Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Szuperjó volt a találkozó! én nagyon élveztem..
majd megismételhetnénk..Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
én is tetem fel pár képet, [link]az első 9 a találkozós.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
Hála annak, amit a találkozón tanultam (mármint hogy manuálba úgy is lő képet, ha nincs fenn az obi) ki tudtam próbálni a fordított objektíves makrózást! állat! majd ha eljutok addig, hogy betegyem a képeket, a csütörtöki képeket átküldöm az érintetteknek, meg teszek fel makrót.
-
KSparrow
őstag
Pangás van! kéne megint talni!
-
KSparrow
őstag
Na de most akkor lesz valami belátható időn belül?
-
KSparrow
őstag
válasz pappcsaba90 #8484 üzenetére
én mindenben benne vagyok, csak tudjak mellette érettségizni
Ma voltam koncerten, vélemény a képről? emberes képet nem akarok még, nem beszéltem meg a zenekarral.
-
KSparrow
őstag
Köszi, a tippet is! alapból ilyen, de majd meglátom, mit tehetek.
amúgy tényleg jól jött az 1.4-es obi. iso 400, f/1.4, és 1/60-1/100 sec. a 70-300VR (F/4.5-5.6)-rel már fel kellett ugrani HI1-re (ISO 3200), hogy kézből elfogadhatók legyenek. amúgy jó buli a koncertfotó[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz t_a_m_a_s #8496 üzenetére
Oldtimerek? hát nemtom, jó lenne, de már nagyon közel ahhoz az érettségi, és tanulni kell.
most a hétvégén tuning show lesz. arra lehet megyek. persze ez is jó lenne, kérdőjellel felírom, ha tudok menni, tudjak róla de szerintem nekem a nyitás nem jó.[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
támogatom a fotóstalit. jó lenne már valami.
nekem jövő héten írásbeli érettségi, illetve júni 2-a, illetve 20-24. között nem jó. (ezek meg a szóbelik)
mindenesetre mennék.
ja! kaptam Hanimex lencséket (szerintem leginkább komplett objektív ) és pont jó a makró lencse az 50mm obira. makróra pont jó.. meg van nagylátószög is, de az géppel nem jön ki annyira, mint szabad szemmel.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
na de csinálunk akkor valamit?
-
KSparrow
őstag
válasz kricsi81 #8520 üzenetére
támogatom, csak most egy pár hétig nekem is necces. (szóbeli érettségik lesznek nemsokára, addig meg tanulok, mint a bolond) amúgy már nagyon ki vagyok éhezve a fotózásra, itthon próbálok, de az ugye mégsem az igazi..
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
Na de akkor legyen már valami!! jó, most gyatra az időjárás, de jó lenne már valami fotózás!
belepi a por a gépetNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
Na szevasztok! Kicsit ellepett az egyetem (hát majd még most, hogy jönnek a vizsgák!
Viszont végre megint a kezembe került a gép, szégyellem, de volt olyan is, hogy 2 hétig szinte rá se néztem, semmi időm nem volt... és rájöttem, hogy el kéne menni megint valamerre. ami találkozón voltam, az nagyon jó volt szerintem, én benne volnék, hogy elmenjönk valamerre Pesten. Ki tart velem?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
Valaki valamikor valami tali?
-
KSparrow
őstag
válasz t_a_m_a_s #8585 üzenetére
Én is benne lennék! (ha megoldható a fuvar, és beférek a kocsiba, az még szuperebb lenne ) Már ezer éve nem fotóztam úgy igazán.. igyekszem elővenni a gépet, de nem mindig megy, bár minden csak szervezés kérdése lenne! Igyekszem figyelni a fórumot is, de ha írnátok majd egy privátot, ha van időpont, akkor azt nagyon megköszönném!
-
KSparrow
őstag
válasz t_a_m_a_s #8742 üzenetére
Beírtam a naptárba, hogy megyünk. kreativitásfejlesztésnek nagyon jó ötlet, bár szerintem én viszem a cuccom, egyszer volt, hogy Berlinbe mentem, és nem vittem teleobjektívet, azt hittem, falra mászom (ha már Berlin ) hgy mekkora hülye voltam. Bár nem fotózgatós céllal mentem ki, így csak egy estém volt a géppel és a várossal. De hiányzott.
-
KSparrow
őstag
Megcsináltam a Facebook event-et: [link]
-
KSparrow
őstag
válasz killerjohn #9274 üzenetére
csupán azt a célt szolgálja, hogy az arcfelismerő jobban működjön.
-
KSparrow
őstag
No srácok, mi van?
valamelyik nap csak lestem, mert volt ~60 HSZ egy óra alatt. most meg semmi. mindenki tüntetést fotózott, vagy mi?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI internet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- YouTube
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest