó körül.
De egyébként ha komolyabb akarok lenni, akkor természetesen kell a sok folyadék és kell bőven az energia pótlás ha ez neked erősebb fizikai intenzitás lesz(de szerintem nem lesz az). Én nem javasolnám csak a vizet folyadék pótlásra ilyenkor, az biztosan nem lesz elég. Vagy valami könnyen fogyasztható innivaló, vagy valamit keverni a vízbe. A hiedelmekkel ellentétben ilyenkor kellenek a cukros lötyik. Jó lehet valami izotóniás lötyi vagy adalék a vízbe, vagy valamilyen pezsgő tabi ami tartalmaz cukkert is, mondjuk fruktóz vagy glukóz formájában, Nekem legjobban az iceteák jöttek be ital fogyasztásra. Van bennük cukor is bőven és némelyikben még koffein is. Ráadásul mind hidegen is és mind melegen is ugyan olyan jól fogyasztható, tehát nem baj ha felmelegszik. Meg ha úgy adódik akkor colázok. Enni már nem igazán figyelek oda, hogy mikor és mit eszek. Általában úgy is akkor és azt eszek ami jól esik. Vagy is nyugodtan bezabálok ha úgy érzem, de szintúgy vissza is fogom magam ha esetleg inkább csak terhelés lenne a zaba. Mikor pár éve elkezdtem ténylegesen hosszabb távokat tekerni, akkor nekem olyankor a müzli szeletek voltak a legjobb élelmiszer források, hogy táplálékhoz is jussak és ne is terheljem a gyomrom. Ma már ezzel nem foglalkozok, de általában mindig van nállam valamilyen müzli szelet vagy valamilyen keksz féle ha esetleg hírtelen eléheznék és kell valami gyorsan a hasamba. Persze ez a tó kerüléses téma nem lesz olyan terheléses tekerés, hogy nagyon készülni kellene rá. Inkább egy jó kis társasági móka.
-
Throme
veterán
válasz
Szendvicset miért ne vihetnél? Melegszendvicsről még nem hallottál?
Kicsit komolyabban: Szerintem vizet bringás kulacsban (ha van a vázon tartó, még cipelni se kell) vigyél. A semminél jobb a meleg víz.
Szenyából meg mondjuk sajtosat, szalámisat lehet vinni sztem. Ilyen sonkásat ne vigyél.Mégse verdával mész?
-
Novics
senior tag
válasz
Mivel 2 helyen megállunk enni, és legalább 3 helyen inni, így a tó körülre semmi nem kell.
A 16+16-ra sem érdemes szerintem, nem akkora távolság az.
Pékfényezőn gondolkoztam, de inkább mégsem viszem. Nem akarok vigyázni még arra is. Sőt, én most annyira prosztó leszek, hogy papucsban megyek. Fürdőgatya, póló, egy türölköző a csomagtartón meg egy kis hasitasi a pénztárca, telefon kombónak, oszt ennyi.Amúgy izotóniás pezsgőtabletta, szőlőcukor, müzliszelet szokott nálam lenni. Meg szendvics, kb ennyi fér bele a mez zsebeibe.
-
Novics
senior tag
válasz
t_a_m_a_s #19540 üzenetére
Az még nem fehérembernek való idő... De tekertem én már körbe a Balatont is ilyen időben. (Nem is vagyok normális.)
10:00, Gárdony, Keszeg u. Részemről indulhatunk korábban is, de a nagy meleget úgysem ússzuk meg. (Amúgy ott a közelben mindjárt van egy szabadstrand is, akár az lehetne most az első megálló.) -
Throme
veterán
válasz
t_a_m_a_s #19500 üzenetére
Hát , megállapodtok itt egy fix időpontban, és ha a csillagok együttállása is olyan lesz, akkor nincs kizárva, hogy átgondolom, hogy rágyúrok arra, hogy ha körülmények alkalmasak lesznek, akkor elhatározzam, hogy megyek...
Lényeg, hogy nincs kizárva....
szerk: amúgy jó 5let, hogy a kis repcsinapot is fotós talinak bedobtad! Hátha jönne más is...
-
Mercutio_
félisten
válasz
t_a_m_a_s #19489 üzenetére
TE, huligáááán!
-
Byk01
őstag
válasz
t_a_m_a_s #19475 üzenetére
Nekem nincs bajom a melegben tekeréssel, se az esőben tekeréssel ... a szélben tekeréssel van bajom
Én minden irányból nagy felületet mutatok, ami csak hátszél esetén jön jól, de az az esetek legkisebb százalékában fordul csak elő a tapasztalataim szerint
A lényeg: nekem egyelőre bármelyik hétvége jó, nincs leszervezett programunk idén. -
aleister
veterán
válasz
t_a_m_a_s #19463 üzenetére
Reggel még 20 fokot mondtak holnapra. Most 21-et. Ha délutánra felmegy 22-re, akkor simán lehet szombaton 23.
Szóval még nem írnám le.Ne feledjétek az időjósok csodás képességerit!
-
Studi
veterán
válasz
t_a_m_a_s #19458 üzenetére
Ha már úgyis belementünk: én amúgy is úgy érzem, hogy a videó a profik dolga. Csináljon az ember egy tekercs fotót a kölökről, abból 2 használható lesz, persze 20 egyformát mutasson meg a rokonoknak. Ez 3 perc. De egy elcseszett fél órás videót egy helyről, remegő kézzel ne nézessünk már meg mindenkivel kétszer, mert szerencsétlen kölköt is megutálják...
-
rbalint88
addikt
válasz
t_a_m_a_s #19439 üzenetére
Nincs AF obim. Ha lenne, az is egy 35/f2 lenne. Kis meretu poggyasszal megyunk, ot napra. Egyikunk se egy nagy pakolos, de igy is logisztikazni kell majd rendesen, pusztan azert, mert nekem a ruhameret miatt minimalszerkoval is jut cuccom az asszony taskajaba. Erted, egy osszehajtott pulcsim akkora, mint neki az osszes cucca
bar mar felerult bennem, hogy nem is viszek pulcsit, a h&m es tarsai ott is ugyanannyiba kerulnek... majd a pakolasnal kiderul
Ja off. Lanykeres nem ott lessz, nem akarom elkapatni a romantikaval
-
aleister
veterán
válasz
t_a_m_a_s #19415 üzenetére
igazából annyi a különbség, hogy át kell menni az aluljárón a vasútálloműstól, és pont a strand bejáratanál lukyad ki az ember. Mondjuk szerintem jobb ötlet a pályaudvar, de korábban valamiért mndig a strand volt megbeszélve.
Merci:
Jaja.
Szerintem egyébként jobb a hányás, mint a nem hányás. Lehet szépíteni, de az alkohol egy idegméreg. Nem csoda, hogy egy idő után ki akarja adni magából a szervezet. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
t_a_m_a_s #19415 üzenetére
Na, a szöveggel kicsúsztam a szerkesztésből...
Vettem ilyen Lidl-ös bringaszállítót. Szerintetek ezt nyugodt szívvel fent lehet hagyni a kocsin? Végül is 6 db szerszám nélkül oldható csavarral leszedhető... Mondjuk a tetőcsomagtartó meg egy darab 10-es kulccsal, 3 perc alatt... De ahhoz kurvára nincs kedvem, hogy fél órát szereljek bringázás előtt és után...
-
Byk01
őstag
válasz
t_a_m_a_s #19402 üzenetére
Én ráérek bármikor (ha találok egy helyet, ahova egy sátrat le lehet tenni, akkor akár szombat vasárnap is
)
De ha akartok valami határozottat, akkor maradjunk a szombatnál. Ali "programja" csak lehetőség, míg a tied, Tamás, biztos, így inkább azt válasszuk, amelyik esélyes arra, hogy mind ott legyünk! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt